Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-10-15, 20:26
Το avatar του χρήστη kostas auris
kostas auris Offline:

Μοντέλο: Auris 1.6 132hp 2009
Περιοχή: Αριδαία
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 236
kostas auris είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας ευχαριστω πολυ παίδες!!Καλύφτηκα πλήρως!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-15, 02:34
Το avatar του χρήστη kostas_8
kostas_8 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 211
kostas_8 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο σταθεροποιητης τασης ειναι ενσωματωμενος πλεον μεσα στα δυναμο μας σε ΟΛΑ τα αυτοκινητα! πολυ παλια δεν ηταν μεσα και ηταν ενα εξωτερικο κουτακι μιλαμε για την δεκαετια του 70 ισως 80 και ποιο πριν ακομα......
φυσικα και δεν χρειαζεται εκτος αν υπαρχουν πολυ ειδικοι λογοι και ειδικα ηλεκτρονικα μηχανηματα που απαιτουν κατι τετοιο, γιαυτο οπως ειδαμε εξαλου πουλιονται....
σε ενα κανονικο αμαξι με τα συνηθισμενα πανω δεν χρειαζεται ακομα και αν εχεις το σουπερ ντουπερ ηχοσυστημα, εκει αυτο που θες ειναι πυκνωτες και οχι σταθεροποιητη ρευματος.
Προσωπικα θεωρω την αγορα του 100% πεταμενα χρηματα, καλυτερα να αγορασεις πυκνωτη αν εχεις ενισχυτη-sub.
Εχω ενα ενισχυτη με συνδεμενα τα πισω ηχεια πανω (2 ηχεια) και ενα γουφερ με δικο του ενισχυτη, μικρο μεν αλλα δυνατο. Δεν χρειαζεται ο πυκνωτης. Πυκνωτη να βαλει πχ αν εχει 8 ηχεια μπροστα, αλλα 4 πισω και γουφερ να πω ναι. Αλλα και η εφαρμογη η δικη μου ειναι παρα πολυ light. Και με 45αρα μπαταρια και δεν καταλαβαινει Χριστο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-10-15, 07:57
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
καλημερα, Κωστα εγω ειχα προβλημα χωρις πυκνωτη, εχω εναν 4καναλο και παιζω τωρα μπροστινα και sub γεφυρωμενο, τοσο στο σταρλετ που δεν ειχα οσο και τωρα στην corolla πριν βαλω υποφερα στα ηλεκτρικα, με το μπασο χωρευαν και τα φωτα και ο φωτισμος του ταμπλο!!!! που να εβλεπες ντισκοτεκ μιλαμε!!! απο τοτε που εβαλα 1F πυκνωτη βρηκα την υγεια μου! δεν κανει το παραμικρο και με τερμα εντασεις!
αλλα αυτο που αναφερω ειναι θεμα πυκνωτη και οχι σταθεροποιητη ρευματος βεβαια.
Την λυση του πυκνωτη την ειπε φιλος που δουλευει επι πολλα χρονια σε μαγαζια με ηχοσυστηματα δεν το ειχα σκεφτει μονος μου. Αλλιως ακομα θα εψαχνα τι φταιει!
αυτον εχω http://stingerelectronics.com/produc...&CategoryID=11
δεν ειναι ολα τα σεταπ και τα αμαξια τα ιδια ειναι αναλογα τα ηλεκτρικα αλλος μπορει να εχει προβλημα αλλος οχι!
βεβαια ο πυκνωτης παιζει τον ρολο σταθεροποιητη λογικα αν το σκεφτεις, γιατι φορτιζει με ρευμα και το δινει οταν χρειαζεται, αυτο κανουν οι πυκνωτες ολοι σε ολα τα ηλεκτρονικα κυκλωματα.
Περιττο να πω τι διαφορα ειδα στον ηχο και ειδικα στο μπασο! παει τερμα χωρις παραμορφωσεις (με ρυθμισεις bass (0)-treble (0)-equal-loudness off) μετα απο την τοποθετηση του πυκνωτη!
Παντως εχουν καλες τιμες ειναι καλο να εχουμε πυκνωτη αν εχουμε κουτα και ενισχυτη, κακο δεν κανει μονο καλο! δεν ξελιγωνεις την μπαταρια σου απο τα μπασα.
Ξεχασα να πω πως το βολτομετρο απο τα 14 κατεβαινε κατω απο τα 12 με πολυ μπασο! βαραγε η κουτα χορευε το βολτομετρο μαζι με ολα τα φωτα! τωρα το βολτομετρο ειναι σταθεροτατο! (εχω ψηφιακο πλεον).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-10-15 στις 08:08.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Σταθεροποιητή Τάσης tsport192 SOUNDMANIA 0 20-11-06 14:59
Γειώσεις Και Σταθεροποιητής Τάσης tsport192 SUPPORT 25 03-11-06 16:16

Page generated in 0,11630797 seconds (76,57% PHP - 23,43% MySQL) with 29 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:25.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com