Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-09-11, 14:44
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εγώ που έχω τα contipremiumcontact έχω την αίσθηση ότι γλυστράνε (στο στεγνό κιολας)
|
26-09-11, 18:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Τα conti τα ειχα και εγώ σε 15αρες δεν ειχε τα sport, τωρα εχει και νεα μοντελα, τα conti premium contact2 εχω ακομα πισω, τα μπροστινα αντεξαν 20000χλμ και πολλα λεω αλλα με σκληρη χρηση, αν δεν οδηγατε νορμαλ και δεν πατε σε νορμαλ δρομους ξεχαστε τα γιατι ειναι ΠΟΛΥ μαλακα, ποιο μαλακά και απο τα michelin και χαλανε γρηγορα, αν πατε σε καλους δρομους και με νορμαλ οδηγηση ειναι πολυ καλο και συμπαθητικό λαστιχακι! το αφεντικο μου εχει passat 1800T του 2003 και τα conti sport δεν τα αλλαζει με τπτ, πριν λιγες μερες παλι αυτα εβαλε! σε μαμα διαστασεις στο αμαξι αυτο ειναι 205/55/16, η τιμή ήταν 370 ευρώ με γραπτη εγγυηση αντιπροσωπειας.
|
19-12-11, 22:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
λέω να αλλάξω τα λάστιχά μου, διάσταση 185/60/14 σε g6 1.3.
Τώρα φοράω ER300 και είμαι ευχαριστημένος και στο στεγνό και στο βρεγμένο, οπότε ή πάω στο ίδιο ή τι;
Δεν έχω ψάξει ούτε την αγορά, ούτε τι νέο κυκλοφορεί τώρα, ούτε προσφορές ούτε τίποτα.
αν έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι καλό all around, το λέτε.
Κόντρες δεν κάνω πλέον (καμιά φορά μόνο μπαίνω σε καμιά στροφή), υπάρχει και παιδί, οπότε μήπως το ρίξω σε κανένα michelen energy που είχε απ' τη μάνα του (έτσι για να θυμηθώ και τα παλιά);
και για να μειωθεί και η κατανάλωση βέβαια (η οποία δεν είναι μεγάλη, αλλά όσο μειωθεί τόσο το καλύτερο).
όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει τα michelen energy/potenza 720/er 300.
|
19-12-11, 22:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
λέω να αλλάξω τα λάστιχά μου, διάσταση 185/60/14 σε g6 1.3.
Τώρα φοράω ER300 και είμαι ευχαριστημένος και στο στεγνό και στο βρεγμένο, οπότε ή πάω στο ίδιο ή τι;
Δεν έχω ψάξει ούτε την αγορά, ούτε τι νέο κυκλοφορεί τώρα, ούτε προσφορές ούτε τίποτα.
αν έχει πέσει στην αντίληψή σας κάτι καλό all around, το λέτε.
Κόντρες δεν κάνω πλέον (καμιά φορά μόνο μπαίνω σε καμιά στροφή), υπάρχει και παιδί, οπότε μήπως το ρίξω σε κανένα michelen energy που είχε απ' τη μάνα του (έτσι για να θυμηθώ και τα παλιά);
και για να μειωθεί και η κατανάλωση βέβαια (η οποία δεν είναι μεγάλη, αλλά όσο μειωθεί τόσο το καλύτερο).
όλα αυτά τα χρόνια έχω δοκιμάσει τα michelen energy/potenza 720/er 300.
|
ψαχνω και εγω για λαστιχα και ελεγα για τα MICHELIN P.EXALTO-2 εχω ακουσει καλα λογια
|
19-12-11, 22:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορινθος
|
|
Εγω εβαλα το καλοκαιρι το fulda eco control.Εχει σκληρη γομα και οταν ζεσταθει κραταει πολυ καλα,για την ακριβεια εχω εκπλαγει με το ποσο βεντουζαρει στην ασφαλτο.Τα ειχε δει και ενας μαστορας που παω το αμαξι και του ειχε κανει εντυπωση η γομα τους.Τα ειχα βαλει τον ιουνιο 240 ευρω.Παραθετω και ενα link για το συγκεκριμενο ελαστικο...
http://www.4troxoi.gr/default.php?pn...=2&art_id=7154
|
20-12-11, 00:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
τα exalto καλα ειναι αλλα ειναι πολυ μαλακα και μπορει να σου πεταξει κανα μπαλονι.ειδικα σε μικρο προφιλ θελει πολυ προσοχη
|
20-12-11, 03:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ηρακλειο
|
|
και εγω για τα fulda εχω ψηθει πολυ! δεν ξεω ομως τι λενε απο διαρκεια ζωης! μιας και τα οικονομικα πανε πολυ κατα δι@ολου, μου αρεσει η τιμη τους. και εχω ακουσει πολυ καλα λογια. το μονο μου ερωτηματικο ειναι ο χρονος ζωης. λοιπον? για ριξτε γνωμες.....
|
|
TOYO Proxies CF1 ή Michelin Energy Saver? |
|
20-12-11, 12:55
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θήβα (Βόλος)
|
|
TOYO Proxies CF1 ή Michelin Energy Saver?
TOYO Proxies CF1 ή Michelin Energy Saver ? Ποια η γνώμη σας για Corolla Ε12 Sedan? Τα Toyo διάβασα σε αγγλικό Site ότι η γόμα τους χαλάει χρήγορα γιατί είναι πολύ μαλακή. Από την άλλη τα michelin είναι αρκετά ακριβότερα.
Διάσταση 195/60 R15.
Michelin : 350€
Toyo : 270€
|
20-12-11, 14:32
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από estamatis
TOYO Proxies CF1 ή Michelin Energy Saver ? Ποια η γνώμη σας για Corolla Ε12 Sedan? Τα Toyo διάβασα σε αγγλικό Site ότι η γόμα τους χαλάει χρήγορα γιατί είναι πολύ μαλακή. Από την άλλη τα michelin είναι αρκετά ακριβότερα.
Διάσταση 195/60 R15.
Michelin : 350€
Toyo : 270€
|
Michelin Energy Saver χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα φοράω δύο χρόνια τώρα και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Ακόμα δεν τους έχω βρεί ούτε ένα αρνητικό..
|
20-12-11, 15:00
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
και γώ θα σου προτείνω Michelin energy saver πολύ καλό ελαστικό και έχω δει και μειωση στην κατανάλωση. Ποιο ευκολα πευτει η κατανάλωση στον αυτοκινητοδρομο απο οτι με τα προηγούμενα (Μichelin Pilot Primacy).
Τα έχω και γώ σε σεντάν Ε 12. Η καλύτερη επιλογή για το σενταν.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16616702 seconds (81,21% PHP - 18,79% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|