Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6
Mε την προφορτιση ειναι λιγο μπερδεμενα τα πραγματα οσο αφορα τα ελατηρια.ενα συγκεκριμμενο ελατηρια εχει χ spring rates που σημαινει οτι οσο και να το συμπιεζεις θα χρειαζεται χ δυναμη για να συμπιεστει μια μοναδα,οποτε γινεται και απο το Β αν το ελατηριο σου δεν ειναι προοδευτικο(δλδ οσο συμπιεζεται να αυξανεται και η δυναμη που χρειαζεται για να συμπιεστει μια μοναδα)αν ειναι προοδευτικο αλλαζοντας την προφορτιση για να αλλαξεις το υψος επηρρεαζεται και η σκληροτητα
Ολα αυτα με δεδομενο οτι απο το Β αλλαζει η προφορτιση
Να σου πώ την αλήθεια δεν το κατάλαβα καλά αυτό με την προφόρτιση..
Δύναμη Σεβασμού: 340
Aς παει σε ενα μαστορα γιατι θα κανει τιποτα λαθος και θα τρεχει χωρις λογο...........για μενα καποια πραγματα θελουν το μαστορα τους............σιγουρα πολλων τα χερια πιανουν αλλα πιστευω ο καθενας στον τομεα του.............
Τελικά το έκανα μόνος μου ..Γιατί ο μηχανικός που τα πέρασα μου άρχισε τα δεν ξέρω έχω δουλεία δεν μπορώ να ασχολούμαι με τέτοια τώρα ,αποκλείεται να ρυθμίζετε έτσι το αμορτισέρ αυτά δεν τα έχουν τα αμορτισέρ σειράς μόνο τα δικό μου έχει που κάνει η ανάρτηση 2.000 € και διάφορα άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα...Μου γύρισε το μυαλό 360 μοίρες....
Ετσι φένεται γιατί το δικό του εχει bilstein..Αλλα μάλλον πιάστηκε κορόιδο με τα 2.000....!!!!
Εχω βέβαια μια αμφιβολία με της αποστάσεις αν μέτρησα σωστά..Μήπως να πάρω ένα παχύμετρο για να μετρήσω??
Δύναμη Σεβασμού: 488
υποτιθεται οτι οταν στις εβαλε στις μετρησε να ειναι σωστες στο υψος, αλλα επειδη μαλλον εμπλεξες με τρομπα, λυνεις το ελατηριο και το ξανασφιγγεις μεχρι να πατησει το ελατηριο και μιση στροφη παραπανω, δηλαδη μια ελαχιστη προφορτιση. απο κει και περα μετρας απο τον θολο μεχρι το πατωμα να ειναι ιδιες αποστασεις.αν δεν ειναι ρυθμιζεις απο κατω το υψος(με τον α τροπο δηλαδη) μεχρι να ειναι ιδιο το υψος.