Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
Θα ήθελα να σημειώσω/διορθώσω κάτι σχετικά με αυτά που διάβασα. Το xcarlink, με την δυνατότητα bluetooth, που έχω δοκιμάσει μπορεί να πάρει περισσότερους από 8 φακέλους. Για την ακρίβεια δοκιμασμένα μπορεί να παίξει μέχρι και 14. Με 15 φακέλους δεν παίζει σωστά. Αναγνωρίζει πως έχει 15 φακέλους αλλά δεν παίζει τα περιεχόμενα του 15ου παρά κάπιου άλλου οποιουδήποτε φακέλου από τους άλλους.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως και το 99 τραγούδια στο φάκελο δεν ειναι σωστό. Έχω παρατηρήσει πως πάνω από 24 (αν θυμάμαι καλά) τραγούδια δεν λειτουργεί σωστά. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αν βάλεις σε ένα φάκελο πάνω από 24 τραγούδια, στο 25 θα παίξει το 1ο τραγούδι από τον επόμενο φάκελο παρόλο που στην οθόνη θα φαίνεται για παράδειγμα 4-25.
Βεβαίως αυτά τα προβλήματα δεν τα θεωρώ πολύ σημαντικά καθώς οι υπόλοιπες λειτουργείες του είναι απροβλημάτιστες.
Δύναμη Σεβασμού: 10
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Θα ήθελα να σημειώσω/διορθώσω κάτι σχετικά με αυτά που διάβασα. Το xcarlink, με την δυνατότητα bluetooth, που έχω δοκιμάσει μπορεί να πάρει περισσότερους από 8 φακέλους. Για την ακρίβεια δοκιμασμένα μπορεί να παίξει μέχρι και 14. Με 15 φακέλους δεν παίζει σωστά. Αναγνωρίζει πως έχει 15 φακέλους αλλά δεν παίζει τα περιεχόμενα του 15ου παρά κάπιου άλλου οποιουδήποτε φακέλου από τους άλλους.
Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως και το 99 τραγούδια στο φάκελο δεν ειναι σωστό. Έχω παρατηρήσει πως πάνω από 24 (αν θυμάμαι καλά) τραγούδια δεν λειτουργεί σωστά. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, αν βάλεις σε ένα φάκελο πάνω από 24 τραγούδια, στο 25 θα παίξει το 1ο τραγούδι από τον επόμενο φάκελο παρόλο που στην οθόνη θα φαίνεται για παράδειγμα 4-25.
Βεβαίως αυτά τα προβλήματα δεν τα θεωρώ πολύ σημαντικά καθώς οι υπόλοιπες λειτουργείες του είναι απροβλημάτιστες.
Εχω φακελο, τον CD12 συγκεκριμενα, που εχω μεσα 77 τραγουδια, και τα παιζει ολα καλα. Αρα μαλλον παιζει ρολο και η μαρκα του xcarlink, ή το μοντελο Ε12 ισως?
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 402
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Εχω φακελο, τον CD12 συγκεκριμενα, που εχω μεσα 77 τραγουδια, και τα παιζει ολα καλα. Αρα μαλλον παιζει ρολο και η μαρκα του xcarlink, ή το μοντελο Ε12 ισως?
Μιχάλη δεν είμαι σίγουρος γιατί συμβαίνει.... Πρόσφατα έτυχε να αντιγράψω καμιά 50αριά "μισά" (μιξαρισμένα) τραγούδια και δούλεψε κανονικά...(?)
Σίγουρα παίζει ρόλο το firmware της κάθε συσκευής xcarlink.