έχουμε ξαναπει για ψαλιδια στο τοπικ της ΕΕ111, αμα πας σε μαντράδες ειναι γεμάτος ο τόπος απο δαύτα! και εγω επεσα σε πεζοδρομιο και πηρα από τον Καπελά στην Λιοσίων με 60 ευρώ μαζι με το μπαλάκι ψαλιδιού. Αν εισαι Αθήνα αυτος έχει σίγουρα! όπως κατεβαίνεις την Λιοσίων από κέντρο προς την Στρατηγου Καλάρη, περνας τον δρομο που ειναι τα ΚΤΕΛ και ειναι στο δεξι σου χερι στο καπακι! εχει τα παντα! μαλιστα στις αποθηκες του την Μεταμορφωση εχει ΟΤΙ θες!!! και με καλές τιμές. Τωρα δεν καταλαβα τι εχεις από levin. Τα ψαλίδια δεν ξερω αν ειναι αλλιωτικα. Η αναρτηση ειναι όμως αλλά οχι σε όλα τα levin. Αν μπορουσες να βαλεις φωτο θα ήταν καλύτερα!
αυτο που λες οτι οι ζαντες βγαινουν ποιο εξω μαλλον εννοεις οτι εχουν αρνητικη γωνια camper, δλδ το κατω μερος τους ειναι ποιο εξω από το πάνω, αλλά αυτὸ δεν λεει κατι, μπορει να γινει ανετα αν εχεις ανάρτηση coilover με ρυθμιζόμενα top mounts, ή απλά και φτηνά αλλαζοντας βιδες στα γονατα των αμορτισερ και βαζοντας παράκεντρες (camperovides) ή απλά μικρότερες σε διάμετρο (εχει ακομα και η Toyota!), εγώ το έχω κανει αυτο στις πισω ροδες.
Δεν εχεις τετοιο ψαλίδι? (δες και πως εχει στραβώσει στην ακρη! εκει που πιανει το μπαλακι δλδ)
http://i180.photobucket.com/albums/x...idistravo2.jpg