Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
2016 Gymkhana GRiD Ken Block GREEK SHOWDOWN
Παλιά 19-10-16, 21:22
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Cool 2016 Gymkhana GRiD Ken Block GREEK SHOWDOWN

Marathon in Greece on the 29th and 30th of October.

Locked, loaded and ready to shred; Gymkhana GRiD is back, and this season its set to bring its signature style of automotive mayhem to Marathon in Greece on the 29th and 30th of October.

That’s right, for the first time in the history of the sport, Gymkhana will be heading to the home of the legendary Acropolis Rally for a one of a kind weekend of tire smoke, flames, and sideways competition.

If last season’s epic showdown at Santa Pod was anything to go by, which featured a number of world firsts – including the UK racing debut of Ken Block’s Ford Mustang ‘Hoonicorn’ RTR, the largest gathering of Monster Energy athletes at motorsport event, and Luke Woodham taking a second GRiD championship title – then this year’s visit to Greece will surely be off the hook.

I’m incredibly excited to announce that Gymkhana GRiD is heading to Greece this year,” said Ken Block. “When I started Gymkhana it was a way of testing my car control and basically having fun behind the wheel. Through hosting the GRiD competitions, and shooting the Gymkhana videos, it’s taken me all over the world, and I can’t wait to head out to Greece. I’ve watched the Acropolis Rally for a long time, and the enthusiasm from the crowds is just on another level. I think it’s going to be a very special weekend for sure.”

Make sure you keep checking back with us to find out when the entries open, how to buy tickets, and how you can win a place to shred the tread at the home of the Gods by taking part in one of the all important qualifying rounds.

http://gymkhanagrid.com/portfolio/gr...reek-showdown/

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fanis : 19-10-16 στις 23:46.
Απάντηση με παράθεση
1
Παλιά 19-10-16, 21:24
Fanis Offline:
Administrator

Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Cool 1

με λιγα λογια το παραπανω σκ ο KEN BLOCK και η παρεα του θα ειναι στον Μαραθωνα ...

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
ken
Παλιά 19-10-16, 23:47
Fanis Offline:
Administrator

Cool ken

Gymkhana GRiD Zeroes In On Greece

Καλώς ήρθατε στην πιο rock & roll έκδοση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λιώνει λάστιχα: Το Gymkhana GRiD. Με αρχηγό τον Hoonigan – Ken Block – το Gymkhana GRiD είναι μια μοναδική μίξη Drift, Drag Racing σε συνδυασμό με την ωμή οδηγική και πνευματική ικανότητα.

Δεν έχει σημασία αν οδηγείς ένα Ford 600 ίππων κατασκευασμένο για αγώνες rally ή ένα custom πισωκίνητο roadster. Αυτό που μετράει, είναι το ταλέντο πίσω από το τιμόνι. Η φιλοσοφία του Gymkhana GRiD και το στήσιμο της πίστας δίνουν την δυνατότητα σε αυτοκίνητα χαμηλότερης ιπποδύναμης να νικήσουν τα τέρατα των 600 ίππων σε μια συγκλονιστική μάχη.

Το Gymkhana GRiD έχει δύο κατηγορίες και δίνει την δυνατότητα σε οδηγούς All Wheel Drive (AWD) και Rear Wheel Drive (RWD) να δώσουν μάχες μεταξύ τους αλλά και απέναντι στον χρόνο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία όμως είναι να βρεθούν αντιμέτωποι με τον KEN BLOCK και τους υπόλοιπους διεθνείς οδηγούς.

Το πρώτο Gymkhana GRiD πραγματοποιήθηκε το 2010 στην θρυλική πίστα Irwindale Speedway. O Ken Block κάλεσε παγκόσμια ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και παθιασμένους ερασιτέχνες οδηγούς να αναμετρηθούν. Από τότε το Gymkhana Grid έχει κάψει λάστιχα στα X -Games και αναπτύχθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ευρώπη.

Για τον τελικό του 2016 European Gauntlet, το GRiD θα έρθει για πρώτη φορά στον Μαραθώνα στις 29 και 30 Οκτωβρίου. Για τον Ken Block θα είναι μεγάλη χαρά να αγωνιστεί στην Ελλάδα ως οπαδός του θρυλικού Rally Acropolis.

http://www.zougla.gr/automoto/articl...i8i-stin-elada

"Είμαι ενθουσιασμένος που το επόμενο Gymkhana GRiD: European Gauntlet θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα" είπε ο Ken Block. "Όταν ξεκίνησα τo Gymkhana ήταν ένας τρόπος να εξασκηθώ στον έλεγχο του αυτοκινήτου αλλά το βασικότερο να περάσω καλά πίσω από το τιμόνι.''

