Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 117
Εγχειρίδιο σε Ελληνικά (help)
Καλησπέρα. Έχω πάρει μεταχειρισμένο το toyota corolla 2006 hatchback και το εγχειρίδιο είναι στα Ιταλικά. Εψαξα στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα για το αμάξι μου. Μήπως μπορεί να με βοηθήσει κανείς; Να στείλει κανένα pdf ή έστω σε φωτογραφίες να πάω να τα τυπωσω;
Ευχαριστώ...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
για ελληνικα δεν νομιζω να εχει κανεις στα αγγλικα σιγουρα υπαρχει ,αλλά εσυ τι ψαχνεις ακριβως ??? νομιζω οτι ψαχνεις το service manual αν θελεις κατι συγγεκριμενο να σου στειλω screen shots γιατι τα εχω σε προγραμμα ..
Ψάχνω αυτό που δείχνει τα κουμπιά. Πως είναι ή μηχανή κλπ.... Δεν ξέρω αν είναι το service... Απλώς δεν υπάρχει για το αμάξι μου. Επειδή έχω βρει για corolla 2006 αλλά δεν είναι για το δικό μου....και δε ξέρω γιατί... Δείχνει κάτι κουμπιά στην πόρτα του οδηγού που το δικό μου δεν τα έχει... Δείχνει άλλο καντραν... Γενικά όλο είναι διαφορετικό... Ενώ λέει ότι είναι για corolla 2006.
Θέλω το εγχειρίδιο λειτουργίας και συντήρησης του COROLLA hatchback '06.
Αν γίνεται Ελληνικά αλλιώς και Αγγλικά.... Είναι επείγον...διότι το δικό μου είναι όλο στα Ιταλικά και δεν καταλαβαίνω τίποτα....