Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |

30-08-12, 08:02
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΙΟΛΟΣ
Το αμάξι αρχίζει να έχει πίεση απο τις 3000 στροφές κανονικά, αλλά το ξέσπασμα το κάνει μετά της 4500.Απλά σκέφτομαι όλα να τα κάνω σε λιγότερες στροφές.
|
Πρόσθεσε στα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, και το θέμα της εξάτμισης. Αν έχεις μεγάλη διάμετρο σωλήνα και απουσιάζει το μεσαίο καζανάκι, τότε... χάνεις από backpressure και μοιραίως, η ροπή μετατίθεται πιο ψηλά.

30-08-12, 13:03
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Πρόσθεσε στα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν, και το θέμα της εξάτμισης. Αν έχεις μεγάλη διάμετρο σωλήνα και απουσιάζει το μεσαίο καζανάκι, τότε... χάνεις από backpressure και μοιραίως, η ροπή μετατίθεται πιο ψηλά.
|
Καλλιτέχνη μου τι είναι το backpressure?
Ναι όντως δεν έχω μεσαίο καζανάκι και 60 αρα σωλήνα νομίζω.
|

30-08-12, 13:41
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΙΟΛΟΣ
Καλλιτέχνη μου τι είναι το backpressure?
Ναι όντως δεν έχω μεσαίο καζανάκι και 60 αρα σωλήνα νομίζω.
|
είναι η απαιτούμενη (σε λογική τιμή) αντίσταση των καυσαερίων που πρέπει να εχει ένα αποδοτικό σύστημα εξάτμισης, ικανό να βελτιώνει την συμπίεση του μοτέρ (παράδοξο, αλλά ισχύει!!!). Αν είναι τελείως ελεύθερη (η εξάτμιση), κερδίζεις ψηλά αλλά χάνεις χαμηλά...και αντιστρόφως.
Και η 60άρα σωλήνα για 1,3 μοτερ...πολύ μεγάλη...
Μη το ψάχνεις, τότε. Μείωσε την διατομή σωλήνας, βάλε και ένα μεσαίο, και θα δεις διαφορά στην ροπή και "σπουλάρισμα" από χαμηλά!!!

30-08-12, 14:18
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
είναι η απαιτούμενη (σε λογική τιμή) αντίσταση των καυσαερίων που πρέπει να εχει ένα αποδοτικό σύστημα εξάτμισης, ικανό να βελτιώνει την συμπίεση του μοτέρ (παράδοξο, αλλά ισχύει!!!). Αν είναι τελείως ελεύθερη (η εξάτμιση), κερδίζεις ψηλά αλλά χάνεις χαμηλά...και αντιστρόφως.
Και η 60άρα σωλήνα για 1,3 μοτερ...πολύ μεγάλη...
Μη το ψάχνεις, τότε. Μείωσε την διατομή σωλήνας, βάλε και ένα μεσαίο, και θα δεις διαφορά στην ροπή και "σπουλάρισμα" από χαμηλά!!!
|
στο 1.3t που ειχα με ct9 μεγαλωμενη,μπεκ,safc2, ειχα 60αρα σωληνα με ενα τελικο μονο!!δεν ειχα κανενα θεμα και η εξατμιση δεν ηταν καθολου μικρη!!ειναι μεγαλη η αποσταση απο τουρμπινα μεχρι τελικο στα corolla δεν ειναι starlet να θελεις 55αρα!
|

30-08-12, 14:42
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από anivas86
στο 1.3t που ειχα με ct9 μεγαλωμενη,μπεκ,safc2, ειχα 60αρα σωληνα με ενα τελικο μονο!!δεν ειχα κανενα θεμα και η εξατμιση δεν ηταν καθολου μικρη!!ειναι μεγαλη η αποσταση απο τουρμπινα μεχρι τελικο στα corolla δεν ειναι starlet να θελεις 55αρα!
|
μιλάω εκ προσωπικής πειρας απο το δικό μου: Μετά την βελτίωση, τρελαινόμουν στον θόρυβο από την ελεύθερη εξάτμιση (χωρίς μεσαίο). Όταν έβαλα το μεσαίο, το αμαξι μεταμορφώθηκε χαμηλά σαν να πήρε +2 κιλά ροπής!!!!!]
Την υποψία μου, την επιβεβαίωσε ο γνωστός και αρμόδιος στο θέμα εξατμίσεων, POWER UP (κατά κόσμον "θανάσης").
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,21690989 seconds (81,29% PHP - 18,71% MySQL) with 32 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:16. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|