Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
|
|
22-05-13, 15:54
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsizkeik
8500 το ειχε και το εριξε στα 8000
|
θεος, κοιτα τι εβαλε στην περιγραφη
MHN ΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ .ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΒΙΒΑΣΗ
ο Ελληνας δεν ξερει να πουλαει, ειμαι σιγουρος οτι πολλα αυτοκινητα δεν εχουν πωληθει λογω συμπεριφορας του ιδιοκτητη
πως θα φτασεις στην μεταβιβαση αν δεν εχεις συμφωνησει την τιμη; θα κανεις παζαρια στο ΚΕΠ; σε παιρνουν τηλ για να δουν τι καλυτερο μπορεις να κανεις, ΜΕΤΑ θα ερθουν να το δουν αν ειστε κοντα στα λεφτα.
τεσπα λενε οποιος ειναι εξω απο το χορο λενε, αλλα εγω δεν ειμαι εξω απο το χορο.
εγω πουλαω ενα αυτοκινητο τωρα και με πηρε χθες μια κοπελιτσα με ρωτησε μαλακιες, ασχετιλα τελειως και την προτεινα εγω επειδη μενει γλυφαδα να της στειλω φωτο και μετα να αποφασισει αν θα ερθει να το δει
πηρα χθες τον κυριο που πουλαει το μπλε στην πατρα και ζητησα φωτο απο το σαλονι, γιατι πηγαινε ελα πατρα ειναι 100 ευρω και μονο που δεν με εβρισε.....
|
|
|
|
22-05-13, 16:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
θεος, κοιτα τι εβαλε στην περιγραφη
MHN ΚΑΛΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ .ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΤΑΒΙΒΑΣΗ
ο Ελληνας δεν ξερει να πουλαει, ειμαι σιγουρος οτι πολλα αυτοκινητα δεν εχουν πωληθει λογω συμπεριφορας του ιδιοκτητη
πως θα φτασεις στην μεταβιβαση αν δεν εχεις συμφωνησει την τιμη; θα κανεις παζαρια στο ΚΕΠ; σε παιρνουν τηλ για να δουν τι καλυτερο μπορεις να κανεις, ΜΕΤΑ θα ερθουν να το δουν αν ειστε κοντα στα λεφτα.
τεσπα λενε οποιος ειναι εξω απο το χορο λενε, αλλα εγω δεν ειμαι εξω απο το χορο.
εγω πουλαω ενα αυτοκινητο τωρα και με πηρε χθες μια κοπελιτσα με ρωτησε μαλακιες, ασχετιλα τελειως και την προτεινα εγω επειδη μενει γλυφαδα να της στειλω φωτο και μετα να αποφασισει αν θα ερθει να το δει
πηρα χθες τον κυριο που πουλαει το μπλε στην πατρα και ζητησα φωτο απο το σαλονι, γιατι πηγαινε ελα πατρα ειναι 100 ευρω και μονο που δεν με εβρισε.....
|
Τυχαίνει όπως εσύ έτσι και εγώ να πουλάω ένα αμάξι της οικογένειας.
Και επειδή πολύ με έχουν πάρει τηλ να μου κάνουν παζάρια,μου σπάνε τα νεύρααα...
Δεν είναι δυνατόν να κάνεις παζάρια για κάτι που δεν έχεις δει.
Μπορεί οι φώτο να είναι πειραγμένες, μπορεί να είναι χίλια δυο.
Πας από κοντά το βλέπεις,το ελέγχεις και εφόσον σε καλύπτει κάνεις το παζάρι σου ...
Μην το κάνουμε σαν τα ξενοδοχεία που τα κλείνουμε από το διαδίκτυο, από πολύ ωραίες φώτο και όταν έρθει η ώρα να μπούμε στο δωμάτιο μας πέφτουν τα σαγόνια από τα χάλια....
|
22-05-13, 16:54
|
Μέλος
|
|
|
|
ολα αυτα προυποθετουν οτι η τιμη που ζητας υπαρχει
αν ΟΛΟΙ σε παιρνουν για παζαρια, οσοι δλδ σε παιρνουν ισως πρεπει να ξανασκεφτεις αν θελεις να το δωσεις η αν δεν θελεις.
