Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 206
την βοηθεια σας για το corolla μου
παιδια απο δευτερα θα προχωρησω σε υπερκυβισμο. θελω τις ιδεες σας κ την εμπειρια σας ως υπερκυβισμενοι για να βγαλει το μοτερ μου οσα περισσοτερα αλογα γινεται.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 508
Θα σου πουνε και οι υπερκυβισμενοι πολλα ,απο εμενα αν εχεις λεφτα να δωσεις κανεις τα παντα!!!
Το θεμα ειναι φιλε μου ποσα εχεις σκοπο να δωσεις και τι αλογα ζητας!!!Γινε λιγο συγκεκριμενος!!!
Θα βαλεις new μπλοκ?Παιζει ρολο!Θα λυσεις κεφαλη με ροικη,πλανισμα και εκκεντρα?
Απο προγραμμα τι?
Απο εξατμιση?χταποδι-καταλυτη?
Εισαγωγη-πεταλουδα?
ΟΛΑ αυτα θελουν λεφτα εσυ ποσα εισαι διατεθειμενος να δωσεις???
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Υπάρχει το θέμα Υπερκυβισμός – όλα όσα θελουμε να μάθουμε το οποίο αναφέρει όσα πρέπει να ξέρει κάποιος για το θέμα αυτό, καθώς επίσης και τις κατά καιρούς εμπειρίες και απόψεις των "υπερκυβισμένων". Το παρόν κλειδώνεται και μπορεί να συνεχιστεί στο προαναφερόμενο θέμα...