Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jason
εχει μιλησει καποιος με maikon για να κλεισουμε την ημερα???
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από UNIQUE
Εγω που μιλησα με τον Μιχαλη δεν ηξερε τιποτα αλλα θα βολευε στις 8 που θα ειναι εδω ο Χρηστος (χειριστής του dyno) με αδεια απολύσεως.Εαν θελετε κανονιζω εγω με τον Μιχαλη.
|
Θα μίλαγα εγώ αλλά περίμενα να μην είναι πολύ μακρυά από την ημερομηνία του dyno. Είχα σκοπό να τον πάρω τηλέφωνο αυτή την εβδομάδα. Θέλει ο UNIQUE να το κανονίσει; Πολύ ευχαρίστως. Θα πρέπει όμως να δεις φίλε μου τι γίνεται και με την τιμή, Πέρσι μας πήρε 25 ευρώ ανά συμμετοχή. Φέτος θα έχει την ίδια τιμή; Μπορείς να το δεις εάν μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο; Η κρίση μας έχει χτυπήσει όλους και καλό θα ήταν να κάνει κάτι καλύτερο. θα είμαστε αρκετά αυτοκίνητα και πιθανόν ακόμα περισσότερα εάν κόψει κάτι. Κοίταξε το και μου λες εάν θέλεις, διαφορετικά να τον πάρω εγώ τηλέφωνο από Πάτρα. Τώρα για την ημερομηνία που λέτε, εγώ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά θα πρέπει να δούμε εάν βολεύει και τους υπόλοιπους. Εάν είναι να έχουμε ζήτημα την 1η λόγω απουσίας του Χρήστου, καλό θα ήταν να το αναβάλουμε για το επόμενο Σάββατο.