Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 162
Καλησπερα φιλε.Επειδη και εγω το ιδιο πραγμα ακριβως θα κανω.....θα κουμπωσουν μονο τα κουμπωματα απο την κατω μερια του πατωματος.Ολο το υπολοιπο θα παει κολλητο.Μονο ετσι γινεται.Και πρεπει να αγορασεις και τις δυο ταπες που θα μπουν στους εμπρος θολους.Εγω θα αλλαξω και λαστιχακι γυρω-γυρω.Απο αγγλια τα εφερες?
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 197
τα κουμπωματα ξερεις ποσο περιπου κανουν??μεταχειρισμενα τα πηρα απο εδω(αθηνα).αρα με κολα μπαινουν...η οποια θα βγαινει μετα απο το χρωμα αν τα βαρεθω και τα βγαλω??
Δύναμη Σεβασμού: 413
Η λύση που χρησιμοποιούν αρκετοί είναι με μπαμπριζόκολλα.
Τώρα για το χρώμα,ναι ίσως σου κάνει ζημιά όταν αποφασίσεις να τα βγάλεις.
Κάνε μια ερώτηση σε κανένα φανοποιό,εκείνος θα ξέρει σίγουρα να σου πει.Και σίγουρα θα μπορεί να στα τοποθετήσει.