καλησπέρα.

χτες για δευτερη φορα μεσα στον τελευταιο χρονο, δεν μου δουλευε ο συναγερμος απο κανενα τηλεκοντρολ(απο τα 2 που εχω). την πρωτη φορα δεν δουλευε στο κλειδωμα και ετσι τη γλιτωσα με το να κλειδωσω απλα χωρις συναγερμο. μετα απο μια μερα ξαναδουλεψε. χτες ομως ο συναγερμος δεν δουλευε στο ξεκλειδωμα και αναγκαστηκα να ανοιξω την πορτα χωρις απενεργοποιηση συναγερμου και εγινε πανικος! πηρα το βιβλιαρακι να βρω κωδικους να απενεργοποιησω και ενω βρηκα τον κωδικο, δεν μπορω να καταλαβ ω πως να τον εισαγω.
συγκεκριμενα δεν καταλαβαινω το "ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣΤΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΤΗΣ LED" . δεν υπαρχει κανενα κουμπι στο αυτοκινητο που να αφορα το συναγερμο. να ειναι καπου και δεν το βλεπω δεν νομιζω. να εννοει το κλειδι δεν στεκει γιατι υποτιθεται οτι εισαγεις κωδικο αν σου χαλασει το τηλεκοντρολ. τι στο διαολο εννοει ο ποιητης. τι να το κανω. να μη χρησιμοποιω το συναγερμο δεν γινεται! λεφτα για αλλο συναγερμο δεν υπαρχουν, σκεφτομαι να παω να το φουνταρω στην βιτρινα της αντιπροσωπειας που το εγκατεστησε αλλα παλι θα πληρωσω και δεν εχω.... βοηθεια παρακαλω

corolla