Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 25-07-12, 12:51
Το avatar του χρήστη pilotos7
pilotos7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Corolla E-11 f/l G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 377
pilotos7 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη με το Torco εχεις δει διαφορα?
Εγω οταν το εβαλα στο δικο μου δεν καταλαβα τπτ,το εχω γραψει ξανα καπου εδω μεσα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 14:32
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giannis gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλα βαζουμε ενισχυτικα για καλυτερη καυση ,καλυτερη αποκριση ,κατι που δεν φαινεται στο δυναμομετρο,και φυσικα για να αποφυγουμε με κακη βενζινη να χτυπησει πειρακια το μοτερ ,γιατι ακομα και τα καλυτερα βενζιναδικα μπορει να την πατησουνε και να μην ειναι η 100αρα τους και η καλυτερη τους!

Η μακροχρονια χρηση δε ,ειναι καλη γιατι δεν δημιουργουνται καταλοιπα σε χωρο καυσης και βαλβιδες και ΑΝ εβλεπες το μοτερ μου οταν το ελυσα που επαθα την ζημια θα καταλαβαινες γιατι ειμαι FUN των ενισχυτικων αλλα και των καλων 100αρων βενζινων!!!!
Αυτη ειναι η πιο σωστη φραση!

Αν και να σας πω την αληθεια οταν εβαλα την V-power sto i10 των 1200cc ειδα διαφορα στην αποκριση και εγω και η οδηγος του!

Την διαφορα απο την χρηση της θα την καταλαβετε στην επομενη αλλαγη των μπουζι απο το χρωμα και την κατασταση τους!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 20:56
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1033
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Δεν θα συμφωνήσω ούτε στο ελάχιστο πως με όλα αυτά τα πρόσθετα που αυξανουν τα οκτανια δεν φαινεται διαφορα στο δυναμομετρο! αν αυξηθει η αποκριση στο γκαζι και εχει καλυτερη καυση αυτο αυτοματα σημαινει αυξηση ροπης και υποδυναμης εστω και στο ελαχιστο! δεν γινεται να μην ειναι ορατο στο δυναμόμετρο εκτος φυσικα αν δεν ειναι ακριβείας! TRAGIC! και μετα μου λετε να παω για δυναμομέτρηση ε??????? ΠΟΤΕ! :P

Στο θεμα με την 100αρα θα βαλω στα 2 επομενο γεμισματα γιατι επεσα σε νοθευμένη!!! εχω πολυ περιεργεια να δω την 100αρα σε συνδυασμο με το υδρογονο πως θα πηγαινει, βλεπω να γινεται αεριοθούμενο η τουρμπορόλλα! ηδη με την κανονικη (απο καλο βενζιναδικο) εχω δει πολυ καλες διαφορες σε επιδοσεις, καυση και μείωση ρύπων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-07-12, 21:43
giannis gt Offline:
Θεϊκό Μέλος

Περιοχή: βολος
Δύναμη Σεβασμού: 508
giannis gt θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν βρισκω το topic giannis gt project που ειχε ανοιξει ο MITSOS και εξηγουσα οτι εσπασα λουκι στο εμβολο με ΦΩΤΟ και ετσι τωρα εβαλα σφυρηλατα Νικηφορε!
Παρακαλω καποιον admin αν το βρει ας βαλει το link εδω!

Τελοσπαντων οπως ειπα ο σκοπος μου δεν ειναι να σου αλλαξω γνωμη για τα δυναμομετρα!

Οσο αφορα την αποκριση οντως δεν ειναι κατι που μπορει να φανει στην δυναμομετρηση εκτος και αν δεις το accelaration time που ξεκινα να μετρα απο την ωρα που καταγραφει εως τον κοφτη,τοτε εκει ΝΑΙ θα δεις διαφορα αλλα σε αλογα και ροπη το 1.5 αλογο που σου ειπα δεν αντικατοπτριζει την καλυτερη αποκριση!

Επισης το accelaration time δεν ειναι κατι που το ξερουν πολλοι ουτε και το ανακοινωνουν,αφου δεν ειναι και τοσο αξιοπιστη μετρηση αφου δεν το πατας ποτε στις ιδιες ακριβως στροφες,π.χ μπορει στις 3000 ,μπορει στις 3050 μπορει και στις 2950!

Επισης κανεις δεν ειπε οτι κανενα δυναμομετρο δεν μπορει να εξομοιωσει τις συνθηκες δρομου 100% οσο καλο και οσο εξελιγμενο και αν ειναι ,απλα το χρησιμοποιουμε για να δουμε διαφορες σε νουμερα αλλα και σε καμπυλες καθως και την ποιοτητα τους!
Επισης να δουμε σε τι κατασταση ειναι το μοτερ μας!
Αυτα!

http://youtu.be/Hi3ipm5wMYs

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλα που ηρθε και ο Γιαννης και περασαμε τα 300 αλογα σημερα.

Περιττο να πω πως το punto σε ΤΡΟΜΑΖΕΙ οταν ανοιγει.

Ελπίζω να μη σου λέρωσα το κάθισμα Γιάννη...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,12179589 seconds (77,52% PHP - 22,48% MySQL) with 30 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com