Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από soprano_black
Καλημέρα,
έχει αρχίσει και σε μένα θόρυβος Corolla E12 2005 1400cc 135000χλμ o οποίος όσο έχω ταχύτητα στο κιβώτιο απο 2α έως 5η και στις στροφές 2000 με 3500 (εκεί δηλαδή που ακούγεται πολύ σιγά η μηχανή) ακούγεται ενα φρουφρουφρου σαν να είναι φτερωτή. Όσο αυξάνω την ταχύτηττα με το γκάζι ακούγεται λίγο περισσότερο. Στο service που το πήγα μου είπαν επισκευή σασμάν... 1000 € περίπου καινούργιο με την εργασία και αντίστοιχα 500€ περίπου μεταχειρισμένα.
Όπως καταλαβαίνεται μαζί με το εκκαθαριστικό της εφορίας είναι να τραβάς τα βυζιά σου. Τι κάνω?
Δικαιολογείται και εαν ναι απο τι?
|
Ακου την αληθεια φιλε απο εναν που ειναι παθων,ορισμενες ε12 αγγλικες συνηθως μετα τα 90000 χλμ εβγαλαν μια παθηση στο κιβωτιο συγκεκριμενα στα ρουλεμαν πρωτευοντος εισοδου εξοδου,κοστος επισκευης σε αντιπροσωπια το τονιζω αυτο 300 ευρω, 118 ευρω ανταλλακτικα 180 ευρω εργασια χωρις να κατεβει σασμαν σε τεσσερις ωρες ειχα παλι το αυτοκινητο μου και ολα καλα.Δεν ειναι αναγκη να κατεβει το κιβωτιο σου βγαζουν την αριστερη ροδα και το καπακι του κιβωτιου και δουλευουν απο εκει.Ξερω τα λεφτα δεν ειναι και ιδιαιτερα λιγα και εγω με ιδρωτα τα μαζεψα αλλα μην ακους λυσεις οπως ολικη επισκευη η αντικατασταση, πρωτον δεν χρειαζεται στηνσυγκεκριμενη βλαβη δευτερον δεν ξερεις στην περιπτωση μεταχειρισμενου εξαρτηματος τι μερος του λογου ειναι,πως εχει οδηγηθει κτλ ειναι σαν ενα αυγο δεν ξερεις τι εχει μεσα και εγγυηση δεν δινει κανενας μαντρας.Αυτα πιστευω να σου ελυσα τις αποριες σου και συγνωμη για το μεγαλο ποστ.