Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
 |
|
 |
ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ |
 |

06-02-15, 14:42
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ΚΩΔΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ
Αν κάποιος έχει τους κωδικούς των μηχανισμών (οδηγός-συνοδηγός) ενημερώνει μήπως ψάξω ανταλλακτικό.
|
 |
Κωδικοί... |
 |

16-03-15, 20:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Κωδικοί...
Μετά από ψάξιμο ημερών βρέθηκαν οι κωδικοί:
Μηχανισμός οδηγού: 69820-02130
Μηχανισμός συνοδηγού: 69810-02130
Πωλούνται μαζί με το μοτέρ, η τιμή της αντιπροσωπείας είναι 350 ευρώ για κάθε μηχανισμό...!!!
Μετά από 2 μέρες που ξεπέρασα το ελαφρύ εγκεφαλικό έψαξα στο εξωτερικό για καινούριο (έστω και ιμιτασιόν) αλλά τίποτα...
Με δεδομένο ότι το αμάξι είναι 10 ετών αλλά καλά συντηρημένο, φοβάμαι να βάλω μεταχειρισμένο μηχανισμό (κυκλοφορεί στα 70 ευρώ ο ένας) γιατί πιστεύω πως δεν θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον δικό μου...
Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ή συμβουλή από εμπειρία είναι ευπρόσδεκτη...
|

08-03-13, 21:00
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
θελει απλα προγραμματισμο
βαζεις μπροστα την μηχανη και κατεβαζεις το παραθυρο μεχρι το τερμα κατω και το κρατας πατημενο ακομα 10 δευτερολεπτα .
το αφηνεις για περιπου 10 δευτερολεπτα .
μετα το σηκωνεις μεχρι επανω και περιμενεις παλι 10 δευτερα ..
μετα απο λιγο δοκιμαζεις το αυτοματο και δουλευει κανονικα ...

09-03-13, 14:39
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΕΡΡΕΣ
|
|
Σε ευχαριστώ Fanis.Εκανα αυτά που έγραψες και το πρόβλημα λύθηκε.Thanks

09-03-13, 18:33
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, εμένα τα παράθυρα όταν τα έχω ανοιχτά κουνιούνται δεξιά-αριστερά. Ειδικά σε ανωμαλίες, κάνουν αρκετό θόρυβο. Φταίνε τα λάστιχα που υπάρχουν εκεί που μπαίνει το τζάμι μέσα, ή κάτι άλλο;
Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό το πρόβλημα;
|

09-03-13, 20:37
|
Νεότατος
|
|
|
|
Καλησπερα σε ολους, το ιδιο συμβαινει και με τα δικα μου..Μπορω να τα σηκωσω και με τα χερια και σε λακουβες κουνιουνται πανω κατω και κανουν θορυβο.. Δδεν ξερω αν συμβαινει και σε αλλους η εχει προβλημα
|

10-03-13, 11:04
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Δεν έχω δοκιμάσει να τα σηκώσω με τα χέρια, αλλά δε νομίζω να γίνεται αυτό σε μένα. Πιο πολύ κουνιούνται δεξιά-αριστερά και κοπανάνε.
|

10-03-13, 23:37
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
|
|
Εγω παιδια αυτο που καταλαβα ειναι πως με το σφιξιμο που εκανα στις βιδες τωρα υπαρχει η αισθηση του πιο σφιχτοδεμενου στην πορτα.Κατι θορυβοι που ακουγοτανε στο ανοιξε κλεισε της πορτας, στις λακκουβες και γενικα στις αναταραξεις του αμαξιου εχουν φυγει.Επισης πριν το σφιξιμο οταν τα πιεζα με το χερι εμπαιναν προς τα μεσα και εμενα αλλα τωρα πια ελαχιστα.Δοκιμαστε το και εσεις.Πιθανον θα σταματησει το προβλημα.....
|

14-03-13, 12:46
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
ωραίος ο φίλος,δουλεύει το κολπάκι με τις βίδες..σε μένα είχε λασκάρει ελάχιστα η τέρμα κάτω στο βάθος της πόρτας και πρέπει να χώσεις το χέρι σου με το κλειδί μέσα βλέπεις και δε βλέπεις..μια διαφορά την έχει τώρα,δεν τρίζει όπως πριν και ανοίγει πιο όμορφα..Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο: στην πόρτα του οδηγού στους 4διακόπτες των παραθύρων,ο διακόπτης του παραθύρου του συνοδηγού από την χρήση μάλλον το νιώθεις στο πάτημα σαν ψιλοχαλασμένο, δεν έχει την ακρίβεια που έχουν οι άλλοι 3 όταν θες να το κατεβάσεις λίγο και κατεβαίνει ή περισσότερο ή όλο κάτω, και στο ανέβασμα το ίδιο, μπορώ να τον βγάλω και να τον βάλω σε ένα από τα πίσω, και να κάνω τράμπα δηλ. ώστε να ναι τα μπροστινά που χρησιμοποιώ κομπλέ ή δεν αλλάζει και πάει όλο το σετ μαζί?
|

14-03-13, 16:14
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αίγιο
|
|
τελικά έγινε η δουλειά εύκολα, βγάλσιμο ξεβίδωμα και τα αλλάζεις όπου θες..σπάνε κάτι ποδαράκια που έχει μέσα το διακοπτάκι και χαλάει λίγο η αίσθηση..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,24355292 seconds (82,25% PHP - 17,75% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:14. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|