Παιδια ειναι θεμα επιλογων!Εκτιμω παρα πολυ τους diesel κινητηρες και θα ηθελα στο αμαξι της δουλειας η στο αμαξι που θα παω ταξιδι απο Βολο Αλεξανδρουπολη με την οικογενεια να εχω ενα Turbodiesel!
Αλλα οταν θα ανεβω Σερρες η θα παω μια βολτα στα Χανια και ανεβω Πηλιο τοτε θελω να σκιζω τον Βενζινοκινηρα με 6500+ στροφες και να γουσταρω τρελλα!
Θα μου πεις θα καψεις τα διπλα να κανεις αναβαση Πηλιου απο οτι με diesel αλλα η κ@υλ@ ρε παιδια
ΣΥΓΓΝΩΜΗ δεν εχει αντιτιμο και οι περισοοτεροι εδω που την εχουμε την πληρωνουμε!
Οπως ειδα και στις Σερρες δεν ειδα με κανα diesel κανεναν να κανει γυρους ,καθως οσον αφορα το κοστος - κ@υλ@ δεν βλεπω να πτοηθηκε κανενας σας απο το κοστος των 320 Ευρω των MAXXIS!

Μονο και μονο για την πιστα ε!

Αυτη ειναι η δικη μου γνωμη καθως και οι Ευρωπαιοι δεν ειναι μ@λ@κες που τοσες δεκαετιες χρησιμοποιουν diesel!
ΥΓ.Δεν γλιτωσε ουτε ενα KIA PICANTO 1.1 Turbodiesel απο το δυναμομετρο εδω στο ΒΟΛΟ!

Για να μας λυθουν οι αποριες κυριως του ιδιοκτητη (γιατι εγω ξερω οτι τα πετρελαια και κυριως οι turbo κινητηρες γενικα βγαζουν παντα περισσοτερα αλογα και ροπη απο οτι λενε) απο 75 αλογα και 15.5 κιλα ροπης του κατασκευαστη εβγαλε 81 αλογα και 16.5 κιλα ροπης!Με μεση καταναλωση 4.4 λιτρα στα εκατο!!!!!