Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78
Καλησπέρα. Έχω κάποιες ερωτήσεις. Όσοι έχουν βάλει πηγή 2din ή 1din συνεχίζουν οι τριγμοί από το ταμπλό. Η πρόσοψη της πηγής εφάπτεται ή πάλι αφήνει κενό. Ξέρω ότι τα χειριστήρια σε pro δεν λειτουργούν αλλά υπάρχει τρόπος τουλάχιστον να φωτίζονται. Κάτι μου είχε πει ο Φάνης αλλά δεν το θυμάμαι. Και τέλος κάπου είχα δει έναν τύπο ο οποίος εβγαλε την οθόνη από την εργοστασιακή πηγή για να βλέπει την κατανάλωση προσαρμόζοντας την κάπου αλλού.
|
Oσον αφορα το πλαισιο θα εχεις καποιους λιγους τριγμους εγω αυτο που εκανα και σταματησαν ελα εβαλα μια πολυ μικρη αυτοκολλητη ταινια με σφουγγαρακι απο κατω και τις βιδες εβαλα λαστιχενια ροδελα και τελος οι τρυγμοι.
Τωρα αυτο που ειπες με την οθονη η οποια βλεπεις την καταναλωση το εχω δει το συγκεκριμενο και του ειχα στειλει mail του συγκεκριμενου τυπου (στο corollaclub.uk) αλλα δεν φανηκε προθυμος να αποκαλυψει τον τροπο.
Προσπαθησα να το κανω εγω μονος μου (ειναι εφικτο αλλα) πρεπει να ξηλωσεις απο την πηγη οθονη πλακετα κουμπια να τα συμπτηξεις καπως να τραβηξεις προεκταση στην φυσα που δινει ρευμα και πληροφοριες . Το ολο project ειναι αρκετα δυσκολο οποτε απλα βαζεις μια οθονη 2 din με obd και τελος