Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Βασίλη πρέπει να ειναι πολύ βαριές. Τα 1600cc για αυτες δεν πρέπει να επαρκούν με τίποτα!
Πες μου οτι ειχε και κανενα αυτοκολητακι που εγραφε Μ3 πισω... 
|
χαχαχαχα
Όχι δεν μπορώ να πω..το είχε προσεγμένο!Με τις ωραίες ζάντες απο μαμά και το sport packet?!Κάπως έτσι λέγεται νομίζω..και το τελικο που είδα!Μ'άρεσε πάντως..
Είναι κάπου στα 120 άλογα..122 βασικά!Τόσο το δίνουν!16 κιλά ροπής και είναι αρκετά πιο βαρύ στα 1,330 κιλά!Αλλά το 0-100 το δίνουν 10,1!Πάντως νομίζω πως ξενέρωσε το παλικάρι..και εγώ στην θέση του αν είχα δώσει τόσα λεφτά και με κέρναγε τσάι ένα corolla θα το πέταγα με την μία στην θάλασσα..ούτε καν θα το έβαφα μπλέ!χαχα

Πλάκα κάνω έτσι..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Οσο για την BMW 116 που εγραψε ενας φιλος εχουμε πει κατα καιρους πως ειναι οι πιο ευκολοι "πελατες" οι 1600αρες BMW.Ακομα και για τα 1400 Corollla.Το βαρος τους ειναι υπερβολικο και το καθιστα ευκολο αντιπαλο.
|
Το πίστευα ότι τα έχουμε τα 116..αλλά όχι και τόσο εύκολα!Σκέψου για να τα έχουν και τα 14άρια..ποπο κατάλαβα!
Πάντως ψάχνω πόσο καιρό ένα tsi με τα 122..είτε golf είτε sirocco!Και το 5άρι το golf να είναι δεν έχω πρόβλημα

Είχα γράψει πιο παλιά πως έχω πετύχει αρκετούς και τους περνούσα με κάτι 5άρια golf tsi..αλλά θέλω να είναι "μιλημένη" ,ας το πούμε, για να ανοίξω και απο στάση και απο ρολλ!Να σιγουρευτώ!