Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TmNemesis
Άμα το οδηγήσει θα καταλάβει.
Είναι πολύ χαρακτηριστικό το λιφτ δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει... ξαφνικά παίρνει 45-50 άλογα.
Για το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται ΤΟΥΟΤΑ,για τα υπόλοιπα ναι.
|
Καλα ναι δεν αντιλεγω για το lift οτι το καταλαβαινεις οπως το vtec. Απλα λεω στην περιπτωση που ανοιξει καπω και δει να γραφει κανενα VVT-i πανω αντι VVTL-i και γελαμε ενω πιο πανω του το βγαζει TS, ε εκει θελει toyota.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsizkeik
με τα φτωχα μου μαθηματικα, θα μπεις μεσα αν το κανεις αυτο. 2κ το μοτερ σου, 1.5 το μοτερ με τα 150 (πες) αλογα συν εργασιες.
Οπως και να εχει θα θελει δουλεια το αυτοκινητο οποτε pass. Αν το παρει καποιος αλλος θα χαρω να ακουσω σε τι κατασταση ηταν τελικα.
|
Δε θα το ελεγα οτι μπαινεις μεσα (τοσο). Το παει πχ για πουλημα σαν TS, του λεει ο μαντρας μια ξεφτιλα τιμη (αν και αυτο δε στεκει εφοσον λεει οτι ειναι καποιου που δουλευει εκει, αρα βαζει αυτος τη δικη του) ενω ολα τα TS πουλιουνται σε υψηλες τιμες, βρισκει ενα μοτερ 1zz με 600-1000 ευρω (στην ξεφτιλα βρισκεις μπολικα σε αυτα τα λεφτα και αν εχουν και προβλημα ακομα πιο χαμηλα) και πουλαει το 2zz στα 2 χιλιαρικα (και κατι). + τα 4200 το αμαξι -900 εως 1500 (μοτερ + βαλε βγαλε) ευρω βγαζει απο 500 εως 1100 ευρω εξτρα μαυρα, αφορολογητα, βαζω την Ελλαδα μεσα, που πηγαν τα λεφτα, λεφτα υπαρχουν. Θα μου πεις θα μπει στον κοπο για τοσα λιγα λεφτα; Φυσικα και οχι και ολα αυτα ανηκουν στη σφαιρα της φαντασιας (μου).