Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-07-15, 10:32
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Καλημέρα! σχετικά με το τελευταίο που λέτε εγώ μια φορά έφτιαχνα τις ηλεκτρομαγνητικες και αφησα κατω το μοτερακι μεσα στην πορτα και βρηκε το τζαμι και το πεταξε, πηγα με το χερι να το βαλω και ραγισε και φυσικα εσπασε!
πηρα τηλ την ασφαλιστικη και ειπα οτι επεσε ενα πετραδακι απο αλλο αμαξι και επειδη εσπασε το εβγαλα ολο, με εστειλαν carglass το αλλαξαν και πληρωσα μετα εγω 30 ευρω για να ξαναβαλω φυμε.
Αλλα αυτο με τα αλατα δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα τζαμια μαζι θα παρουν πρεφα οτι κατι τρεχει!
τελικα τι εγινε με τα αλατα εφυγαν τι εκανες?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-15, 13:24
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Corolla G6 1.6 VVT-i
Δύναμη Σεβασμού: 129
corolla92 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μάγκες καλημέρα.

Λοιπόν μετά από καιρό επανέρχομαι στο θέμα με τα άλατα μιας και πέρασα μια οδύσσεια. Πραγματικά δεν ξέρω αν είναι για γέλια, η για κλάματα η κατάσταση με το corolla μου.
Μετά από άπειρες αποτυχημένες προσπάθειες, αφου δοκίμασα κυριολεκτικά τα πάντα, δεν κατάφερνα να βγάλω τα άλατα με τίποτα. Και όταν λέμε με τίποτα με τίποτα! Είχα απογοητευτεί και δεν ήθελα να ακούω πια τη λέξη άλατα.
Το θέμα με είχε τρελάνει τόσο πολύ, που μου είχε γίνει ψύχωση. Το μάτι μου πήγαινε από μόνο του και έπεφτε εκεί πάνω και τρελαινόμουνα. Μέχρι και να πουλήσω το αμάξι μου ήρθε πάνω στην απελπισία μου.
Μέχρι που ήρθε στα χέρια μου ένα μαγικό κουτί..................

Κάπως, δεν ξέρω πως, έπεσε στα χέρια μου ένα κουτί με ένα παχύρευστο σαν κρέμα, άσπρο οξυ. Ναι οξύ. Το ξέρω είμαι τρελός αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσω. Το σκεπτικό μου ήταν να δοκιμάσω με το οξύ, και αν γίνει μαλακία, να περάσω στο PLAN B που λέει και ο Βαρουφάκης, το οποίο ήταν να αλλάξω τα τζάμια.

Ξεκινάω λοιπόν και εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα οξέως στο πίσω αριστερό φινιστρίνι, αμέσως σκουπίζω και τι να δω..........................................βγήκαν ε!!! Ως δια μαγείας τα άλατα εξαφανίστηκαν εντελώς, τόσο εύκολα, όσο να σκουπίζεις σκόνη με το swifer. Δεν το πίστευα...νόμιζα με γελούσαν τα μάτια μου. Και το ωραίο ήταν ότι τα άλατα τόσα χρόνια είχαν κάνει μια στρώση προστασίας πάνω στο τζάμι, και το διατήρησαν αψεγάδιαστο. Μόλις βγήκανε, το τζάμι μου ήταν σαν καινούριο!!! Πιο αστραφτερό και από καθρέυτης!!!
Χωρίς δεύτερη σκέψη, και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα περάσει όλα τα τζάμια, μιας και τα 6 τζάμια μου είχανε άλατα. Το αμάξι έγινε πένα και τα ψυχολογικά μου επιτέλους έφυγαν!

Μέχρι την επόμενη μέρα.......................

Όπου πήγα να πάρω το αμάξι και έπαθα 30 εγγεφαλικά! Τα τζάμια είχανε λιώσει!!! Ναι λιώσει!!! Και φαινόταν μόνο από μέσα προς τα έξω. Από έξω δεν φαινόταν τίποτα! Δυστυχώς το οξύ είχε αρχίσει να δρα αργά, αλλά αποτελεσματικά, και έπρεπε να περάσει μια ολόκληρη νύχτα για να ολοκληρώσει το σατανικό του σχέδιο και ας το ξέπλυνα όσο πιο καλά μπορούσα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, πέρασα στο PLAN B το οποίο όπως είπαμε ήταν η θράυση κρυστάλλων της ασφάλειας. Πάω για αρχή στην carglass, όπου έγραφε και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, και μου έκαναν τους κινέζους γιατί δεν είναι σπάσιμο η ράγισμα, και πρέπει να το δικαιολογόύσαν στην ασφαλιστική. Οπότε μου αρχίσανε τα δεν μπορούμε, και δεν γίνεται, και είναι ρίσκο, και μπορεί να μας ανακαλύψουν, και ένα κάρο λ@λ@κίες. Τους είπα να το σπάσω εγώ ο ίδιος και να στο φέρω και πάλι δεν το δέχονταν!
Τα ίδια και στην glassfit. Δεν το δέχονταν με τίποτα.
Ωστόσο τονίζω ότι το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου γράφει το εξής: Μέχρι 1000 ευρώ κάλυψη από την carglass η glassfit, διαφορετικά επιβάρυνση με 60 ευρώ.
Έτσι είστε λέω;
"ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΔΗΜΗΤΡΗΣ" !!!!!!!!!!!
Πάω λοιπόν στον Δημήτρη, όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει PM, και δέχτηκε με χαρά να μου αλλάξει εντελώς δωρεάν, τα 3 μπροστινά για αρχή, και τα άλλα 3 πίσω με το καινούριο ασφαλιστήριο. Δηλαδή μου άλλαξε μπροστινό παρμπριζ, οδηγού και συνοδηγού! Και χωρίς να πληρώσω τίποτα, ενώ στο συμβόλαιο πουθενά δεν γράφει ότι η ασφαλιστική μου συνεργάζεται με το εν λόγω παρμπριζάδικο. Η δουλειά ήταν άψογη, τα τζάμια δεν γράφουν TOYOTA αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Είναι μια χαρά.

