Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-03-16, 09:55
Το avatar του χρήστη kostas auris
kostas auris Offline:

Μοντέλο: Auris 1.6 132hp 2009
Περιοχή: Αριδαία
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
kostas auris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα, τα kayaba ειναι made in japan βεβαια, και παλια αυτα της αντιπροσωπειας ελεγαν και toyota πανω. Τωρα δεν λενε!
Πριν απο 2 μηνες που αλλαξα τ πισω,για το auris πηρα τα μανησια..Εγραφαν επανω KYB TOYOTA MADE IN SPAIN..τα πηρα 60€ και τ δυο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-16, 14:19
leoe11 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 115
leoe11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Aμα τα γνησια δεν γραφουν toyota δεν μπορεις να δικαιολογησεις και τα 80ε διαφορα παραπανω απο τα εμποριου τα οποια τα εβαλα προπερσι (τωρα εχουν παει 170ε αγορα) και γραφανε και αυτα Made in japan...
εδω εχουμε φαουλ απο την toyota...
πληρωνεις που πληρωνεις toyota τουλαχιστον γραφτο πανω το ρημαδι...
στο κουτι τι να το κανω...το αμορτισερ θα μεινει στο αμαξι...
οποτε Kyb εμποριου και ποτε ξανα toyota...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-16, 22:10
Το avatar του χρήστη giannisv6
giannisv6 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: CorRola 1.4 G6 f/l
Περιοχή: Αθηνα Ιλιον
Δύναμη Σεβασμού: 167
giannisv6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris Εμφάνιση μηνυμάτων
Πριν απο 2 μηνες που αλλαξα τ πισω,για το auris πηρα τα μανησια..Εγραφαν επανω KYB TOYOTA MADE IN SPAIN..τα πηρα 60€ και τ δυο...
Μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες και επιασα κουβεντα με τον μηχανικό και όντως στον βωμό του κόστους όλα θυσιάζονται.
Αρχικα Τζαπάν, μετά Αγγλία, και τα τελευταία είναι κυρίως Ισπανία (αν και μοτερ, σασί παραμένουν Ιαπωνικά).

Λοιπόν παιδες τα πέρασα τα καινούργια, ειναι τα excel g. Το αυτοκινητο σίγουρα το νιωθω πιο στιβαρό σαν να καταλαβαίνω λίγο καλύτερα που πατάει, σιγουρα μου φαίνονται λίγο πιο σκληρά αλλά θα το έλεγα "σπορτ" (μη γνωριζωντας τις πραγματικα σπορτ αναρτησεις) μιας και μπαινει στις στροφες πολυ καλύτερα συγκριτικά με πρίν που ενιωθα να ηταν βάρκα. Κόστος 260 (αμορτισερ-φουσκες-εργασια) .
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-16, 07:38
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημερα, οκ τα νεοτερα μπορει να τα φτιαξουν αλλα παει τα μπαρσταδεψαν τα Toyota οπως και τα αμαξια....κριμα πραγματικα κριμα!!!
αλλα η τιμη 60 ευρω και τα 2? ΜΟΝΟ???????
τοσο φτηνα εχουνε?
φιλτρο λαδιου απο toyota με κουτακι να λεει toyota και made in china.....τα συμπερασματα δικα σας.....
παω Ιαπωνικη περνω αλλη μαρκα ποιο φτηνο 1-1.5 ευρω made in Japan.....γιαυτο και δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ απο Toyotα και για τις τιμες εκτος και αν δεν το βρισκω αλλου εστω σε imitation.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisv6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν παιδες τα πέρασα τα καινούργια, ειναι τα excel g. Το αυτοκινητο σίγουρα το νιωθω πιο στιβαρό σαν να καταλαβαίνω λίγο καλύτερα που πατάει, σιγουρα μου φαίνονται λίγο πιο σκληρά αλλά θα το έλεγα "σπορτ" (μη γνωριζωντας τις πραγματικα σπορτ αναρτησεις) μιας και μπαινει στις στροφες πολυ καλύτερα συγκριτικά με πρίν που ενιωθα να ηταν βάρκα. Κόστος 260 (αμορτισερ-φουσκες-εργασια) .
θα ηταν διαλυμενα τα αλλα, αμα τα νιωθεις σπορτ αυτα που να βαλεις Koni sport κιτρινα!!!! εκει να δεις!!! ακομα και στην τερμα μαλακή τους ρυθμιση ειναι πολυ ποιο σκληρα απο τα excel-g! εγω τερμα μαλακά τα εχω μπροστα και τα πισω μισο κυκλο +, γιατι για να ρυθμιστουν τα πισω πρεπει να βγουν απο το αμαξι, να βγαλεις απο πανω ελατηρια και βασεις και να μπουν στην μεγκενη. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος 100% σε στροφες και κρατηματα σκιζουνε! και τα εχω απο το 2011 και ελατηρια μαμα πισω και απο το levin 4AGZE μπροστα ειναι ποιο σκληρα αλλα με μαμα υψος. Ο λογος που τα εχω μαλακα ειναι επειδη παω μερικες φορες σε χωματινες διαδρομες, σε νησια κτλ, επισης οι δρομοι της Αθηνας εκει που κινουμαι εστω ειναι διαλυμενοι και δεν θελω να σπανε συνεχεια οπως στο σταρλετ που τα ειχα ποιο σκληρα και χαμηλωμενα με eibach 3.5cm και συνεχεια τα ετρεχα για επισκευες!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 24-03-16 στις 07:44.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-16, 15:00
Το avatar του χρήστη antonios7
antonios7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.3 G6
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 326
antonios7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Για γρήγορη οδήγηση, μαμά ελατήρια + excelG θεωρείται καλύτερο από τις βάρκες τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια. Δεν θα σε προδώσει αλλά δεν είναι για πολλά πολλά.
Σε νορμάλ οδήγηση είναι τζετ. Ούτε κοπάνημα ούτε τίποτα.

