Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

09-04-11, 07:54
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ο τύπος είναι μια εκτίμηση. Τα μπεκ στο 1ζζ είναι 280άρια και στο 4ζζ 220άρια.
Μιχάλη τα έχουμε πεί άπειρες φορές τι να κάνεις. Ξερεις και έχεις δεί.
Φίλε mlt184. Τα άλογα στα υπερκυβισμένα που έχεις δει είναι πάντα safe. Ένα ολοκληρωμένο υπερκυβισμένο με στροφαλο, μπιέλες, πιστόνια, μπεκ, πολλαπλή-πεταλούδα, ολόκληρη εξάτμιση με χταπόδι, μπεκ και φυσικά πρόγραμμα μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 160 άλογα και τα 18 κιλά ροπής.
|

09-04-11, 11:21
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Τα άλογα στα υπερκυβισμένα που έχεις δει είναι πάντα safe. Ένα ολοκληρωμένο υπερκυβισμένο με στροφαλο, μπιέλες, πιστόνια, μπεκ, πολλαπλή-πεταλούδα, ολόκληρη εξάτμιση με χταπόδι, μπεκ και φυσικά πρόγραμμα μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τα 160 άλογα και τα 18 κιλά ροπής.
|
στο περιπου δηλαδη με 3500  εχεις ενα πολυ δυνατο 14αρη δηλωμενο και πανω απ ολα safe μοτερ  .....μονοδρομος μου φαινεται ο υπερκιβισμος γι αυτον τον τυπο κινητηρα...αν προσθεσεις και τα λεγομενα οσον προγραμματισαν οτι καινε και λιγοτερο στο ταξιδι....επισης την παραπανω βελτιωση λετε σαν 3ου σταδιου??
|

09-04-11, 13:11
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mlt184
στο περιπου δηλαδη με 3500  εχεις ενα πολυ δυνατο 14αρη δηλωμενο και πανω απ ολα safe μοτερ  .....μονοδρομος μου φαινεται ο υπερκιβισμος γι αυτον τον τυπο κινητηρα...αν προσθεσεις και τα λεγομενα οσον προγραμματισαν οτι καινε και λιγοτερο στο ταξιδι....επισης την παραπανω βελτιωση λετε σαν 3ου σταδιου??
|
Το καλο με τον υπερκυβισμο ειναι οτι δεν χρειαζεται να τα κανεις ολα μαζι.Αλλαζεις τα εντοσθια κι αν δεν εχεις αλλα λεφτα μπορεις αργοτερα να βαλεις τα υπολοιπα,οπως πολλαπλη-πεταλουδα,προγραμμα,εξατμιση,χταποδια,καλαμαρια(αν κανεις νυστεια  )
Δεν παθαινει τιποτα!
|

09-04-11, 16:41
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
|
3.500 είναι λίγα..Κοντά στα 3.000 πάνε μόνο τα μέταλλα και η εργασία.
|

09-04-11, 16:56
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
ολα τα εντοσθια εχουν 2000 χωρις την εργασια, εισαγωγη,πεταλουδα, χταποδι και προγραμμα, τουλαχιστον ετσι λενε τα παιδια σ ενα excel που ειχε ανεβει, νομιζω ο mad το ειχε ανεβασει...το ανεβαζω κι εγω για να μου πειτε αν εχει αλλαξει κατι, να συμπληρωσω οτι μπιελες μπορεις ν αφησεις και 1,4 η' 1,6 για μεγαλυτερη συμπιεση και να γλυτωσεις κι απο εκει εξοδα...
|

09-04-11, 17:50
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
ολα τα εντοσθια εχουν 2000 χωρις την εργασια, εισαγωγη,πεταλουδα, χταποδι και προγραμμα, τουλαχιστον ετσι λενε τα παιδια σ ενα excel που ειχε ανεβει, νομιζω ο mad το ειχε ανεβασει...το ανεβαζω κι εγω για να μου πειτε αν εχει αλλαξει κατι, να συμπληρωσω οτι μπιελες μπορεις ν αφησεις και 1,4 η' 1,6 για μεγαλυτερη συμπιεση και να γλυτωσεις κι απο εκει εξοδα...
|
Λάθος..πιστόνια μπορείς να αφήσεις τα ίδια..
Οι τιμές πριν λίγες μέρες που κοιτούσα νομίζω έχουν ανέβει λίγο.
εισαγωγή-πεταλούδα 200 ευρώ
πρόγραμμα 300-450 ευρώ
εργασία 500 ευρώ
χταπόδι και full εξάτμιση 1000 ευρώ περίπου
μπέκ-100 ευρώ
Μαζεύονται φίλε πολύ πάνω από 3500 ευρώ.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pilotos7 : 09-04-11 στις 17:58.
|

09-04-11, 17:55
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Παράθεση:
|
Πιστόνια θέλεις να πεις, γιατί αν δεν αλλάξεις μπιέλες τότε δεν αλλάζεις την διαδρομή, οπότε δεν αλλάζεις τον κυβισμό!