" To Gymkhana GRiD και τα Gymkhana videos με έχουν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, ανυπομονώ να βρεθώ στον Μαραθώνα για να παρουσιάσω το Gymkhana GRiD σε ένα καινούργιο κοινό. Προσωπικά παρακολουθούσα τα Rally Acropolis για αρκετά χρόνια και το πάθος του Ελληνικού κοινού είναι φανταστικό. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ένα τρομερό Σαββατοκύριακο."

Ο Block δεν θα είναι φυσικά μόνος του. Έχει φροντίσει να βρίσκονται μαζί του οι οδηγοί Petter Solberg, Andreas Bakkerud, Liam Doran, Steve 'Baggsy' Biagioni, Shane Lynch, Buttsy Butler, Riku Tahko, Dmitriy Illyuk, Luke Woodham και το Fail Crew από την Ρωσία.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-10-16, 20:06
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλησπέρα! πωπω θα τρελαθω λεμε!!! μηπως εβαλε το χερακι του ο δημαρχος μου ο Ψινακης? :Pppp
ωραια θα παλευω με την 5η του σασμαν τοτε θα εχω και τον Ken Block εκει κοντα!
ξερουμε λεπτομερειες ωρες και που ακριβως? λενε Μαραθωνα αλλα ωρες και σημειο δεν λεει κανεις!

για να κλεισουμε εισητηρια!

https://www.viva.gr/tickets/show/mar...gymkhana-grid/

αμα κανω οτι αγοραζω εισητηριο δειχνει στην λεωφορο Σουλιου το μερος!!!! εκει που γινονται δλδ οι περισσοτερες κοντρες στην περιοχη....:P
αληθεια ξερει κανεις και τις 2 μερες ειναι ιδιο προγραμμα ή αλλο?
δλδ μπορει ενας να παει μονο την μια μερα φανταζομαι, αλλα θα δει αλλο προγραμμα?
αμα θελει ενας και τις 2 μερες ειναι το θεμα ειναι τα ιδια ή αλλο προγραμμα?
γιατι εγω θα ειμαι εκει κοντα ετσι κι αλλιως!
να ετοιμαζω την DSLR με τον παπαρατσι φακο :P

μαλλον μου λυθηκαν καπως οι αποριες...
προγραμμα, τοποθεσια και περισσοτερες λεπτομερειες εδω : https://www.monsterenergy.com/events...arathon-greece

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-10-16 στις 21:14. Αιτία: προσθήκη links
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-10-16, 16:38
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημερα, ωραιο το θεμα το εβαλα και στο fb και δεν ειδα κανενα να ενδιαφερετε! τελικα κανεις δεν θα παει???
σημερα εθεαθει νταλικα με αγωνιστικα αυτοκινητα να πηγαινει προς Μαραθωνα...
δυστυχως αν και ηθελα να παω δεν το βλεπω τελικα....1ον δεν εχω βρει κανεναν να θελει να παει και μονος μου βαριεμαι και 2ον δουλευω Σαββατο και μενει μονο η Κυριακη και τι να πρωτοκανω!
και ειναι και ακριβοτερα τα εισητηρια την Κυριακη! απο 23 για ορθιους και 35 για καθιστους, και τονιζω οτι ειναι πολλες ωρες λιγο δυσκολο συνεχεια ορθιος κανεις!
επισης τελικα οπως εμαθα απο γειτονες που πηγαν εκει, γινεται σε αλάνα πισω από ενα σημειο με αλογα, η αλανα ειναι πολυ μεγαλη και οχι ΠΑΝΩ στην Λεωφορο Σουλιου οπως νομιζα αρχικα.
Ετσι εγραφε ο χαρτης και νομιζα οτι θα γινει εκει.
Στην παρακατω φωτο ειναι ο χαρτης η αλάνα στην μέση ειναι στην οδό Αγίας Μαρίνας δλδ.

Αν ειναι κανεις να θελει να παει ας ενημερωσει εδω μηπως κανονισουμε! εγω αλλιως δεν θα παω....και θα ειμαι και παρα πολυ κοντα στην περιοχη!
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Screenshot_2016-10-23_16-20-20.jpg
Εμφανίσεις:  5
Μέγεθος:  133,2 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Tickets-Updated-1024x692.jpg
Εμφανίσεις:  6
Μέγεθος:  133,5 KB  

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 23-10-16 στις 20:49.
Απάντηση με παράθεση
Μεγαλη μπριζα!
Παλιά 23-10-16, 22:35
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μεγαλη μπριζα!