Ελατήρια όχι χαμηλώματος, αλλά πιο σκληρά από τα μαμά, έχετε υπόψη σας;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-03-16, 16:00
leoe11 Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 115
leoe11 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Για γρήγορη οδήγηση, μαμά ελατήρια + excelG θεωρείται καλύτερο από τις βάρκες τουλάχιστον με τα δικά μου κριτήρια. Δεν θα σε προδώσει αλλά δεν είναι για πολλά πολλά.
Σε νορμάλ οδήγηση είναι τζετ. Ούτε κοπάνημα ούτε τίποτα.

Ελατήρια όχι χαμηλώματος, αλλά πιο σκληρά από τα μαμά, έχετε υπόψη σας;
υπαρχουν στο εμποριο της Kayaba τα kyb flex...
τωρα κατα ποσο πιο σκληρα ειναι δεν ξερω...παντως δεν πιστευω να ειναι σαν της toyota...
προπερσι που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει γυρω στα 180ε 4αδα αλλα τελικα βρηκα μαμα σαν καινουργια Με 80ε και τα αλλαξα μαζι με τα αμορτισερ γιατι τα δικα μου ελατηρια ειχαν ηδη 200.000 χλμ και ηταν too much...
Απάντηση με παράθεση
απαντηση
Παλιά 06-04-16, 20:33
keichi Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 272
keichi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απαντηση

Ρε Νικηφορε και επειδη γραφει made in China το φιλτρο τι σημαινει???
Και made in Spain να γραφει και made in Israel να γραφει και made in France να γραφει ειναι το ιδιο με το made in Japan.
Ολα σε εργοστασιο της Toyota κατασκευαζονται ή με προδιαγραφες της Toyota.
Ρομποτ τα κατασκευαζει.
Η τοποθεσια αλλαζει μονο...
Τι ρολο παιζει η τοποθεσια???
Στη Κινα εχουν υγρασια και στη Γαλλια παγωνιες???? Ελεος

Εγω παντα φιλτρο Toyota βαζω. 25 χρονια.
Καποτε ελεγε JApan. Τωρα λεει Κινα. Διαφορα καμια!!! Ολοιδια ειναι.
Και μια φορα το made in china το ειχα αφησει 25.000χλμ. Κανενα προβλημα.
Ιδιο πραγμα ειναι
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-04-16, 13:59
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
ναι οταν προκειτε για πραγματα της ιδιας μαρκας ή μαλλον για την ιδια και μαλιστα κατι τοσο απλο οπως ενα φιλτρο λαδιου σιγουρα δεν παιζει ρολο, δεν ειναι ομως ολα τα πραγματα ετσι.
Πχ imitation πραγματα οπως πχ ακρομπαρα made in poland εχουν βγει off σε πολυ λιγο χρονικο διαστημα με τα γνησια ή της ιαπωνικης εστω που ειναι μαρκες (οσες ειναι αυτες) made in japan.
Τα ιδια και σε αμορτισερ. Το φιλτρο λαδιου ηταν παραδειγμα δεν ειναι ομως λογικη αυτη για ολα οτι ειναι το ιδιο το made in china με το made in "αλλου".
απο την εμπειρια μου πολλων χρονων σε ανταλλακτικα αναλωσιμα μου εχει δειξει οτι τα Made in japan εχουν την καλυτερη αντοχη σε χρονια. Αντε και Γερμανικων προιοντων.

