Ποτε έβαλες ενισχυτές? μήπως δεν δίνει εντολη το radio cd σου για να ανοίξουν και τραβάνε συνέχεια ρεύμα ακόμα και αν δεν ακούς τιποτα? με όλα κλειστά στο αμάξι μέτρα την μπαταρία σου με ένα voltometro (ή πολύμετρο), πρέπει να είναι 11-12,5 volts, αν ειναι ειδικα κάτω από 10.5 θες άλλη μπαταρία! σε περίπτωση που έχεις και με άλλη τα ίδια τσέκαρε τις συνδέσεις ρεύματος του ηχοσυστήματος!
Ειδα πως είσαι Βόρεια Ελλάδα, φαντάζομαι αυτό που λες το κάνει το πρωί, μιλας νωρίς που έχει πολύ κρύο έτσι? αρα η μπαταρία τα έχει παίξει και δεν έχει αρκετη δύναμη να εκκινήσει το αμάξι! μέτρα τα volts να δεις! εγω έχω την μπαταρία μου πανω από 2,5 χρόνια και έχω βολτόμετρο, το πρωι νωρίς τώρα με τα κρύα έχει 11,5 περιπου volts και παίρνει κανονικα και όταν φορτίζει το δυναμο έχει 13-14+ και εχω ηχοσυστημα με εναν 4καναλο, κουτα,4ηχεια, συναγερμό με τηλεειδοποίηση, ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριές, dvd/tv, πίσω καμερα κτλ και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δλδ το αμάξι δεν μπορείς καθολου να το βαλεις μπροστά? μήπως απλά είναι καποιο βραχυκύκλωμα?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NikiforosGT : 17-02-11 στις 18:15.
|