Μάγκες καλημέρα.
Λοιπόν μετά από καιρό επανέρχομαι στο θέμα με τα άλατα μιας και πέρασα μια οδύσσεια. Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια, η για κλάματα η κατάσταση με το corolla μου.
Μετά από άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες, αφου δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα, δεν κατάφερνα να βγάλω τα άλατα με τίποτα. Και όταν λέμε με τίποτα με τίποτα! Είχα απογοητευτεί και δεν ήθελα να ακούω πια τη λέξη άλατα.
Το θέμα με είχε τρελάνει τόσο πολύ, που μου είχε γίνει ψύχωση. Το μάτι μου πήγαινε από μόνο του και έπεφτε εκεί πάνω και τρελαινόμουνα. Μέχρι και να πουλήσω το αμάξι μου ήρθε πάνω στην απελπισία μου.
Μέχρι που ήρθε στα χέρια μου ένα μαγικό κουτί..................
Κάπως, δεν ξέρω πως, έπεσε στα χέρια μου ένα κουτί με ένα παχύρευστο σαν κρέμα, άσπρο οξυ. Ναι οξύ. Το ξέρω είμαι τρελός αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσω. Το σκεπτικό μου ήταν να δοκιμάσω με το οξύ, και αν γίνει μαλακία, να περάσω στο PLAN B που λέει και ο Βαρουφάκης, το οποίο ήταν να αλλάξω τα τζάμια.
Ξεκινάω λοιπόν και εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα οξέως στο πίσω αριστερό φινιστρίνι, αμέσως σκουπίζω και τι να δω..........................................βγήκαν ε!!! Ως δια μαγείας τα άλατα εξαφανίστηκαν εντελώς, τόσο εύκολα, όσο να σκουπίζεις σκόνη με το swifer. Δεν το πίστευα...νόμιζα με γελούσαν τα μάτια μου. Και το ωραίο ήταν ότι τα άλατα τόσα χρόνια είχαν κάνει μια στρώση προστασίας πάνω στο τζάμι, και το διατήρησαν αψεγάδιαστο. Μόλις βγήκανε, το τζάμι μου ήταν σαν καινούριο!!! Πιο αστραφτερό και από καθρέυτης!!!
Χωρίς δεύτερη σκέψη, και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα περάσει όλα τα τζάμια, μιας και τα 6 τζάμια μου είχανε άλατα. Το αμάξι έγινε πένα και τα ψυχολογικά μου επιτέλους έφυγαν!
Μέχρι την επόμενη μέρα.......................
Όπου πήγα να πάρω το αμάξι και έπαθα 30 εγγεφαλικά! Τα τζάμια είχανε λιώσει!!! Ναι λιώσει!!! Και φαινόταν μόνο από μέσα προς τα έξω. Από έξω δεν φαινόταν τίποτα! Δυστυχώς το οξύ είχε αρχίσει να δρα αργά, αλλά αποτελεσματικά, και έπρεπε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα για να ολοκληρώσει το σατανικό του σχέδιο και ας το ξέπλυνα όσο πιο καλά μπορούσα.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, πέρασα στο PLAN B το οποίο όπως είπαμε ήταν η θράυση κρυστάλλων της ασφάλειας. Πάω για αρχή στην carglass, όπου έγραφε και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, και μου έκαναν τους κινέζους γιατί δεν είναι σπάσιμο η ράγισμα, και πρέπει να το δικαιολογόύσαν στην ασφαλιστική. Οπότε μου αρχίσανε τα δεν μπορούμε, και δεν γίνεται, και είναι ρίσκο, και μπορεί να μας ανακαλύψουν, και ένα κάρο λ@λ@κίες. Τους είπα να το σπάσω εγώ ο ίδιος και να στο φέρω και πάλι δεν το δέχονταν!
Τα ίδια και στην glassfit. Δεν το δέχονταν με τίποτα.
Ωστόσο τονίζω ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου γράφει το εξής: Μέχρι 1000 ευρώ κάλυψη από την carglass η glassfit, διαφορετικά επιβάρυνση με 60 ευρώ.
Έτσι είστε λέω;
"ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΗΜΗΤΡΗΣ" !!!!!!!!!!!
Πάω λοιπόν στον Δημήτρη, όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει PM, και δέχτηκε με χαρά να μου αλλάξει εντελώς δωρεάν, τα 3 μπροστινά για αρχή, και τα άλλα 3 πίσω με το καινούριο ασφαλιστήριο. Δηλαδή μου άλλαξε μπροστινό παρμπριζ, οδηγού και συνοδηγού! Και χωρίς να πληρώσω τίποτα, ενώ στο συμβόλαιο πουθενά δεν γράφει ότι η ασφαλιστική μου συνεργάζεται με το εν λόγω παρμπριζάδικο. Η δουλειά ήταν άψογη, τα τζάμια δεν γράφουν TOYOTA αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Είναι μια χαρά.
Αυτά λοιπόν προς το παρόν με τα τζάμια. Και λέω προς το παρόν γιατί ακολουθεί και δεύτερος γύρος με τα 3 πίσω.
Υ.Γ. Για τους δύσπιστους corollaκιδες, τα 3 πίσω τζάμια δεν τα έχω ακόμα αλλάξει και μπορούν να τα δουν όποτε θέλουν ότι είναι λιωμένα.