Καλημερα σας παιδια .
Τελικα το παραθυρο εγινε μονο του !
Η Toyota ελεγε οτι ειναι μηχανισμος , δεν ακουγοταν τελικα τιποτα οπως ελεγα αυτον τον θόρυβο τον κανει ο διακοπτης οταν τον πατας το τικ τικ ακομη και αν δεν εχει καν ρευμα ο διακοπτης κλειστος... Τελικά η Toyota ελεγε οτι ειναι μηχανισμος , και οτι το ενα μονο παραθυρο εχει προβλημα αφού το ενα το φτιαξαν... πως??? Χτυπισαν την πορτα πισω απο το συνοδηγό και το παράθυρο αρχισε αμέσως να δουλεύει.
Το παραθυροομως συνοδηγού οσο και να το χτυπουσαν τιποτα...οποτε μου λενε χαλασε ο μηχανισμος....
Προχθες εγω αφήνοντας το διακόπτη στη θέση on για 5 ωρες επεσε η μπαταρια μου... μετα απο δυο μερες προσπαθησανα το βάλω θεωρώντας οτι θα παρει τιποτα απλα τερματισα την μπαταρια με τροπο που δεν ειχε καθολου ρευμα. Τελικα το παραθηρο μετα την φορτιση τις μπαταριας αρχισε να δουλευει...
Πως εγινε αυτο μπορείτε να μοΥ πειτε? Βοηθησε το ρεσετ?
ΛΥΣΗ (Updated 15/05/2015)
Οταν Ειναι φορτισμενη η μπαταρια το παραθυρο κατεβαινει και δουλευει κανονικότατα, οταν δε η μπαταρια ειναι αποφορτισμενη η περμενη λιγο( το αυτοκινητο παιρνει κανονικα μπροστά) τότε το παραθυρο δεν κατεβαινει το παραθυρο συνοδηγου Κυριως.
Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ma-corolla : 15-05-15 στις 14:52.
|