Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
25-09-14, 19:37
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δύο εβδομάδες έκανε να έρθει το λαστιχάκι, σήμερα το έβαλα και όλας σε ένα καινούριο κλειδί που είχα κομμένο καβάτζα, και όλα κομπλέ.
Αναφέρομαι σε αυτό εδώ.
|
26-09-14, 13:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ωραία, οπότε ταιριάζει μια χαρά... Περιμένω και τα δικά μου...
26-09-14, 14:31
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ναι, απλά κόβεις το τρίτο κουμπί.
Όλο το υπόλοιπο μπαίνει ανάμεσα στο καπάκι του κλειδιού και στον μηχανισμό μέσα μια χαρά.
|
26-09-14, 14:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Ετσι εχω και εγω το ενα απο τα δυο κλειδιά μου εδω και πααααααρα πολύ καιρο και ειναι μια χαρα.
Το αλλο κλειδί το κραταω αχρησιμοποιητο.
|
29-09-14, 13:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παρέλαβα τα δικά μου. Θέλω να αλλάξω και στα δύο κλειδιά τα κουμπιά, στο ένα έχει φύγει ήδη (και ήταν και το δεύτερο που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!!) και στο άλλο είναι έτοιμο να φύγει. Κατάφερα με πολύ ζόρι να ξεβιδώσω τη βίδα από το ένα κλειδί. Στο άλλο δε μπόρεσα να την ξεβιδώσω. Βέβαια χρησιμοποίησα εκείνα τα μικρά κατσαβιδάκια που είναι για τα γυαλιά στραβωμάρας που δε βοηθούν και ιδιαίτερα. Σε εκείνο που έφτιαξα πάντως όλα καλά. Θα πρέπει να βρω κανονικό κατσαβιδάκι για τόσο μικρή βίδα για να βάλω και το άλλο.
29-09-14, 14:02
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
παντως γενικα για οποιον θελει λαστιχακια εχω φερει και εγω στην καλυτερη ποιοτητα και καλα ..ειχε και φθηνοτερα αλλά εχω ξαναπαρει απο αυτον .
http://www.ebay.com/itm/251557985127... 4.m1497.l2648
29-09-14, 14:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Παρέλαβα τα δικά μου. Θέλω να αλλάξω και στα δύο κλειδιά τα κουμπιά, στο ένα έχει φύγει ήδη (και ήταν και το δεύτερο που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!!!) και στο άλλο είναι έτοιμο να φύγει. Κατάφερα με πολύ ζόρι να ξεβιδώσω τη βίδα από το ένα κλειδί. Στο άλλο δε μπόρεσα να την ξεβιδώσω. Βέβαια χρησιμοποίησα εκείνα τα μικρά κατσαβιδάκια που είναι για τα γυαλιά στραβωμάρας που δε βοηθούν και ιδιαίτερα. Σε εκείνο που έφτιαξα πάντως όλα καλά. Θα πρέπει να βρω κανονικό κατσαβιδάκι για τόσο μικρή βίδα για να βάλω και το άλλο.
|
Προσεξε μη χαλασεις τη βιδα (την κεφαλη της δλδ) και μετα δεν βγαινει με τίποτα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15518498 seconds (80,11% PHP - 19,89% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|