[quote=ChrisTS;445491]πηγες το ειδες??που??σε toyota??λιγο απιθανο μου φενεται αυτο που λες!!
Αντιπροσωπεια τουοτα στην Θεσσαλονικη και μου το επιβεβαιωσαι και αλλος μαστορας που εχει γνωση πανω σε κιβωτια μεταδοσης και διαφορικα.
Ο φιλος ο tserkene αν μπορει να ανοιξει το pm του να των ρωτησω κατι που θελω σχετικα με το δικο του θα ηταν καλο.Ναι πουλαει και ο edessaios απο οτι ειδα απλα θελω να 1000 τσεκαρω οτι ειναι αυτο το προβλημα γιατι ειναι πολλα τα λεφτα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ChrisTS
πηγες το ειδες??που??σε toyota??λιγο απιθανο μου φενεται αυτο που λες!!
|
Αν μπεις στην διαδικασια να επισκευασεις τετοιο προβλημα στο σασμαν σου αναγκαστικα μαζι με την περονη και την κορωνα στο διαφορικα θα αλλαξεις ρουλεμαν συμπλεκτη πιθανον αν εχουν κανει ζημια τα φθαρμενα ρουλεμαν τα εδρανα,συνχρονιζε σχεσεων κλπ κλπ παμε δηλάδη σε μια ανακατασκευη του σασμαν γιαυτο απο οτι μου ειπαν στην αντιπροσωπεια στην καλυτερη των περιπτωσεων να ειναι μονο τα ρουλεμαν συμπλεκτη θελω εργασια ανταλλακτικα 880 ευρω και αν μας βγει και η κορωνα του διαφορικου πραγμα πολυ πιθανον αλλα 180 ευρω συν το ανεβα κατεβα και βαλβολινες 1200 1300 ευρω.Ειναι πολλα τα ευρω....αλλα εγω που να τα βρω!!!!Γιαυτο σκεφτομαι ΑΝ και μονο ΑΝ ειναι ετσι την αντικατασταση με μεταχειρισμενο που θα βγει κανενα 400αρι ελπιζω..