@Pantelis, δεν εννοεί πως είναι του Ολυμπιακού, αλλά απ' τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, γι' αυτό λέει ολυμπιακά ακίνητα. Και το σημείο αυτό είναι λίγο μετά την μεγάλη ευθεία από το Σ.Ε.Φ. προς το Φλοίσβο.
Ρίξε μια ματιά εδώ:
Να συμπληρώσω πως πρόσφατα είχα πάει στο parking του Σ.Ε.Φ. και έχει πέσει η μία απ' τις δύο πόρτες που έχει από πίσω και μπορείς πλέον να μπαίνεις και από εκεί.
Επίσης, στο άλλο parking που γράφω και πιο πάνω, τις Κυριακές μαζεύει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος θέλει να κάνει τη βόλτα του. Επίσης μαζεύει πολλούς φίλους του μοντελισμού (πάρα πολλά τηλεκατευθυνόμενα).
Έχει πολλά αμάξια/κοντέινερ/νταλίκες παρατημένες, όπως επίσης πολλά εκπαιδευτικά πούλμαν, φορτηγά κ.λπ. που τα παρκάρουν κιόλας εκεί, αλλά κάνουν και μαθήματα τα πρωινά. Α, και αρκετούς γύφτους εκεί και πιο κάτω...
Τέλος να πω πως είχα πάει κι εκεί επίσης πρόσφατα το βράδυ και είχε security να τον προσέχει το χώρο και είχε κατεβασμένη και την μπάρα. Περιττό να πω πως πήγα με κάτι φίλους μου και μ@λ@κιζόμουν και είδα όταν πήγαινα με την όπισθεν πως χωράω να περάσω από δίπλα και μπήκα μέσα στο parking χωρίς να μου πει τίποτα απολύτως, έκανα τις βόλτες μου και μετά όταν ήταν να βγω, μου άνοιξε από μόνος του την μπάρα. GTP με άλλα λόγια η κατάσταση, για τα μάτια του κόσμου και τα λεφτά της τσέπης τους είναι εκεί!..