Μεγαλη μπριζα το γεγονος αυτο με χει βαλει σε σκεψεις, γιατι για να κατεβω στη καλυτερη 50 ευρω βενζινη (με μηχανη) λιγο η καθολου διοδια, αλλα διαμονη δυο ατομα καφεδες φαγητα 200 ευρω μες το νερο... Πω ρε γαμοτη μου για φυλακη ειμαι.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-16, 07:39
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημερα, ναι αυτο σκεφτομουνα και εγω για τους αλλους! γιατι εχω πει σε φιλους και γνωστους και κανεις δεν θελει! εγω εχω εξοχικο στον Τυμβο και ειμαι παρα πολυ κοντα, οι αλλοι ομως θελουν βενζινες, διοδια αν πανε απο Αττικη οδο και ειναι και ακριβοτερα τα εισητηρια για την Κυριακη και Σαββατο δουλευω, ετσι κανείς δεν θελει απο οσους ειπα.
Κριμα! θα ηθελα να παω αλλα δεν το βλεπω τελικα.
Ασε που ειναι αρκετες ωρες και αμα εχεις για ορθιος θα ψοφισεις εκει περα, και δεν ξερουμε και τι καιρο θα εχει! πιθανως οχι καλο!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-10-16, 22:11
TOUGHSPORT Offline:
banned

Μοντέλο: Δάκρυ
Περιοχή: Θεσσαλονικη,μα δε με χωραει!!!
Δύναμη Σεβασμού: 0
TOUGHSPORT είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το οικονομικο ειναι η κινητηριος δυναμη ολων μας.... Δε μπωρω να πιστεψω οτι υπαρχει γκαυλοτίμονος που να μη θα ηθελε να παραβρεθεθι σε αυτο το γεγονος... εδω το βιντεο βλεπω και πλυμμηριζει ανδρεναλινη ο εγκεφαλος μου... Που να το δω και απο κοντα..
αλλα στην κατασταση που εχουμε περιελθει οι περισσοτεροι δε μπορουμε να τα εχουμε ολα χωρις προγραμματισμο..
(ενα moto GP στη Τσεχια το σχεδιαζα 5 μηνες)
Δυστυχως ενα μηνα πριν απο ενα γεγονος δεν γινεται...
Ευχομαια να γουσταρουν ολοι οι οδηγοι που θα ειναι εκει να ξετρελλαθουν με το Ελληνικο κοινο και να το καθιερωσουν καθε χρονο.(συνηθως ετσι γινεται)
Εκει σιγουρα μια φορα θα μπορεσει να παει ο καθενας μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-10-16, 07:37
NikiforosGT Offline:
Moderator

καλημερα! δεν ειχα προσεξει οτι εισαι και Θεσσαλονικη!!! καλα δεν το συζηταμε που να τρεχεις πολλα τα εξοδα!
βασικα αναφερομουνα σε οσους ειναι Αθηνα, εγω εχω εξοχικο εκει πολυ κοντα να φανταστεις και δεν βλεπω να πηγαινω.
Πιστευω οτι οι τιμες εισητηριων ειναι εξωπραγματικες και μαλιστα σε εναν χωρο που ειναι ελευθερος απο πριν και οχι κλειστος.
Στον συγκεκριμενο χωρο εχω παει και εγω μονος μου και εριχνα μερικα παντιλικια να γουσταρω....
κριμα γιατι και εγω πολυ θα ηθελα να παω!

οποιος θελει να δει βιντεος εχει ολοκληρες τις μερες σχεδον στο youtube!
ειδικα το FINAL της Κυριακης!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 01-11-16 στις 09:35.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
2016 Corollaclub Dynoday - 10 Δεκεμβρίου 2016 corollapatra ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 74 22-12-16 14:44
Silent block ή.....;;;;;;;; kyriakoskyp TOYOTA COROLLA E 12 10 28-11-15 23:44
KEN BLOCK'S GYMKHANA FIVE naevy Videos 54 15-07-12 15:33
Ken Block hits back: Gymkhana 4 GEORGE N. Videos 8 27-08-11 14:43
block 4zz-fe σε 1zz-fe spiros1712 Μοτερ. 7 10-06-10 09:21

Page generated in 0,17134905 seconds (82,34% PHP - 17,66% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:24.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com