Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Παιδες θελω την γνωμη σας..
Εχουμε στο σπιτι ΟΤΕ κ πληρωνω τον μηνα 80-85 ευρω.το ιντερνετ ειναι 2mbps.
Σκεφτομαι να βαλω wind,με πηραν τηλεφωνο και μου εκαναν καλη προσφορα,δεν θυμαμαι τωρα τι και πως αλλα ηταν καλη.
εχει κανεις wind να μου πει εντυποσεις?
|
εγώ εβαλα hol με απεριοριστα αστικα - υπεραστικα, 60 λεπτα κινητα(150 το πρωτο χρονο) και 60 λεπτα διεθνη(150 το πρωτο χρονο) και ιντερνετ μεχρι 24mbps.μεσα σε 12 ημερες μου το εγκατεστησαν και αργησαν κι ολας γιατι δεν υπηρχε γραμμη του οτε! αν εχεις γραμμη στο εγκαθιστουν σε πολυ λιγοτερο! πληρωνω 25 € το μηνα απο 30 λογω του οτι ειμαι και συνδρομητης vodafone! ειμαι πολυ ευχαριστημενος. απο wind εβαλε ο κουμπαρος μου και δεν ειναι πολυ ευχαριστημενος γιατι ενω οταν εγω κανω speedtest εχει ταχυτητα download απο 14 mbps mexri 18 και οταν κανει εκεινος εχει 5-8 σε σπανιες περιπτωσεις(οχι ωρες αιχμης). εγω την προτεινω την hol γιατι την εχω και στη δουλεια και 18 υπολογιστες δουλευουν στο ιντερνετ με μια συνδεση και λειτουργει αψογα!
και για τη forthnet εχω ακουσει καλα λογια. εκεινη που πρεπει να αποφυγεις ειναι η cyta ! μονο τα χειροτερα εχω ακουσει! κανεις δεν εχει να πει κατι θετικο!
Hol και ξερο ψωμι. πιστευω οτι hol forthnet ειναι οι καλυτερες επιλογες! και εχει και φτηνοτερες λυσεις!

corolla