Αυτά λοιπόν προς το παρόν με τα τζάμια. Και λέω προς το παρόν γιατί ακολουθεί και δεύτερος γύρος με τα 3 πίσω.

Υ.Γ. Για τους δύσπιστους corollaκιδες, τα 3 πίσω τζάμια δεν τα έχω ακόμα αλλάξει και μπορούν να τα δουν όποτε θέλουν ότι είναι λιωμένα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-15, 19:51
Το avatar του χρήστη andreasece
andreasece Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla E12 1.4
Περιοχή: Ηλιούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 206
andreasece είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αίσιο τέλος λοιπόν! Δεν είμαι δύσπιστος, αλλά μια φωτογραφία από καθαρή περιέργεια και μόνο θα ήθελα να δω με τα λιωμένα τζάμια!
Παλιά 28-07-15, 23:40
Το avatar του χρήστη tsavman
tsavman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: Ε12 2004, 1.x
Δύναμη Σεβασμού: 237
tsavman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Και γω θέλω να δω τι σκ@τ@ άλατα είναι αυτά που δεν βγαίνουν!
Με βενζίνα δοκίμασες να υποθέσω;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-15, 16:17
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasece Εμφάνιση μηνυμάτων
Αίσιο τέλος λοιπόν! Δεν είμαι δύσπιστος, αλλά μια φωτογραφία από καθαρή περιέργεια και μόνο θα ήθελα να δω με τα λιωμένα τζάμια!
Θα προσπαθήσω να το τραβήξω μια καθαρή φωτογραφία. Αλλά δεν νομίζω να φαίνεται καλά. Άμα θες να φρικάρεις πραγματικά πρέπει να τα δεις από κοντά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-15, 16:23
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman Εμφάνιση μηνυμάτων
Και γω θέλω να δω τι σκ@τ@ άλατα είναι αυτά που δεν βγαίνουν!
Με βενζίνα δοκίμασες να υποθέσω;
Τα άλατα φίλε μπορείς να τα δεις στις 2 φωτο που ανέβασα στην αρχή του thread. Τώρα δεν υπάρχουν άλατα, αλλά έχουν λιωσει τα τζάμια.
Βενζίνη εννοείται δοκίμασα...και viakal δοκίμασα μουσκεύοντας πολλές χαρτοπετσέτες και κολλόντας τες πάνω στα τζάμια για μισή ώρα. Αυτό το έκανα για να μείνει πολλή ώρα το φάρμακο πάνω να δράσει αλλά τίποτα.
Μέχρι και χοντρή αλοιφή γυαλίσματος με αλειφαδορο σε φαναρτζίδικο και δεν έφυγαν ούτε στο ελάχιστο..και με σύρμα κατσαρόλας το έτριψα δεν αστειεύομαι...και σουάζ δοκίμασα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-15, 21:44
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
για αυτο τον λογο και εγω σου ειπα απο την αρχη σπαστα να υσηχασεις ...το ειχα δει το ονειρο στην 12αρα μου και στο Αtos που ειχα ...

δεν μπορεις να φανταστεις ποσα διαφορετικα υλικα ειχα δοκιμασει μεχρι που πηρα το σφυρι και το ευχαριστηθηκα !!!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-02-16, 22:18
corolla92 Offline:
Μικρό Μέλος

Παιδια επιστρέφω στο θέμα για να σας πω ότι το πρόβλημα με τα τζάμια μου επιτέλους λύθυκε...
βασικά δεν λύθυκε ακριβώς γιατί έβαλα το χέρι στην τσέπη για ακόμα μια φορά, αλλά τέσπα...

Βρήκα ιδιώτη που πουλούσε τα τζάμια του από τρακαρισμένη corolla στρογγυλοφάναρη και είδα ότι οι κωδικοί είναι οι ίδιοι με της facelift.

Χωρίς δεύτρερη σκέψη λοιπόν, τον πήρα τηλέφωνο και αγόρασα 4 πλαινά τζάμια και την πίσω τζαμόπορτα............ - 220 €
Μετά κατευθείαν στον παρμπριζά για τοποθέτηση και.............. - 100 €

Επιτέλους τα τζάμια μου είναι καθαρά και επίσης γράφουν TOYOTA!!!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πίσω τζάμια corolla G6 tselosaggelos ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 11-05-16 00:55
6ταχυτο κατα προτιμιση fanderfun OFF TOPIC 45 03-08-12 03:31
τριξιμο κατα το ξεκινημα akisdio SUPPORT 18 07-11-11 10:07
Φιμέ τζάμια... (ερωτήσεις) Winmmister SUPPORT 18 21-02-09 12:35
κατα τυχη γνωριμια.. danik OFF TOPIC 13 29-05-08 11:30

Page generated in 0,16013694 seconds (81,88% PHP - 18,12% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:48.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com