Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
18-11-15, 12:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ήρθε η ώρα επιτέλους για το σέρβις και τελικά θα αντικαταστήσω και το ψυκτικό υγρό. Πήρα λοιπόν την αντιπροσωπεία και πάλι να δω εάν έχει ετοιμοπαράδοτο το ροζ αντιψυκτικό και μου είπε τελικά ότι έχει 73 € το 5λιτρο...!!! Μου πρότεινε λοιπόν να πάρω το κόκκινο το οποίο έχει σημαντική διαφορά τιμής (25 €) και το οποίο είναι ίδιο με τη μόνη διαφορά ότι το ροζ ενδείκνυται για ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αν το κόκκινο είναι για -15 βαθμούς, το ροζ φτάνει μέχρι -20. Επειδή δε σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον να μετακομίσω Σουηδία, μάλλον θα βάλω αυτό. Έχει κανείς άποψη για το κόκκινο; Ισχύουν αυτά που μου είπαν;
18-11-15, 13:42
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Ήρθε η ώρα επιτέλους για το σέρβις και τελικά θα αντικαταστήσω και το ψυκτικό υγρό. Πήρα λοιπόν την αντιπροσωπεία και πάλι να δω εάν έχει ετοιμοπαράδοτο το ροζ αντιψυκτικό και μου είπε τελικά ότι έχει 73 € το 5λιτρο...!!! Μου πρότεινε λοιπόν να πάρω το κόκκινο το οποίο έχει σημαντική διαφορά τιμής (25 €) και το οποίο είναι ίδιο με τη μόνη διαφορά ότι το ροζ ενδείκνυται για ακόμα πιο χαμηλές θερμοκρασίες, αν το κόκκινο είναι για -15 βαθμούς, το ροζ φτάνει μέχρι -20. Επειδή δε σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον να μετακομίσω Σουηδία, μάλλον θα βάλω αυτό. Έχει κανείς άποψη για το κόκκινο; Ισχύουν αυτά που μου είπαν;
|
TEO
όταν ρώτησα εγώ επειδή είχα κοκκινα να βαλω αυτά μου είπαν όχι να βαλω ροζ τωρα τι να σου πω τα πληρωσα 55 ευρω
|
18-11-15, 14:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πάντως, σύμφωνα με το συνημμένο bulletin, τα δύο τους (ροζ και κόκκινο) είναι συμβατά και μπορούν να αναμειχθούν μεταξύ τους.
28-11-15, 11:32
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βυρωνας-Αθηνα
|
|
Δεν παιζει κανενα aftermarket καλο να βαζουμε στην Corolla μας????
|
28-11-15, 14:53
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Να πω και εγω με τη σειρα μου τα λιγα που ξερω....Ισως οι αντλιες να ειναι κατωτερης ποιοτητας...αλλα αυτο που το πιστευω με χιλια ειναι οτι το αντυψικτικο long-life ειναι πολυ ισχυρο με συνεπεια να πανε για τρομπα τα περισσοτερα αμαξια...Για το λογο οτι αλλαζανε σωριδων αντλιες νερου σε rav4,σε corolla ,yaris,auris (παρα πολλες φρακαρανε )η toyota ειχε βγαλει τεχνικη ενημερωση που αν υπηρχε μονο ιχνη και οχι μεγαλη διαρροη σου ελεγε οτι δεν χρειαζεται αντικατασταση....Οσο για το αντυψικτικο που λενε δεν κανει το κοκκινο....να μην εκφραστω.....(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΡΟΖ).......Να σας πω και το αλλο...εχουν αλλαξει 100 φορες κωδικο σε αντλια 4zz....που σημαινει ή οτι το ανταλλακτικο φερει βελτιωση ή οτι εχει αλλαξει ο προμηθευτης του εκαστοτε ανταλλακτικου που προμηθευει την toyota και την καθε toyota
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13469410 seconds (78,70% PHP - 21,30% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|