Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
η ανασταση του λαζαρου?
ο ροσι σαλταρησε σημερα?
εμενα μου φανηκε οτι μαλακιζοντουσαν τα δυο χοντα μεταξυ τους και τους επετρεψε να τον πλησιασουν...
παντως ο ροσι η μεθυσμενος ειναι η εχει αρχισει και γινεται επικινδυνος για τους αλλους. οχι ρε φιλε ΔΕ θελω να με ριξεις προτιμω να πεσω μονος μου....
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!!!
πως ομως δεν εμεινε απο λαστιχα ο κερατας και τα χοντα γλυστρουσαν?
ο μαρκεζ ειναι παληκαρι. ειναι ο μονος οδηγος που ευχαριστηθηκα....
πιστευω οτι θα εχει λαμπρο μελλον γιατι δειχνει οτι ειναι ΕΔΩ
|
Ο Pendrosa φάνηκε ότι καθυστερούσε τον Marquez, ίσως αν είχε καταφέρει και τον είχε περάσει πιο νωρίς να μπορούσε να κυνηγήσει τον Lorenzo και να είχαμε μια μάχη μπροστά. Θα μου πεις με τα ίσως δεν μπορείς να ξέρεις...Κουβέντα να κάνουμε.Τα Yamaha ήταν γνωστό και από άλλες χρονιές ότι είναι στα μέτρα τους αυτή η πίστα οπότε το αποτέλεσμα για νίκη της Yamaha ήταν πάνω κάτω αναμενόμενο. Όπως το ίδιο λένε για την επόμενη πίστα του Ostin στις Η.Π.Α. ότι ταιριάζει γάντι στην Honda. Ο Rossi οδήγησε ωραία, τον βοήθησε όπως είπαμε και το πιο πάνω γεγονός κι έτσι έχει πολύ καλή ψυχολογία από τον πρώτο αγώνα. Στην φάση με τον Pedrosa ήταν δικό του λάθος γιατί ο Pedrosa ήταν στην σωστή γραμμή και ο Rossi πήγε να εκβιάσει το προσπέρασμα με κίνδυνο να πέσουν και οι δύο. Πάντως μακάρι να υπάρχει και στους επόμενους αγώνες η ίδια ένταση γιατί υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι οδηγοί με πολύ καλές μηχανές (Cal Crutchlow, Bradley Smith, Dovizioso κ.α.)