Καλησπέρα φιλοι μου εχω αρκετό καιρο να επισκεφτώ το forum και βλέπω θερμό το ενδιαφέρον μπράβο !
Εγω εχω μεταβεί σε αλλο Toyota και το Corolla το εχω δώσει στον πατέρα μου πλέον, Να ενημερώσω οτι οι γνώσεις μου ειναι πλεον αρκετα υψηλες στο αντικείμενο καθως ασχολήθηκα τους τελευταίους 6 μηνες με τον προγραμματισμό και την μετάφραση των εφαρμογών στα Ελληνικά για τα αυτες τις συσκευές με λειτουργικό Android...
Υπάρχει ενα δυνατο Ρωσικο φορουμ που ειμαι μελος και ασχολείται εις βάθος με βελτιώσεις που κανουν τα συστήματα αγνώριστα!
Μην αγοράζετε συσκευές με WINCE είναι τεχνολογικά πλέον πάρα πολύ πίσω και όπως γνωρίζουμε όλοι το κλείδωμα ζει και βασιλεύει και δεν μπορείς να κανει κανεις τίποτα!!!
Πλέον έχουμε κατορθώσει να έχουμε ΟΤΑ update στις συσκευές μας και με μεγάλες δυνατότητες στην ποιότητα της απόδοσης και στο auto-dim αλλα και στην διαμόρφωση ολου τους συστήματος με ενα κλικ!
Για όσους θέλουν να ασχοληθούν μπορουν να πάρουν μερικές πληροφορίες απο το ελληνικό φόρουμ insomnia και στο νημα που συντηρούμε ΕΔΩ:
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=407864
Να είστε ολοι καλά!
Σπύρος