Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsavman
Από την άλλη, άνοιξα το τηλεχειριστήριο και βρήκα το chip του immobilizer. Το συγκεκριμένο αναδιπλούμενο έχει θήκη για αυτό στο πάνω μέρος του (κοντά στην λεπίδα δηλαδή). Πως το στερεώνουμε εκεί, με κόλλα/σιλικόνη κάνει;
|
Δεν χρειάζεται κόλλα, απλά βάλτο μέσα στο "κουτάκι" και κλείσε το καπάκι.
Παράθεση:
Θυμάστε τα δύο "ποδαράκια" στο πίσω καπάκι του κλειδιού που είχα σημειώσει με κόκκινο γιατί πιθανώς θα ενοχλούσαν; Τελικά ενοχλουν και τα τέσσερα, και τα έκοψα με ένα κοφτάκι.
|
Δοκίμασες να βγάλεις το πλαστικό κάλυμμα;
Παράθεση:
Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ναι μεν βρέθηκε λύση σε όλα τα προβλήματα μέχρι στιγμής, δεν το λες όμως και ότι το συγκεκριμένο κλειδί είναι έτοιμο για κόψιμο και θα δουλέψει.
Απαιτείται αρκετό fabrication που δε νομίζω να το αναλαμβάνουν οι κλειδαράδες. Αν κάποιος έχει τα εργαλεία και τον χρόνο να ασχοληθεί, ας το κάνει, αλλά πιστεύω υπάρχουν πιο σωστές επιλογές για αγορά.
|
Εαν εξαιρέσεις τη λεπίδα, που λογικό είναι οι κινέζοι να σε προμηθεύουν με εγκατεστημένη αυτή την οποία οι ίδιοι χρησιμοποιούν κατά κόρον, οι περισσότερες άλλες κινήσεις πρέπει να γίνουν σε κάθε aftermarket κλειδί.
Παράθεση:
Τη Δευτέρα θα πάω να μου κόψουν την λεπίδα, και ελπίζω να λειτουργήσουν όλα σωστά, γιατί ήδη μου έχει βγει χρυσάφι η ιστορία από την αρχή, και είμαι και με ένα μόνο κλειδί τόσο καιρό.
|
Μην κολλήσεις το αυτοκολητάκι ακόμα, γιατί η θήκη μπορεί να μην χωράει στο μηχάνημα του κλειδαρά και να πρέπει να το ξανανοίξει.