Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΦΟΡΟΥΜ Οτιδήποτε έχει σχέση με το φόρουμ μας, όπως νέα, αναβαθμίσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει κάποιος. |
|
|
Δεν λειτουργούν οι Κλειδαριές στο Corolla μου - Help |
|
09-02-11, 11:05
|
|
Νεότατος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν λειτουργούν οι Κλειδαριές στο Corolla μου - Help
Γειά σε όλους!
Αυτό είναι το πρώτο post μου στο forum αν και είμαι γραμμένος αρκετό καιρό τώρα.
Έχω ένα Corolla Hatchback 1998 (3θυρο).
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι οτι δεν γυρνάει το κλειδί πια για να ανοίξω τις πόρτες. Δεν έχω σύστημα κλειδώματος/ξεκλειδώματος με τηλεχειριστήριο. Απλά έχει κεντρικό κλείδωμα. Δηλαδή ανοίγανε και οι 2 πόρτες μόλις γυρνούσα το κλειδί στην πόρτα του οδηγού.
Αρχικά ήταν μπλοκαρισμένη η κλειδαριά αλλά όταν γυρνούσα το κλειδί δεξιά να ξεκλειδώσω αν και δεν γυρνούσε κανονικά αν το κρατούσα λίγο δεξιά άνοιγαν οι πόρτες. Εν το μεταξύ δεν κλείδωναν με τίποτα. Έκλεινα από μέσα τις πόρτες και κρατούσα σηκωμένο το χερούλι όταν έκλεινα την πόρτα για να κλειδώσω. Τώρα όμως απο χθές δεν γυρνάει καθόλου και δεν ξεκλειδώνει ούτε κλειδώνει απο την πόρτα του οδηγού. Ανοίγω από του συνοδηγού. Όμως και οι κλειδαριές του συνοδηγού και του πορτ μπαγάζ έχουν κάποιο πρόβλημα γιατί και αυτές με δυσκολία ανοίγουν.
Μου είχαν πει πριν δύο χρόνια στην αντιπροσωπεία οτι θα μου κόστιζε αρκετά να το φτιάξω. Όμως δεν διέθετα τα λεφτά και το άφησα έτσι αφου είχα βρει το κόλπο του και βολευόμουν. Τώρα όμως τι να κάνω?
Έχει κανείς σας αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα? Έχετε να μου προτείνετε κάποια οικονομική λύση? 'Ισως να το πάω σε κλειδαρά?
Είναι και δύσκολα γιατί μένω σε νησί χωρίς αντιπροσωπεία της Toyota.
Μέχρι τώρα το αυτοκίνητο δεν μου έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα εκτός από αυτά της φυσιολογικής φθοράς. Όσο για τις κλειδαριές, τους έβαζα κατά καιρούς και wd40 αλλά δεν έλυσε το πρόβλημα.
Θα εκτιμούσα μια απάντηση.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
|
09-02-11, 11:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
|
|
στην πορτα του οδηγου εχει κουμπι που ανοιγει - κλεινει τις κλειδαριες ???
09-02-11, 13:37
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από admin
στην πορτα του οδηγου εχει κουμπι που ανοιγει - κλεινει τις κλειδαριες ???
|
Ναι έχει και λειτουργεί κανονικά. Και ενώ είναι αναμμένη η μηχανή και όταν είναι σβηστή και χωρίς κλειδί στη μίζα.
|
09-02-11, 16:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
απο οτι μου λες μαλλον το προβλημα σου ειναι στην κλειδαρια (εκει που βαζεις το κλειδι ) και πρεπει να εχει προερθει απο πιθανη παραβιαση .
σου προτεινω να πας σε ενα κλειδαρα να ριξει μια ματια στην κλειδαρια σου και βλεπουμε ....
13-02-11, 03:10
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Fanis
απο οτι μου λες μαλλον το προβλημα σου ειναι στην κλειδαρια (εκει που βαζεις το κλειδι ) και πρεπει να εχει προερθει απο πιθανη παραβιαση .
σου προτεινω να πας σε ενα κλειδαρα να ριξει μια ματια στην κλειδαρια σου και βλεπουμε ....
|
Παράβαση? Λίγο απίθανο το βλέπω γιατί πρώτα άρχισε να μου κάνει προβλήματα η κλειδαριά της πόρτας του οδηγού (που χάλασε τώρα τελείως), μετά από πολύ καιρό του συνοδηγού και πρίν από κανένα μήνα του πορτ μπαγκάζ. Οι άλλες δύο δουλεύουν αλλά κολλάνε πολύ συχνά.