εγω προσωπικα θα ελεγα
το αυτοκινητο φαινεται σε πολυ καλη κατασταση και με ενδιαφερει ΜΟΝΟ αν μπορεις να κανεις κατι για την τιμη
αν αυτο το εβλεπε σαν παζαρι, δικαιωμα του και καλα να ειναι ο ανθρωπος και να μας πει τελικα τι εγινε και ποσο το εδωσε, αν το εδωσε.
|
22-05-13, 17:33
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Δεν είναι δυνατόν να κάνεις παζάρια για κάτι που δεν έχεις δει.
Μπορεί οι φώτο να είναι πειραγμένες, μπορεί να είναι χίλια δυο.
Πας από κοντά το βλέπεις,το ελέγχεις και εφόσον σε καλύπτει κάνεις το παζάρι σου ...
|
Διαφωνω σε αυτο,καλο ειναι το παζαρι να γινεται απο το τηλεφωνο,τα βρισκουμε στην τιμη,ερχομαι το βλεπω,μου κανει και το περνω..
Φαντασου τωρα εσυ να πουλας κατι 10000 εγω να διαθετω 8 να κανωνησουμε να το δω κ στο τελος θα ταλαιπωρηθουμε και δυο τσαμπα.
|
22-05-13, 17:38
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
Διαφωνω σε αυτο,καλο ειναι το παζαρι να γινεται απο το τηλεφωνο,τα βρισκουμε στην τιμη,ερχομαι το βλεπω,μου κανει και το περνω..
Φαντασου τωρα εσυ να πουλας κατι 10000 εγω να διαθετω 8 να κανωνησουμε να το δω κ στο τελος θα ταλαιπωρηθουμε και δυο τσαμπα.
|
ετσι ακριβως μου ετυχε εμενα, πηγα τογιοτα, πηγα σε φαναρτζη, σε ανθρωπο για το αεριο, ειχα πει απο την αρχη περιπου ποσο το βλεπω μου ειχε πει θα τα βρουμε, οσο τα βρηκατε εσεις τα βρηκαμε και εμεις
|
|
|
|
22-05-13, 19:26
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από preatorian
Αν εχεις σε καλη κατασταση ts και απο πρωτο χερι ειναι καλυτερα να σαπισει στα χερια σου παρα να το δωσεις για ενα κοματι ψωμι.
Οσο για το γκαζι που ανεφερε καποιος πιο πανω υπαρχουνε πολυ πιο γρηγορα αυτοκινητα και πολυ πιο ποιοτικα.
Αν ειναι να πας απο 6000 στροφες και απανω για να ανοιξει και να το χαρεις τοτε θα καψει πολυ και οι καιροι ειναι δυσκολοι.
|
φίλε μου καλέ μου φίλε άν λες για εμένα με τα γκάζια ............
δέν ψάχνουμε να βρούμε αν είναι γρήγορο αλλά τι καίει
και σου ξαναλέω έχεις δεί πολλά με 200 ps να μην καίνε οταν τα πατάσ?
δέν μου απάντησες ξερεις τι καίει το ts
γιατί εγώ σε ταξίδι έχω καψει ελάχιστα παραπάνω απο astra ecotec
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Και πολύ πιο ακριβά (σε κόστος αγοράς & συντήρησης) και λιγότερο αξιόπιστα. Να τα λέμε όλα. Δε νομίζω κανείς κάτοχος TS να πιστεύει ότι έχει πάρει το γρηγορότερο αυτ/το του πλανήτη. Όσο για το θέμα της κατανάλωσης, θεωρώ ότι όποιο γρήγορο αμάξι και να "πατήσεις" θα κάψει, χωρίς κατανάλωση δε "πάει" κανένα...
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη agapiou : 22-05-13 στις 19:49.
