Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
ενα θεμα εχω οταν ο δεικτης φτανει στο 1/4 το αμαξι απλα δε παει μπουκωνει...και σερνεται,μετρησα αντλια ειναι οκ και πιεση και ροη.οταν ομως ζεσταθει ειναι τζετ να αποκλεισω το καυσιμο?μηπως να παω σε μια μεγαλυτερη αντλια?
Δύναμη Σεβασμού: 506
Μενει απο καυσιμο ,ειδικα σε στροφες που κουνιεται μεσα στο τεποζιτο......
Λυση απλη και αμεσα ,δεν το αφηνεις να αδειασει κατω απο την μεση!!!
Λυση οριστικη ,φτιαχνεις δοχειο ή αγοραζεις ετοιμο και κανεις μεταφορα την αντλια μεσα στο δοχειο το μικρο!
Δύναμη Σεβασμού: 432
μήπως λέω μήπως έχει πιάσει μουργα κατω κάτω ....
το λεω γιατι μου έτυχε στο 1 μου μου έμεινε και είχε μέσα 1 νταμάκι και κάτι πριν το τέλος
όταν έφτανε εκεί μπούκωνε
Δύναμη Σεβασμού: 0
το τεποζιτο ειναι πεντακαθαρο για τα χρονια του μεσα.παρατηρησα ομως οτι οταν κανει τις διακοπες με σταθερο και λιγο πατημα γκαζιου εαν το σανιδωσω σταματαν ολα και το αμαξι στροφαρει χωρις προβλημα.νομιζω οτι πρεπει να αποκλεισω το θεμα καυσιμο...