09-04-11, 18:00
|
 |
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
sorry δικο μου το λαθος  εχω και με 24% τις τιμες και χωρις την εκπτωση που δινουν κατα περιοδους οι αντιπροσωπειες (το 15%) οπως και να 'χει παντως δεν ξεφευγουν κατα πολυ τα νουμερα, αν εχεις και δικο σου μαστορα τοτε την εχεις βγαλει αρκετα καλα....κατι τελευταιο,οι κατοχοι celica που εχουν "original" 1zz, τα ιδια πραγματα κανουν??
|

16-04-11, 17:29
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Gorillas
Τα μπεκ στο 1ζζ είναι 280άρια και στο 4ζζ 220άρια.
|
Σήμερα κοίταξα τα μαμά μπέκ από το δικό μου που είναι 3ΖΖ.Γράφοντας τον κωδικό που έχουν πάνω τους στον ''θείο γούγλη''(google) είδα πως τα μπέκ που έχουν τα 3ΖΖ είναι 182cc...Οπότε τα 220cc για το 4ΖΖ δεν νομίζω να ισχύει..Όσοι τα έχετε στο ''ράφι'' δείτε με τον κωδικό τι θα σας βγάλει..
|
 |
|
 |

04-05-11, 20:23
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Μετα απο ενα χρονο περιπου συμβιωσης με το υπερκυβισμενο μοτερ προσεξα οτι το ποδι μου βαρυνε πολυ σε σχεση με πριν που ηταν 1400...Και με τετοιες τιμες στην βενζινη αδειαζω το ντεποζιτο και ταυτοχρονα το πορτοφολι μου πολυ πιο γρηγορα.
Σαν 1400 ειχα ενα τελικο που εκανε ενα θορυβο που ηταν στο οριο για μενα σε ενταση.Το ποδι ομως ηταν ελαφρυ αφου δεν ηθελα να κανω βαβουρα και να μου λενε οτι δεν παει βημα.Το ντεποζιτο αργουσε να αδειασει και με μισο ντεποζιτο την εβγαζα 2 βδομαδες.
Οταν εβαλα ομως το υπερκυβισμενο μοτερ ο θορυβος της εξατμισης ανεβηκε πολυ σε σημειο να μου παιρνει το κεφαλι κι ετσι εβαλα τελικο απο TS.Το αμαξι παει πια σβελτα και ακομα το χαιρομαι και το ευχαριστιεμαι καθημερινα σα να μη περασε ουτε μια μερα απο τοτε που το εβαλα.
Ετσι το ποδι τωρα πια εχει βαρυνει πολυ και το αμαξι μολις ζεσταθει πηγαινει σε γρηγορους ρυθμους συνεχεια.
Ολα αυτα μεχρι να φτασει ο δεικτης της βενζινης στα 2 κουτακια πριν το Ε.Εκει ειναι το ψυχολογικο οριο το δικο μου.Το ποδι ελαφραινει αυτοματα και το αμαξι κινειται σε ρυθμους Hyundai Atos.
Συμπερασμα:Δεν επρεπε να βγαλω το τελικο!Μπορει να ειχα πονοκεφαλους αλλα δεν ειναι οι ιδιοι οπως τωρα που σκεφτομαι που να βρω λεφτα να το φουλαρω.
Υγ.Το συγκεκριμενο γραφτηκε μεταξυ σοβαρου κι αστειου σε μια στιγμη βαρεμαρας.Το αμαξι καιει αρκετα αμα το πατας σε σχεση με πριν ειναι η αληθεια αλλα ειναι σα να οδηγαω αλλο αμαξι.Σε ταξιδια ειδικα το ευχαριστιεμαι απιστευτα (μεχρι να φτασει στο ψυχολογικο οριο ο δεικτης της βενζινης) κι ας καιει παραπανω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 1,21272302 seconds (87,40% PHP - 12,60% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|