Αιτία: Συγχώνευση posts και πάλι...
|
22-05-13, 20:36
|
Μέλος
|
|
|
|
δεν το συζητω δεν καιει ΤΠΤ για τα αλογα του και ενας απο τους λογους που το γουσταρω ειναι οτι μπορεις να το οδηγησεις για 1000 χλμ και να μην χρειαστει να μπες στο λιφτ ποτε.
το 2000 ειχα το Seat Cupra το οποιο οντας τουρμπο επινε απο πολυ χαμηλα, ακομα και με τα 156 αλογα δεν μπορουσες να το οδηγησεις γραμμες (κοινως πλαισιο και κινητηρας δεν εστριβε) και το μονο που ειχε ηταν ροπη (και αυτο σε ενα πολυ μικρο ευρος στροφων) οποτε η καταναλωση ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χαμηλη για τα αλογα του και απολυτα ελεγχομενη.
|
|
|
|
22-05-13, 22:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
|
Αν κάποιος πουλάει 10000 και εγώ έχω 8000 τότε δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το δω....2000 είναι διαφορά δεν είναι 200€.
Αν πραγματικά ξέρεις τι θέλεις, βάζει το ταβάνι που μπορείς να φτάσεις και πας μέχρι εκεί.
Παράθεση:
ολα αυτα προυποθετουν οτι η τιμη που ζητας υπαρχει
αν ΟΛΟΙ σε παιρνουν για παζαρια, οσοι δλδ σε παιρνουν ισως πρεπει να ξανασκεφτεις αν θελεις να το δωσεις η αν δεν θελεις.
εγω προσωπικα θα ελεγα
το αυτοκινητο φαινεται σε πολυ καλη κατασταση και με ενδιαφερει ΜΟΝΟ αν μπορεις να κανεις κατι για την τιμη
αν αυτο το εβλεπε σαν παζαρι, δικαιωμα του και καλα να ειναι ο ανθρωπος και να μας πει τελικα τι εγινε και ποσο το εδωσε, αν το εδωσε.
|
Η τιμή που μιλάμε είναι από 5500€ να το αφήσω στα 5000€ και για το γαμώτο τους λέω ΟΧΙ.
Δεν νομίζω να είναι τρελή αυτή η διαφορά.
Πραγματικά αν έρθει κάποιος από κοντά τότε το συζητάω,το τονίζω ΜΟΝΟ από κοντά.
Εξάλλου δεν καίγομαι,δεν το πουλάω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά έχω μια τρέλα και δεν κρατάω πολύ τα μου...
|
22-05-13, 22:57
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Αν κάποιος πουλάει 10000 και εγώ έχω 8000 τότε δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το δω....2000 είναι διαφορά δεν είναι 200€.
Αν πραγματικά ξέρεις τι θέλεις, βάζει το ταβάνι που μπορείς να φτάσεις και πας μέχρι εκεί.
Η τιμή που μιλάμε είναι από 5500€ να το αφήσω στα 5000€ και για το γαμώτο τους λέω ΟΧΙ.
Δεν νομίζω να είναι τρελή αυτή η διαφορά.
Πραγματικά αν έρθει κάποιος από κοντά τότε το συζητάω,το τονίζω ΜΟΝΟ από κοντά.
Εξάλλου δεν καίγομαι,δεν το πουλάω γιατί έχει κάποιο πρόβλημα. Απλά έχω μια τρέλα και δεν κρατάω πολύ τα μου...
|
θελεις να ερθω εγω απο κοντα να το δω να κανουμε οτι το θελω και να κανουμε και παζαρια; ετσι για να μην ξεχασεις πως γινεται...
|
22-05-13, 23:13
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Johannesburg
|
|
Παράθεση:
θελεις να ερθω εγω απο κοντα να το δω να κανουμε οτι το θελω και να κανουμε και παζαρια; ετσι για να μην ξεχασεις πως γινεται...
|
Δεν είμαι έμπορος για να το θυμηθώ ή να το έχω ξεχάσει...
Επίσης θα έλεγα ότι έχουμε κάποιες εκατοντάδες km απόσταση.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17689109 seconds (82,69% PHP - 17,31% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|