Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
επιλογη μοτερ.. |
|
03-04-15, 00:42
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
επιλογη μοτερ..
παιδια καλησπερα σασ!ηθελα να κανω μια ερωτηση. οσο αφορα τοποθετηση ατμοσφαιρικου μοτερ κ εχοντασ επανω levin turbo πια θα ηταν η γνωμη σασ αναμεσα στο 3zz,7afe,levin black top! k με επανω τον αγραφο που εχω!επισης εχω το σασμαν απο το λεβιν με bloke trd και θα προτιμουσα να τεριαξει σε ενα απο αυτα τα απλα μοτερ αλλα δεν ξερω αν κανει στο 7afe!
ακουω γνωμες....
η επιλογη αυτη ειναι επειδη επαθε ζημια το μοτερ μου levin turbo κ η απορια μου αλλα κ το τι με συμφερει ειναι??? να κρατησω αυτο το αμαξι κ να του βαλω ενα μοτερ ατμοσφαιρικο για να ηρεμησω απο τα γνωστα προβληματα...η να το πουλησω κοψοχρονια κ να παρω κατι αλλο??
βοηθηστε με οσο μπορειτε...
ευχαριστω!
|
03-04-15, 03:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Τι ζημια επαθε ακριβως τελικα; οσο για το σασμαν νομιζω μπαινει και στο 3zz αλλα αντ'αυτου βαλε 1zz κατευθειαν, κανε και ενα προγραμμα στον αγραφο να εισαι και κομπλε και τελος.. καλα το μοτερ τωρα δε το εφτιαξες παλι;
|
03-04-15, 16:36
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
η καροτσα σου τι ειναι;;1,4;;1,6;;;οταν εβαλες πανω το 20ν το δηλωσες;;για μενα εφοσον εχεις 111 facelift καντο 3zz κ αργοτερα δες για υπερκυβισμο.
υ.γ:τι επαθε το μοτερ σου;;α!το σασμαν που εχεις νομιζω πως κανει σε ολα αυτα τα μοτερ που αναφερεις.
|
04-04-15, 00:03
|
|
Μέλος
|
|
|
|
ειναι το g6 παιδια! το μοτερ ναι τωρα το εφτιαξα παιδια!αλλα μου εσπασε το μπουζι η ακιδα κ πηγε μεσα κ εκανε ζημια στα 2 πιστονια κ λιγο στην κεφαλη!τωρα πρεπει να δουμε με τον ρεκτιφιε αν παιρνει ο κορμοσ λιγο φτιαξιμο γτ εκανε καποιεσ γρατζουνιες...ειναι ηδη στο τελευταιο σταδιο δλδ στο 82,00!δν παει αλλο!κ αν παιρνει ο κορμοσ επισκευη να μπουνε μονο αλλα 2 πιστονια καινουργια DP! αλλα μ λεει ο μηχανικος ισως να μην ειναι τοσο για αντοχεςς μετα το μοτερ...
κ οσο για την ευθυνη τωρα?πιος την εχει? ο προγραματιστης?ο πρωην μηχανικος? γτ το μονο που καναμε με τον προγραματιστη ειναι οτι το δοκιμαζαμε στο λαπτοπ να δουμε γτ εκοβε ..με αποτελεσμα με τισ πολλες 3ες να τα παρω στα χερια!!τωρα να ζητησω τα ρεστα σε κανεναν?η τζαμπα θα ασχοληθω?
|
04-04-15, 10:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ στη θέση σου για τη συγκεκριμένη καρότσα και εφόσον λες ότι προτεραιότητά σου είναι ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ να ηρεμήσεις, θα έβαζα ένα 1zz ή ένα υπερκυβισμένο μοτέρ που φόραγε το αμάξι σου (4zz ή 3zz). Θα έχεις τη γνωστή απόδοση των 1zz σε ροπή και άλογα αλλά κυρίως το κεφάλι σου ήσυχο.
