Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Αδεια σταθμευσης και διαγραμμιση χωρου στο δρομο, τι να κανω? |
|
10-08-13, 16:36
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αδεια σταθμευσης και διαγραμμιση χωρου στο δρομο, τι να κανω?
Γειά σας θα ηθελα να ρωτησω τι να κανω για να μην με κλείνουν καθε φορα οταν παρκαρω στην πιλοτη μου , η πιλοτη ειναι κλειστη μοιάζει με μαγαζι δεν φαινεται το αυτοκινητο μεσα .θελω πρωτον να μου παρεχει καποιος οποιος ειναι υπευθυνος αριθμο αδείας και μετα να μου κανουν διαγραμμιση στο οδοστρωμα ενα Χ ουτος ωστε να μην με κλεινει κανενας. Τι να κανω? Παρακαλω οποιος γνωριζει ας γραψει τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω. Φυσικά θελω το παρκινγκ μου (γκαραζ) θελω να εχει ολα τα απαραίτητα δικαιολογητικα ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Μαρία : 12-08-13 στις 22:01.
|
10-08-13, 18:15
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Στην αδεια της οικοδομης φαινεται οτι αυτος ο χωρος που λες ειναι παρκινγκ αυτοκινητου?Αν ναι τοτε καλεις το 100 και τρωει κληση αυτος που σε εκλεισε.
Τωρα αν θες γραμμη στον δρομο κτλ υπευθυνος ηταν μεχρι και πριν 3 χρονια ο δημος.
|
10-08-13, 19:01
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Στην αδεια τις οικοδομης ο συγκεκριμενος χωρος ειναι μαγαζι ισόγειο. Απλα το εκανα πριν απο καιρο γκαραζ το θεμα ειναι οτι εγω πρεπει να εχω αδεια στάθμευσης ετσι? Για να καλω το 100, δεν ειναι για την κληση ουτε να φωναζεις αστυνομια καθε λιγο. ΤΟ θεμα ειναι να εχω ολα τα απαραίτητα δικαιολογιτικά και τον αριθμο αδειας απο εξω να αναγραφεται. Θελω να ειναι δηλωμενο πως το λενε?
|
|
|
|
10-08-13, 20:32
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εάν δε κάνω λάθος, ο χαρακτηρισμός ενός χώρου ως πάρκινγκ-πυλωτή-κλειστό γκαράζ γίνεται από την πολεοδομία και την άδεια την παίρνεις από τον Δήμο, προσκομίζοντας τα σχετικά δικαιολογητικά της πολεοδομίας. Στη δική σου περίπτωση θες εκ των υστέρων να αλλάξεις τη χρήση ενός χώρου από κατάστημα σε πάρκινγκ. Πιστεύω ότι και πάλι από τη πολεοδομία θα πρέπει να ξεκινήσεις (Νομαρχεία) για να καταλήξεις μετά στο Δήμο για να πάρεις άδεια. Το σίγουρο είναι ότι εφόσον πάρεις την άδεια του Δήμου, θα πρέπει να βάλεις πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης οι οποίες θα αναγράφουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό αδείας του Δήμου. Διαγράμμιση δε ξέρω εάν σου επιτρέπουν να κάνεις γιατί διαγράμμιση κάνουμε σε χαρακτηρισμένο σημείο οδοστρώματος (π.χ. πάρκινγκ αναπήρων). Εσένα ο χώρος μπροστά από την είσοδο δεν έχει κάποια συγκεκριμένη χρήση, απλά δεν επιτρέπεις τη στάθμευση λόγω της πρόσβασης σε πάρκινγκ...
10-08-13, 21:19
|
Μέλος
|
|
|
|
Η πινακίδα '' ΜΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ '' δεν είναι του ΚΟΚ και δεν παίζει ρόλο.Εάν σε
εχουν κλείσει, η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να κάνει τα νόμιμα ανεξάρτητα
εαν το γκαράζ είναι νόμιμο ή παρανομο. Τα διαδικαστικά δε τα ξέρω, το timing
όμως είναι λίγο πριν τις Δημοτικές Εκλογές.
|
11-08-13, 10:25
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
επειδη σε παρομοια κατασταση εχω μπλεξει (ευτηχως ξεμπερδεψα μετα απο 4 χρονια για αλλους λογους βλεπε κακος γειτονας που εχει και αυτος μια απο τις 7 θεσεις) να ξερεις οτι εαν δεν κανεις αλλαγη χρησης του χωρου και φωναξεις το 100 να τονν γραψει και αυτος που ειναι παρκαρισμενος ζητησει στον αστυνομικο να ελεγξει την αδεια του παρκιν θα τρεχεις και δεν θα φτανει.εχει γινει τετοιο περιστατικο στην περιοχη μου.
