Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas auris
Πριν απο 2 μηνες που αλλαξα τ πισω,για το auris πηρα τα μανησια..Εγραφαν επανω KYB TOYOTA MADE IN SPAIN..τα πηρα 60€ και τ δυο...
|
καλημερα, οκ τα νεοτερα μπορει να τα φτιαξουν αλλα παει τα μπαρσταδεψαν τα Toyota οπως και τα αμαξια....κριμα πραγματικα κριμα!!!
αλλα η τιμη 60 ευρω και τα 2? ΜΟΝΟ???????
τοσο φτηνα εχουνε?
φιλτρο λαδιου απο toyota με κουτακι να λεει toyota και made in china.....τα συμπερασματα δικα σας.....
παω Ιαπωνικη περνω αλλη μαρκα ποιο φτηνο 1-1.5 ευρω made in Japan.....γιαυτο και δεν παιρνω ΤΙΠΟΤΑ απο Toyotα και για τις τιμες εκτος και αν δεν το βρισκω αλλου εστω σε imitation.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannisv6
Λοιπόν παιδες τα πέρασα τα καινούργια, ειναι τα excel g. Το αυτοκινητο σίγουρα το νιωθω πιο στιβαρό σαν να καταλαβαίνω λίγο καλύτερα που πατάει, σιγουρα μου φαίνονται λίγο πιο σκληρά αλλά θα το έλεγα "σπορτ" (μη γνωριζωντας τις πραγματικα σπορτ αναρτησεις) μιας και μπαινει στις στροφες πολυ καλύτερα συγκριτικά με πρίν που ενιωθα να ηταν βάρκα. Κόστος 260 (αμορτισερ-φουσκες-εργασια) .
|
θα ηταν διαλυμενα τα αλλα, αμα τα νιωθεις σπορτ αυτα που να βαλεις Koni sport κιτρινα!!!! εκει να δεις!!! ακομα και στην τερμα μαλακή τους ρυθμιση ειναι πολυ ποιο σκληρα απο τα excel-g! εγω τερμα μαλακά τα εχω μπροστα και τα πισω μισο κυκλο +, γιατι για να ρυθμιστουν τα πισω πρεπει να βγουν απο το αμαξι, να βγαλεις απο πανω ελατηρια και βασεις και να μπουν στην μεγκενη. Ειμαι απολυτα ευχαριστημενος 100% σε στροφες και κρατηματα σκιζουνε! και τα εχω απο το 2011 και ελατηρια μαμα πισω και απο το levin 4AGZE μπροστα ειναι ποιο σκληρα αλλα με μαμα υψος. Ο λογος που τα εχω μαλακα ειναι επειδη παω μερικες φορες σε χωματινες διαδρομες, σε νησια κτλ, επισης οι δρομοι της Αθηνας εκει που κινουμαι εστω ειναι διαλυμενοι και δεν θελω να σπανε συνεχεια οπως στο σταρλετ που τα ειχα ποιο σκληρα και χαμηλωμενα με eibach 3.5cm και συνεχεια τα ετρεχα για επισκευες!!!