Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από keichi
Υπαρχει ανετα η περιπτωση να θελει top mounts οπως επισης και πιατελα...Οπως και το δικο μου...
Το καταλαβαινεις απο υποπτες τιμες σε καμπερ στην ευθυγραμμιση, ή και απο χτυπηματακια στην αναρτηση σε λακουβιτσες ή οταν στριβεις τιμονι
|
Η ανάρτηση μπήκε, τελικά δεν ήθελε top mounts ούτε τίποτε άλλο, ήταν μια χαρά.. Αρχικά έβαλα Εibach με Kyb, είχα όμως κάποιους θορύβους περίεργους και το αμάξι δεν πήγαινε καλά, ακόμα και σταματημένο στρίβοντας το τιμόνι έκαναν μυστήριο θόρυβο τα ελατήρια..το έλεγξε ο μάστοράς μου και -ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ-τα ελατήρια έβρισκαν και γρατζούναγαν τη λαμαρίνα μέσα στο θόλο..ο κωδικός τους σωστός ήταν, ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έκαναν στο αμάξι μου..αλλάχτηκαν φυσικά με Η&R που έκατσαν πολύ καλύτερα στο αμάξι,και το λέω γιατί με τα Εibach η απόσταση ζάντα-φτερό ήταν μπροστά 13.8 και πίσω 16.3 ενώ τώρα με τα Η&R είναι μπροστά 14.4 και πίσω 14.8 και εμφανισιακά τούμπανο!! Στο δρόμο είναι ακριβώς όπως το ήθελα, πιο σφιχτό από μαμίσιο, δε γέρνει τόσο στις στροφές, ομαλή κίληση πολύ άνετη, δε βουτάει σαν τρελό με το φρενάρισμα και πολύ πιο σταθερό σε ευθείες και στροφές!!! το μαλλί πήγε 450€ όλα κομπλέ και ευθυγραμμισμένο φυσικά..