Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |

30-09-15, 04:06
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
|
χαχαχαχα
όλα γίνονται................στην ελλάδα
|

30-09-15, 06:37
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
καλημερα! πλακα με κανεις? δεν ξερεις πως γινεται?
και εγω οταν εψαχνα ΕΕ111 στρογγυλοφαναρη βρηκα G6 του 97 με μουρη 2000!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ και λεει εχω βαλει και τα αλλα απο την F/L
του λεω το ΣΤΟΥΚΑΡΕΣ φιλε και διαλυσε η μουρη και τα αλλαξες.....μετα απο ωρα τελικα το παραδεχτηκε!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!! εχουν φαει ΧΟΝΤΡΗ στουκα!!!!! το συγκεκριμενο ειχε και νερα μεσα στο πορτ μπαγκαζ!!!!! ναι εμπαζε ο φανοποιος δεν τα εκανε καλα....
|

30-09-15, 09:52
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Τι ήθελα και τα χάζεψα,έφριξα... 
|
 |
|
 |

30-09-15, 10:36
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλημερα! πλακα με κανεις? δεν ξερεις πως γινεται?
και εγω οταν εψαχνα ΕΕ111 στρογγυλοφαναρη βρηκα G6 του 97 με μουρη 2000!!! ΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ και λεει εχω βαλει και τα αλλα απο την F/L
του λεω το ΣΤΟΥΚΑΡΕΣ φιλε και διαλυσε η μουρη και τα αλλαξες.....μετα απο ωρα τελικα το παραδεχτηκε!
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ!!!! εχουν φαει ΧΟΝΤΡΗ στουκα!!!!! το συγκεκριμενο ειχε και νερα μεσα στο πορτ μπαγκαζ!!!!! ναι εμπαζε ο φανοποιος δεν τα εκανε καλα....
|
Καλημερα!!Νομιζω οτι εισαι λιγο λαθος,οσον αφορα τις ts τουλαχιστον.
Για να κανεις μια στρογκυλοφαναρη f/l θελεις καπω,φτερα,φαναρια,προφυλακτηρα,αλλαζεις ολη την μουρη δηλαδη,οποτε ειναι πολυ πιθανον να εχει φαει στουκα ενα αυτοκινητο που το εχουν κανει αυτο,οχι σιγουρο,γιατι μπορει καποιος να ηθελε απλα να το κανει fl.
Στις ts ομως,το μονο που θελεις ειναι φαναρια ,προφυλακτηρα(μπροστα).για να κανεις μια ts f/l,ο προφυλακτηρας της ts εχει καπου στα 800+ ευρω καινουργιος και ειναι σπανιος να τον βρεις μεταχειρισμενο.
Εκει που θελω να καταληξω λοιπον ειναι οτι η αλλαγη απο προ f/l ts σε fl δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση ουτε οικονομικη σε περιπτωση που εχεις στουκαρει,οποτε οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο,το εκαναν για αισθητικους λογους,οπως και εγω!!  εννοειται ομως οτι παλι δεν ειναι σιγουρο!
Στις απλες 12ρες που εχει γινει αλλαγη,εκει ειναι κατα 99% τρακαρισμενο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Τι ήθελα και τα χάζεψα,έφριξα... 
|
Δηλαδη αν βαλω αγγελια και την δικια μου f\l ts του 2002,παλι θα φριξεις??
Με πληγωνεις!!
Οσον αφορα την δευτερη αγγελια που εβαλες,το πιο πιθανο ειναι να ειναι εισαγωγης με πρωτη αδεια στην ελλαδα το 2007.
|
 |
|
 |

30-09-15, 12:14
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Για να κανεις μια στρογκυλοφαναρη f/l θελεις καπω,φτερα,φαναρια,προφυλακτηρα,αλλαζεις ολη την μουρη δηλαδη,οποτε ειναι πολυ πιθανον να εχει φαει στουκα ενα αυτοκινητο που το εχουν κανει αυτο,οχι σιγουρο,γιατι μπορει καποιος να ηθελε απλα να το κανει fl.
Στις ts ομως,το μονο που θελεις ειναι φαναρια ,προφυλακτηρα(μπροστα).για να κανεις μια ts f/l,ο προφυλακτηρας της ts εχει καπου στα 800+ ευρω καινουργιος και ειναι σπανιος να τον βρεις μεταχειρισμενο.
Εκει που θελω να καταληξω λοιπον ειναι οτι η αλλαγη απο προ f/l ts σε fl δεν ειναι και τοσο ευκολη υποθεση ουτε οικονομικη σε περιπτωση που εχεις στουκαρει,οποτε οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο,το εκαναν για αισθητικους λογους,οπως και εγω!!  εννοειται ομως οτι παλι δεν ειναι σιγουρο!
Με πληγωνεις!!
Οσον αφορα την δευτερη αγγελια που εβαλες,το πιο πιθανο ειναι να ειναι εισαγωγης με πρωτη αδεια στην ελλαδα το 2007.
|
φιλε Μπαμπη εχεις ενα δικιο αλλα στο μαυρο εχει αλλαξει κ τα πισω φαναρια οποτε οι πιθανοτητες τις στουκας αυξανοντε ειδικα αν εχεις κανα κονε στν αφαλιστικη η μαγκα φανοποιο.μπορει κιολας να μν πληρωθηκαν ολα απτην ασφαλεια,να εβαλε τη διαφορα αυτος.Το ασημι οντως πρεπει ναναι εισαγωγη.
|

30-09-15, 12:30
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Με πληγωνεις!! 
|
Όχι, δεν θα φρικάρω, αν γράψεις ότι το  είναι pro f/l και επειδή μου άρεσε το έκανα αλλαγή σε f/l .
Γούστο είναι αυτό και το δέχομαι απόλυτα. 
|
 |
|
 |

01-10-15, 04:51
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Με πληγωνεις!!
|
Εσυ έδωσες 800
αντε να μην πω τιποτα ας είναι καλά ο αγ,Γιωργης
|

03-10-15, 16:31
|
|
|
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 1,28241396 seconds (85,46% PHP - 14,54% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:45. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|