καλος μας βρηκες και απο μενα φιλτατε συναδελφε μιας και εχω και εγω απο αυτα τα SR δυο και εχω τρελαθει μαζι τους....
ας σου πω και εγω την γνωμη μου...
καταρχην πολυ ωραιο το εργαλειο και ξεκινας με καλη βαση μπραβο....
οσο για το μοτερακι που λες να βαλεις...το 20βλαβιδο ειναι αστερι θα εχεις πολυ δυναμη αλλα ψηλα...!!
εγω στο δικο μου το κιτρινο εχω πανω το 4age και ειναι γνωστη παντεντα πανω στο κε35 αλλα ειναι και πιο λιγα αλογα...
βεβαια δυναμωνει αλλα θελει καλα το χερι στην τσεπη...
παντος οτι και να βαλεις εμεις ειμαστε εδω να σε βοηθησουμε σε οτι χρειαστεις και να σου πουμε διαφορες λυσεις.....
και μολις εδωσα ενα ασημοκαπακο που ειχα στα χερια μου 20βαλβιδο....
αν θες παντος και επιμενεις για 20βαλβιδο εχω την γεφυρα για κε35 ειδικα με βασεις φτιαχτες μονο για 20βλαβιδα μιας και το συγκεκριμενο εχει πισω το τρισυμπιτερ και θελει περιπου 4 δαχτυλα πιο μπροστα αν θελεις στην δινω....
για να μην καθεσαι να φτιαχνεις μονος και μετρας....
καλη διαμονη και καλη αρχη....
αν θελεις παντος εχουμε φτιαξει στο facebook μια σελιδα για μας τους SRακιδες και οποιος θελει βεβαια γινεται μελος κοιτα την παρακατω σελιδα και ελα αν θες και εκει.....
http://www.facebook.com/home.php?#!/...2058541154628/
και εκει και εδω στο κλαμπ θα δεις την δουλεια και την δικη μου που κανω με αγωνα να βγαλω το δικο μου εξω και των αλλων παιδιων που εχουν σωσει μεχρι σημερα καποια SRακια ...για να παρεις δυναμη για το δικο σου...καλο βραδυ...!!!