Λοιπόν χτες αλλάχτηκε το χταπόδι με το νέο, μπήκε επάνω η άλλη αντλία υδραυλικου που πήρα από τον Καπελά 50 ευρώ χωρις ρεγουλαδορο (εχω κανει πατεντα απο πανω), εκοψα με τροχο το σημειο που πιανει ο ρεγουλαδορος γιατι εβρισκε στο κολαρο σιλικονης που εβαλα στην ct9 και το στραβωνε, καθαριστηκαν ολες οι ασπριλες με το υγρο σπρευ για καρπυρατερ (thanks Alex-g ειναι απιστευτο!!! αν και εκανε 10 ευρω!), καθαρισα και την πολλαπλη εισαγωγη και μεσα στην πεταλουδα και απεξω και φευγουν ολα! οπως και την τουρμπινα στην φτερωτη κτλ. για να βγει το χταποδι δεν χρειαζεται να βγει το downpipe από την ct9, αρκει να βγει το στηριγμα ποιο χαμηλα και ερχεται ποιο κατω το σημειο της εξατμισης μεχρι το σπυραλ.
Η πολλαπλη η μαμα ειχε απιστευτα ραγισματα! τα παλια στο εσωτερικο σταυρο ειχανε μεγαλωσει παρα πολυ και ενα απο αυτα προχωρησε τοσο κατω που εκανε ραγισμα εξωτερικο! με τη νεα πολλαπλη ακουγεται ποιο αγριος ο ηχος του μοτερ, ειδα ρελαντι ποιο ψηλα χτες ισως επειδη καθαρισα πεταλουδα? δλδ 1000-1100 rpm αντι 800! βολτα δεν πηγα ακομα γιατι τελειωσα βραδυ!
Επίσης από τον Jason που το εχουν συνδεσει το υδραυλικο (την αντλια) με τις υποπιεσεις για να ανεβαζει ρελαντι οταν στριβουμε τερμα το τιμονι μας, εμαθα που συνδεονται αλλα επειδη δεν ειχα ποιο χοντρο σωληνακι υποπιεσης δεν θα συνδεσα θα το κανω συντομα. Να ξερετε οτι κανονικα μου ειπαν 2 μαντραδες-μηχανικοι στην corolla πρεπει να συνδεεται αυτο γιατι η κρεμαριερα (στην corolla αντιθετα του starlet) εχει να περνει απο υποπιεση δυναμη για υποβοηθηση, οταν λοιπον βαζουμε αντλια υδραυλικου απο starlet gt/glanza δεν εχει συνδεσεις υποπιέσεων με αποτελεσμα να ζοριζουμε την κρεμαριερα και να μας ριχνει το ρελαντι με τερμα στριμενο τιμονι, αν νομιζετε οτι δεν χρειαζετε οπως λενε μερικοι μηχανικοι ελατε εκει που μενω να παρκαρετε με πολλες μανουβρες να δειτε τι ζορι τραβαει η κρεμαριερα και το ρελαντι! Τώρα που τελείωσα μπορώ να πάω και για το 1ο μπανάκι μου σήμερα!

)))))))))))))))))))))))))
Και μερικές φωτος :