Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 122
Αν είναι έτσι συμβαίνει τα γνήσια.του εμπορίου έχουν 180ε τώρα αγορά.
Βγάζουν πιο πολλα χλμ από τα καγιαμπα εμπορίου.
Θα παρΩ και γω αύριο τηλ στο Κηφισό να μου δώσουν τιμή με το πλαίσιο και θα σας πω τι μου είπαν.
Δύναμη Σεβασμού: 1039
καλημερα, οταν λες του εμποριου εννοεις σε αλλες μαρκες απλες πχ monroe?
γιατι αυτος που βρηκα τυχαια τα kyb excel-g τα εχει 275! http://www.leweb.gr/autopart/set-4-a...rolla-e11.html
πως τα εχει αυτος τοσο αμα πεσανε οι τιμες στην Toyota? μηπως δεν ειναι μαζι με τοποθετηση στην Toyota ενω σε αυτον ειναι?
Δύναμη Σεβασμού: 122
Δώσε βάση νικηφόρε.
¶λλο kayaba εμπορίου και άλλο kayaba Toyota γνήσια.
Kayaba στο εμπόριο αγορά έχουν 180ε 4αδα αγορά ενώ άμα πάρεις τα γνήσια από την Toyota έχουν 240ε αγορά βάσει της πληροφορίας του Φανή.(όταν λέω αγορά είναι στο χέρι χωρίς τοποθέτηση).
Πρακτικά της Toyota είναι πιο μαλακά αμορτισέρ.
Πάντως τα 240ε για της Toyota μου φαίνονται πολύ λίγα.
Μακάρι να είναι όπως τα λέει ο Φάνης και να βγω ψεύτης.
Θα σας πω αύριο....