τις διαδικασιες για την αλλαγη χρησης τις δωσαμε σε μηχανικο οπου εβγαλε το σχεδιο ξανα,πηγε πολεοδομια και μετα πληρωσαμε συμβολαιογραφο.συμβολαιογραφο βεβαια εσυ μπορει να μη χρειαστεις γιατι σε εμας ο χωρος ανηκει σε 7 οικογενειες .μην το αφησεις ετσι παντως
|
11-08-13, 21:38
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soto
Εάν σε εχουν κλείσει, η Αστυνομία είναι υποχρεωμένη να κάνει τα νόμιμα ανεξάρτητα εαν το γκαράζ είναι νόμιμο ή παρανομο
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla
η πιλοτη ειναι κλειστη μοιάζει με μαγαζι δεν φαινεται το αυτοκινητο μεσα
|
Καλά νομίζω τα λες ότι η αστυνομία θα πρέπει να επέμβει εάν τον έχουν κλείσει αλλά όπως βλέπεις, εδώ υπάρχει ιδιαιτερότητα, μπορεί ο άνθρωπος να έχει μέσα το αμάξι αλλά κανείς να μη το δει και να παρκάρει νομίμως...
12-08-13, 16:10
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Το σημειο εχει "NO park" εχωγραψει στο πεζοδρόμιο, απο κει και περα προχθες εβαψα την ακρι του πεζοδρομίου κιτρινη σε ολο το πλατος που βαζω το αυτοκινητο και βελακια . Το ρολο γραφει εξοδος αυτοκινητου. Αλλα δυστυχώς η νοοτροπία του ελληνα ειναι ας γραφει οτι θελει εγω θελω να παρκαρω εδω χωρις να σεβετε τιποτα και κανεναν. Αλλα καλα κανουν στο εξωτερικο και αφου θελεις να ανοιξεις καφετερια η εστιατόριο δεν σου δινουν άδεια εαν δεν εχεις χωρο σταθμευσεις για τους πελατες σου, δυστυχώς ειμαι διπλα σε καφε και αντι να παρκαρουν στο καφε μπροστα παρκαρουν σε μενα μπροστα στην εισοδο... μαλιστα δηλαδη πολεοδομια, νομαρχεία τωρα καταλαβα γιατι δεν μου εχουν κανει διαγραμισει αφου το εχω ζητήσει δυο φορες με αιτηση, λογικά πρεπει να εχω αδεια παρκινγκ πρωτα ..
|
|
|
|
13-08-13, 17:15
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
και νομιμο να ειναι το παρκιν παντα δεν θα εισαι σιγουρος οτι δεν θα βρεις μπροστα παρκαρισμενο αυτοκινητο και δεν θα μπορεις να μπεις η να βγεις.αν ειναι διπλα στην καφετερια και κορναρεις και ερθει και το παρει μια χαρα εισαι.ξερεις τι ειναι να γυρνας 3 το μεσημερι μετα απο 17 ωρες δουλειας και να κορναρεις 2,3 φορες οσο πιο απαλα μπορεις για να μην βγουν στα μπαλκονια και σε στολισουν μεσημεριατικα και παρολα αυτα οταν εχει περασει ηδη μια ωρα και δεν εχει εμφανιστει κανενας να παρει το αυτοκινητο καλεις το 100 και ερχονται και σου λεει το αστυνομικος μεταξυ μας πρεπει να βαλεις και καμια ταμπελα πιο ευκρινης.μα υπαρχει πανω στην γκαραζοπορτα.υπαρχει αλλα θελει και αλλη στο πεζοδρομιο.και πανω που συμπληρωσει ο ενας το χαρτακι και ο αλλος ετοιμαζεται να παρει τις πινακιδες να εμφανιζεται η κυρια συναμενη κουναμενη και να λεει αχ 5 λεπτα το αφησα.τοτε τι μπορεις να της πεις και με τι ορεξη κιολας.και δεν φτανει αυτο απαντησε ο αστυνομικος για εμενα,η ωρα κλησης ειναι η ταδε και τωρα ειναι ... αρα εχει περασει ηδη μιση ωρα (συν μια ωρα που περιμενα εγω αλλα δεν βαριεσαι.).μα δεν κορναρατε.δεν μιλαω εγω της ξαναλεει οτι πρεπει να σεβεστε τον συμπολιτη σας,της δινει την κληση (απλη για παρανομο παρκαρισμα τις γλιτωσε τις πινακιδες) και ρωταει ποσο ειναι.τα μισα σε 10 μερες της λεει και να γυριζει να του λεει καταμουτρα τωρα με υποχρεωσες....
επομενος μην το ψαχνεις.αμα σου κατσει σου εκατσε.βγηκα λιγο εκτος τοπικ
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18254995 seconds (80,46% PHP - 19,54% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|