Θα το πάω σε κλειδαρά κάποια στιγμή μήπως βρει τι συμβαίνει.
Πάντως άν κάποιος έχει η είχε το ίδιο πρόβλημα και το διαβάσει αυτό ας μου πει τι έκανε.
Ευχαριστώ
|
17-02-11, 18:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Το προβλημα που λες είναι καθαρά μάλλον στις κλειδαριές σου, δλδ αν κλείνεις από μέσα είναι οκ? καποτε που είχα προβλήματα στο starlet είχε aftermarket ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές-ασφάλειες στην ουσία και τα είχαν παιξει τελικά τα μοτεράκια τους! και τα είχα αλλάξει όλα με μικρό κόστος. Αυτό που έκανε ήταν να μην κλειδώνει με τον συναγερμό δλδ που πεταγε τις ασφάλειες επανω, με το κλειδι τα ιδια και αναγκάστικα να ανοίξω ταπετσαρίες και να τα αποσυνδέσω! μου έχει τύχει και 2-3 φορες να κλειδωθω έξω από το αμάξι! Δυστυχως αν είναι οι κλειδαριές θα πρέπει αναγκαστικά να πας σε αντιπροσωπεια και μετά θα έχεις και άλλα κλειδιά! περίεργο πρόβλημα τι να πω!
|
17-02-11, 19:10
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
kavala
|
|
φιλε για δοκιμασε αντισκουριακο στις κλειδαριες σου, ειχα το ιδιο προβλημα και με 4-5 ψεκασματα ληθηκε το προβλημα
|
17-02-11, 19:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
λέει ότι έβαζε wd40 κατα καιρούς αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα!
|
|
|
|
18-02-11, 13:08
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας Φιλιππε και Νικηφόρε.
Δεν έχω συναγερμό στο αυτοκίνητο. Μόνο με το κλειδί ανοίγει. Γυρνάω (γυρνούσα) το κλειδί στην πόρτα του οδηγού και άνοιγε και η πόρτα του συνοδηγού. Απλά πράγματα. Μια φορά που είχα κατέβει Αθήνα πήγα στον Πασπαλιάρη και μου είπαν οτι μια φθηνότερη λύση για να κρατήσω και τα ίδια κλειδιά θα ήταν να βγούν οι κλειδαριές για να πάνε σε κλειδαρά. Πάλι όμως ήταν μια λύση φθηνότερη αλλά όχι και τόσο φθηνή ώστε να το κάνω γιατί βολευόμουν. Τώρα όμως έχει μπλοκάρει τελείως και μπαίνω από την πόρτα του συνοδηγού και ξεκλειδώνω. Εν το μεταξύ για να το φτιάξω πρέπει να πάω ταξίδι και τα καράβια θα μου κοστίσουν σχεδόν όσο θα χρειαστεί να το φτιάξω.
Όσο για το WD40, το πλάκωνα κατα καιρούς αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα.
Κρίμα πάντως γιατί τα ταξίδια κοστίζουν και δεν θα το αποφύγω απ΄οτι φαίνεται. Εν το μεταξύ το αυτοκίνητο δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα εκτός από αυτό και έχει κάνει 215000 χλμ. Είναι αστέρι. Μόνο δίσκο πλατω έχω αλλάξει λόγο φυσιολογικής φθοράς.
|
18-02-11, 17:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
έχεις σκεφτει ποτε να ανοίξεις τις ταπετσαρίες στις πόρτες σου και να λύσεις τις ντίζες που κινούνται από τα μοτερακια? για να καταλάβεις τι λεω θα σου δείξω ένα how to που είχα κάνει, γιατι έβαλα το σύστημα από το starlet gt που είχα στην corolla και το εχω συνδέσει και με τον συναγερμό και έτσι ανοιγοκλεινω τις κλειδαριες (ασφαλειες στην ουσία) από το τηλεχειριστήριο! Μήπως το αμάξι σου έχει κεντρικό κλείδωμα? εγώ πιστεύω πως έχει χαλάσει το ένα συστημα και σου κανει νουμερα στην ασφαλεια, έτσι αμα πας εκει να ξεκλειδωσεις μπορει να μην το κανει, ενώ από την αλλη να παιζει σωστά, κάτι τέτοια τα έκανε και εμενα!!!
δες το θεμα μου εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=14825 πιστευω να σε βοηθήσει!
και εδώ : http://www.corollaclub.com/forums/sh...ad.php?t=19360
oλόκληρο το how to δες τα καλά, και αν έχεις απορίες με ρωτάς!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16442990 seconds (82,19% PHP - 17,81% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:03. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|