04-04-15, 12:45
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εγώ στη θέση σου για τη συγκεκριμένη καρότσα και εφόσον λες ότι προτεραιότητά σου είναι ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ να ηρεμήσεις, θα έβαζα ένα 1zz ή ένα υπερκυβισμένο μοτέρ που φόραγε το αμάξι σου (4zz ή 3zz). Θα έχεις τη γνωστή απόδοση των 1zz σε ροπή και άλογα αλλά κυρίως το κεφάλι σου ήσυχο.
|
Δλδ το μαυροκαπακο 4age να τ αποκλεισω σαν ατμοσφαιρα?γτ κ 190 αλογα μαζι με τν αγραφο που θα μεινει δν θ ειναι κ λιγα..σωστα?
|
04-04-15, 13:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
190 άλογα; Από το μαυροκάπακο; Βγάζει τόσα; Νομίζω ότι λες πολλά. Σε κάθε περίπτωση, είναι και το 4age μοτεράκλα, απλά και με αυτό θα είσαι πάλι στη διαδικασία της μετατροπής με ό,τι αυτό σημαίνει για την απροβλημάτιστη λειτουργία του σε βάθος χρόνου. Με τον 1zz θεωρώ ότι θα είσαι πιο safe από οτιδήποτε άλλο. Γνώμη μου...
04-04-15, 16:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Ουπς...!!!
Στην προσπάθεια να διορθωσω τα πολλαπλά ποστ του Κοσμά καταλάθος τα έσβησα όλα.
Sorry!!
Παρακάτω παραθέτω τι είχε γράψει:
kosmas - '' Μόνο με εντόσθια (συμπίεση, εκκεντροφόρους) μπορείς να φτάσεις 190 κι αυτό με το ζόρι!!''
|
|
|
|
04-04-15, 16:55
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγια Βαρβαρα, Αιγαλεω
|
|
Καταρχας ποιος σου ειπε να βαλεις DP πιστονια και γενικα DP? Ειναι απο τα χειροτερα που κυκλοφορουν. Εχουμε πολλα παραδειγματα με σπασμενες μπιελες και πιστονια. Ακρη δε θα βγαλεις. Και τι σημαινει με τις πολλες τριτες το πηρες στα χερια; Ποιος τις λεει αυτες τις παπαριες; Δηλαδη αν παταγες συνεχεια και αφηνες μονος σου στο δρομο θα εσπαγε; Ειμαστε σοβαροι; Τι να πουν αλλα και αλλα μοτερ. Τι το εφτιαξες δηλαδη για 10 μερες πχ; Ελεος.. Γνωμη μου πλεον επειδη εχεις δωσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτα. Βαλε ενα απλο ατμοσφαιρικο 1zz απο το 2004 και μετα αν μπορεις να εχει σιγουρα και τα καλα πιστονια να μην καιει και λαδι, και αν θες να τουρμπισεις ποτε το 1zz, λυσεις και μαστορια που δε θα πειραματιστουν πανω σου υπαρχουν. Κριμα τα λεφτα που εδωσες για αρχη και κριμα τα λεφτα που σου φαγαν ευκολα. Οταν μπλεκεις με τετοια πραγματα ο μονος χαμενος ειναι ο πελατης παντα, δηλαδη εμεις που θελουμε να το φτιαξουμε. Ο καθενας θελει να πουλησει και ο καθενας θελει να βγαλει λεφτα. Αν αυτα που μας λες εδω, στα εχει πει καποιος, φυγε απο εκει που εισαι και μην ασχοληθεις ξανα μαζι τους. Ακρη δε θα βγαλεις.
|
04-04-15, 17:21
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
βολος
|
|
Δυστυχως ακρη δεν βγαζεις γενικα στο αμαξι ,ποσο δε μαλλον με την βελτιωση!!!
Αποφασισε πρωτα εσυ τι θες Ν/Α ή Turbo και μετα πραξε με βαση τι ζητας και ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΑ διαθετεις......
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.
Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.
Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17407894 seconds (84,14% PHP - 15,86% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|