Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |

20-05-12, 19:32
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
συμφωνω 100%...οι εταιρειες κανουν συνεργασιες και ξοδευουν εκατομμυρια  για να μειωσουν καταναλωση κατα 1 λιτρο...σιγουρα θα ειχαν τοποθετησει μαγνητες που στην τελικη θα τους εβγαινε κ τζαμπα...ο μηχανικος μου παντως πριν τους πουλησει τους δοκιμασε στο δικο του και αφου δεν ειδε διαφορα τους γυρισε πισω
|
καλα και εγω δεν το πιστευω, ειπαμε αλλα αυτο παραπαει! αλλα πως πουλανε? δεν τους γυριζει πισω ολος ο κοσμος?
|

20-05-12, 19:45
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλα και εγω δεν το πιστευω, ειπαμε αλλα αυτο παραπαει! αλλα πως πουλανε? δεν τους γυριζει πισω ολος ο κοσμος?
|
τι να σου πω Νικιφορε, δεν ξερω...εγω ειχα παει με σκοπο να τους βαλω κ μου ανοιξε το καπο απο το laguna που ειχε τοτε και μου ειπε αυτα που εγραψα πριν..δεν γυρισε τους δικους του, τους υπολοιπους που θα πουλουσε γυρισε...τωρα ειδικα Αθηνα εχει πολλες διαφημισεις κ οσο να πεις οπως τα παρουσιαζουν σε πειθουν..δεν ξερω αν εχεις την δυνατοτητα να τους γυρισεις πισω αν δεν δεις διαφορα..ειδα κ μια αλλη πατεντα..ηλεκτρικο κομπρεσορα που κανει λεει καλυτερη οικονομια κ ανεβαζει κ ροπη..ενας παλιος ηθοποιος το παρουσιαζε σ ενα μικρο καναλι της Αθηνας..μουφα μου μυριζει κ αυτο (ειχε φιρμα HKS πανω lol)
|

20-05-12, 21:40
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοιτα ο ηλεκτρικος κομπρεσορας που λες επειδη εχω δει κατι, αυτο που κανει ειναι να συμπιεζει περισσοτερο αερα στην εισαγωγη! αυτο ναι μπορει να κανει δουλεια γιατι απλα εχει μια λογικη εξηγηση! πως ειναι ο κομπρεσορας πχ στο 4AGZE που ειναι μηχανικος και παιρνει κινηση απο το κινητηρα. Τον ηλεκτρικο αν λες το ιδιο πραγμα που λεω εγω το λενε και ηλεκτρικο τουρμπο. Να ενα video http://www.youtube.com/watch?v=7-6cp...eature=related και ενα αλλο μουφα δειχνει http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=SoH1hoxo8IY
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 20-05-12 στις 21:52.
|

20-05-12, 22:00
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
γυρω στο 100ρικο εχουν αν δεν κανω λαθος...τωρα ποσο βοηθαν δεν ξερω...
Υ.Γ. τ αμερικανικα αυτοκινητα ποσο εκνευριστικους θορυβους εχουν..σε τρελαινει
|

20-05-12, 22:25
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
γυρω στο 100ρικο εχουν αν δεν κανω λαθος...τωρα ποσο βοηθαν δεν ξερω...
Υ.Γ. τ αμερικανικα αυτοκινητα ποσο εκνευριστικους θορυβους εχουν..σε τρελαινει
|
καλα εγω ποτε δεν θα εβαζα τετοια βλακεια, μονο κανονικο turbo!!!! με τα καυσαερια εννοω :P
για τα Αμερικανικα αμαξια αναλογα το αμαξι! το ford mustang Shelby 5000 εχει φοβερο ηχο! τα πουλανε τωρα σε καλες τιμες αλλα θα μας σκισει η βενζινη και η εφορια, κριμα....και θα ηθελα να εχω τον...ΚΙΤ! :P πετυχαινω ενα στο Περιστερι του χωνω κανα τουρμπιδι να το τσιτωνω να το πατησει λιγο και ειναι απιστευτο! απλα απογειωνεται! αλλα δεν θελω να σκεφτομαι τι καιει σε καθε γκαζιά! αυτο ειναι ακριβο εχω δει και με 45000! μαλλον ηταν το GT οπως αν και μοιαζει εχει διαφορες!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1490938/
|

20-05-12, 22:32
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NikiforosGT
καλα εγω ποτε δεν θα εβαζα τετοια βλακεια, μονο κανονικο turbo!!!! με τα καυσαερια εννοω :P
για τα Αμερικανικα αμαξια αναλογα το αμαξι! το ford mustang Shelby 5000 εχει φοβερο ηχο! τα πουλανε τωρα σε καλες τιμες αλλα θα μας σκισει η βενζινη και η εφορια, κριμα....και θα ηθελα να εχω τον...ΚΙΤ! :P πετυχαινω ενα στο Περιστερι του χωνω κανα τουρμπιδι να το τσιτωνω να το πατησει λιγο και ειναι απιστευτο! απλα απογειωνεται! αλλα δεν θελω να σκεφτομαι τι καιει σε καθε γκαζιά! αυτο ειναι ακριβο εχω δει και με 45000! μαλλον ηταν το GT οπως αν και μοιαζει εχει διαφορες!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1490938/
|
δεν λεω για κινητηρα...για τα μπιπερ λεω...γι ανοιχτη πορτα, για κλειδι στην μηχανη...χιλιαδυο μπιπερ...
|

20-05-12, 22:44
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Παράθεση:
δεν λεω για κινητηρα...για τα μπιπερ λεω...γι ανοιχτη πορτα, για κλειδι στην μηχανη...χιλιαδυο μπιπερ...
|
aaaa! sorry δεν το καταλαβα! μολις ειδα διαφημιση aygo στην tv και ειπε 4.5 lt/100 καταναλωση! μαλλον 1000αρι εκτος πολης? και 3 χρονια δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας! γιατι 3? ετσι ισχυει για ολους?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,71386504 seconds (86,52% PHP - 13,48% MySQL) with 37 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:34. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|