Μιας και λεμε για αμορτισερ τα πισω μου φαινεται οτι εχουν πεσει λιγο, εχουν πανω απο 40000χλμ απο τον Δεκ 2011 (koni sport κιτρινα με μαμα ελατηρια), αλλα τελικα ρυθμισα τα μπροστινα +360 μοιρες απο 0 που τα ειχα δλδ τερμα μαλακα και τωρα κραταω πολυ καλυτερα και στο πισω μερος του αυτοκινητου.
Βασικα καποια στιγμη πρεπει να ρυθμισω τα πισω αλλα βαριεμαι να τα βγαζω....
ξερει κανεις κανεναν αλλον εκτος τους 2 στην Φρατζη κοντα σε καθετους δρομους στο κεντρο Αθηνας? θα με βολευε κατι σε Περιστερι, Κερατσινι, Νικαια, Χαιδαρι αντε Πειραια ή Αιγαλεω. Καποια στιγμη θα βγαλω τα πισω να τα ρυθμισω στην μεγγενη ποιο σκληρα δλδ +360 γιατι τωρα ειναι +180 απο τοτε που τα εβαλα. Και μετα βλεπουμε.
Πριν λιγες μερες με πεταξε μια στροφη με λιγα χλμ που ειχα αλλα το μαζεψα τελικα....βεβαια εκει εχει και αναποδη κλιση.
Μετα την ρυθμιση των μπροστινων ομως δεν εχω προβλημα εκει και με περισσοτερα χλμ.

Θα πω και κατι που εμαθα με ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, δεν λεω να το δοκιμασει καποιος απλα λεω τι εμαθα! ΥΠΟΨΗΝ!
οτι καποια αμορτισερ που ειναι με λαδι μεσα και εχουν χαλασει δλδ θελουν λαδι αλλα τα πεταμε, μπορουν ειτε να ανοιχτουν, ειτε να γινει τρυπα και να πρεσαρουμε μεσα λαδακι υδραυλικου. Ετσι επισκευαζονται προφανως, αν εχουν μονο αυτο το προβλημα, πχ μπορουμε να κανουμε μια τρυπα με τρυπανι βαζουμε λαδι και μετα ανοιγουμε σπειρωμα με κολαουζο πχ Μ8 σπειρωμα και βαζουμε μια βιδα για να κλεισουμε την τρυπα.
Καποιοι το εχουν κανει επιτυχως αυτο.....
εχω τα παλια μου τα kyb AGX μονο τα πισω ειναι χαλασμενα ειδικα αυτο που ειναι το πισω δεξι και μπορει να το δοκιμαζα....ετσι απο περιεργεια περισσοτερο.
Τα εχω κρατησει σε περιπτωση που στειλω τα Koni sport για επισκευη να μη μεινω χωρις αμαξι.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 22-04-16 στις 14:08.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-16, 01:16
Το avatar του χρήστη Odysseas69
Odysseas69 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6R
Περιοχή: ΚΙΛΚΙΣ
Δύναμη Σεβασμού: 152
Odysseas69 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια να κανω μια ερωτηση αυτη την αναρτηση ( ΤΑ Technix ) την ξερει κανεις η την εχει δοκιμασει καποιος να μας πει την γνωμη του? Εχω ακουσει καλα λογια
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  4235399_1_b.jpg
Εμφανίσεις:  27
Μέγεθος:  67,1 KB  

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αμορτισερ Billtsport Corollaclub On Line Store. 1 25-07-19 07:49
Αμορτισερ AKIS COROLLA GT4 SERRES Zήτηση - Διάφορα 3 30-09-17 20:19
Ε12=Ε15 (Aμορτισερ)????? kostas auris TOYOTA AURIS 1 19-10-11 22:03
αμορτισερ. dexter_ TOYOTA COROLLA T-SPORT 3 23-09-09 01:44
ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΘΕΜΗΣ TOYOTA COROLLA 111(G6) 24 14-08-08 00:09

Page generated in 0,17425203 seconds (82,70% PHP - 17,30% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com