Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
Ξέρεις κανείς πως αλλάζει το λαμπάκι στο μπουτόν που ρυθμίζει την θερμοκρασία? Εννοείται με clima όχι A/C.
Παρατήρησα απόψε ότι μου κάηκε και θέλω να δω τι μανούρα έχει και τί πρέπει να αγοράσω... Κονσόλες ξέρω να ανοίγω με κλειστά μάτια τόσες φορές που το έχω κάνει... αλλά δεν έχω παρατηρήσει να έχει λαμπάκια από πίσω... Κάτι μου λέει ότι θέλει λύσιμο το πάνελ από πίσω...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 199
φωτισμος
παιδια εγω εχθες ανοιξα το ταμπλο το κλιματισμου και ειδα τι λαμπες θελει για να το κανω απο πρασινο σε μπλε λογο τις οθωνης που εβαλα. αν καποιος θελει βοιθεια μπορω να βωβοιθησω και εγω. δεν μπορω να πω οτι ειναι κατι το δυσκολο. εγω πεδευτικα 1 ωρα για να το κανω αλλα παντα προσεκτικα για να μην κανω ζημια. τωρα σε 10 λεπτα το ανοιγω για να καταλαβετε ποσο ευκολο ειναι. επεισεις εχθες εβγαλα το κοντερ του αμαξιου για να καθαρισω τις σκονες που μαζευουν μεσα. οποιος θελει βοιθεια ειμαι διαθεσιμος.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
παιδια καλησπερα! εχω αλλαξει ηδη τον φωτισμο της κονσολας και ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει αν και πως μπορω να αλλαξω τον φωτισμο του ραδιο cd σε κοκκινο για να ταιριαζει με την κονσολα μου!!!