Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 174
Τριγμος-Θορυβος στο πορτ μπαγαζ
Εδω και καιρο με ενοχλουσε ενας θορυβος που ακουγοταν απο το πισω μερος του εσωτερικου του αυτοκινητου.Νομιζα πως ηταν απο τα διαφορα πραματα που ειχα στο πορτ μπαγαζ.τελικα σημερα εντοπισα απο που ακουγοταν.ειναι απο την πορτα του πορτ μπαγαζ και συγκεκριμενα απο τα δυο καπακια πανω στην πορτα που σου επιτρεπουν να φτασεις στα φωτα της πινακιδας.Δεν εχουν καλη επαφη και τρεμοπαιζαν.Εβαλα δυο αυτοκολλητα μαυρα που βαζουν στο κατω μερος απο της καρεκλες του σπιτιου για να μην χαραζουν το πατωμα στο γεισο απο τα πορτακια.Το αναφερω μηπως και αντιμετωπιζει κανεις ακομα το ιδιο προβλημα....
__________________ Never aggressive,Never depressive,Groovy or Massive just Progressive!!!
COROLLA 1.4 VVT-I 2006PRIVILEGE http://istorikomithistorima.blogspot.com/
Δύναμη Σεβασμού: 174
εχεις δικιο φιλε μου.αλλα το συγκεκριμενο χαρηκα που το βρηκα γιατι ειχα κολλησει με αυτο και ηθελα να το αναφερω...
__________________ Never aggressive,Never depressive,Groovy or Massive just Progressive!!!
COROLLA 1.4 VVT-I 2006PRIVILEGE http://istorikomithistorima.blogspot.com/
Δύναμη Σεβασμού: 245
Κι εγω ακουω εναν ανάλογο θόρυβο-τριξιμο αλλά νομίζω ότι είναι από το κάλυμα του πορτ-μπαγκαζ και δεν ακούγεται πάντα.Μου έδωσες όμως ιδέα να το ψάξω και αυτό που αναφέρεις.