Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από termagazis
καλησπερα σας!θα ηθελα την βοηθεια σας-γνωμη σας οποιοι μπορειτε η εχετε καποιες γνωσεις.θα αγορασω πρωτη φορα smartphone κ δεν εχω πολλες γνωσεις στο θεμα.αφου εψαξα κοιταξα κλπ κατεληξα στις εξης επιλογες(θελω κατι φθηνο):zte blade η samsug s5360 Y.δεν μπορω να αποφασισω ποιο απο τα δυο!!!το samsng εχει μεγαλυτερη cpu κ την τελευταια εκδοση android 2.3 gingerbread(καπως ετσι!) αλλα λιγοτερα ΜΡ καμερα κ μικροτερη αναλυση οθονης απο το blade.η διαφορα τους στην τιμη ειναι 5-10€.κ τα δυο ειναι πολυ καλα για την τιμη τους απο οτι εχω καταλαβει κ τα αξιζουν τα λεφτα τους.εσεις τι λετε?επισης μηπως θα μπορουσε καποιος να με κατατοπισει λιγο στον κοσμο των android οπως πχ τι σημενουν οι οροι custom rom,mod,να κανεις root κ οτι αλλο θα πρεπει να γνωριζω.ευχαριστω εκ των προτερων!
|
τι να σου πω εγω εχω το sony ericsson X8 (οχι το mini) που σε σχεση με αυτα που θες ειναι λιγο πισω πλεον (android 2,1 update-1) αλλα τα κανει ολα και συμφερει και η μπαταρια του αντεχει.... Το βρισκεις πλεον ακομα και 125
s καινουργιο στο site του skroutz
Aπο κει και περα αν δεν εισαι φωτογραφος πηγαινε με κλειστα ματια στην sam
g....κορυφη στα smartphones πλεον...γρηγοροτερη cpu σημαινει πιο καλη λειτουργια χωρις crashαρισματα και καλυτερη αναπτυξη των εφαρμογων σου.... οι διαφορες στις καμερες και την οθονη δε νομιζω να ναι τραγικες...απο κει και περα ειδικος δεν ειμαι οποτε περιμενε να ακουσεις κι αλλες γνωμες... ή ψαξε μονος σου στο νετ για συγκριτικα ή reviews