Σε ευχαριστώ Γιάννη, το corolla to πήρα μεταχειρισμένο πριν 2 χρόνια περίπου 1400 κυβικά, μοντέλο 2006 με 50000 χιλ και ήταν σε άψογη κατάσταση από ιδιώτη μηχανικό εδώ Θεσσαλονίκη. Τα πράγματα τα αγόρασα μεταχειρισμένα και μαζί με την εγκατάσταση μου κόστισε γύρω στα 1300e. Ευτυχώς που μου το κράτησε κάποιες μέρες ο μηχανικός για να το στρώσει γιατί εμένα με φοβόταν
τέτοιος κάφρος που είμαι. Ακόμα προσπαθώ να το πάω κυριλέ λίγο ακόμη να στρώσει πλήρως αλλά ζορίζομαι αρκετά
.
Από εντυπώσεις πολύ θετικές σε σχέση με το 1,4 το μοτέρ που του έβγαζα την παναγία μπας και πάει βήμα(εντάξει καλούτσικο ήταν και το 1,4
). το αμάξι έχει γίνει παιχνιδιάρικο, ανοίγει πολύ ευχάριστα η κάθε ταχύτητα, το σκάφος πλέον κουνιέται πολύ ευχάριστα!!! Έχει ροπή η οποία εκτός ότι πας ωραία στις ευθείες, σε κρατάει και πολύ καλύτερα στις στροφές!!! Γενικώς έχουν αλλάξει τελείως τα πατήματα του σαν υπερκυβισμένο!!! Τώρα πρέπει οπωσδήποτε να κάνω εξάτμιση,και κάνα δυο άλλα πράγματα και μετά είμαστε ωραίοι!!!
Ελπίζω και εγώ να σας δω και από κοντα, μέχρι στιγμής μπορώ να βρίσκομαι μόνο σε κάποιες συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη. Στο dynoday μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά πέφτει λιγάκι μακριά