Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-01-11, 19:31
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
marmel εγραψε στο ανοιγμα με λισσα
πρωτο ανοιγμα με 0.6 εγω...
απο ρολλαριστες εως 200κμ αναβαση ημουν μπροστα και με μαζευε αρκετα καλα θα ελεγα... και ειπα παει τον ηπια. ειχαμε διανυσει 1000μετρα.
οπως αποδειχτηκε ειχε χασει πολυ στο ρολλαριστο ξεκινημα απο σπιναρισμα δευτερης και ειχα ηδη κανει διαφορα.

για να καταλαβω καλα... ανοιξες με το λισσα με την ιδια πιεση που ανοιξες με μενα του λισσα ειναι στα ιδια κιλα με σενα και αυτος 300 αλογα και σενα 260 και δεν σε περασε θα τρελαθω (ποσο ηταν πισω πανω απο 2 καροτσες)η του λισσα ειναι ψοφιο(που δεν ειναι) η εσενα στο 0,6 δεν ειναι 260.
μια ερωρηση οταν εκανες την δυναμομετριση μαμα ειχες κληστο το apexi σωστα? και εβγαλες 260 σωστα?
με μενα και το λισσα το ειχες ανοικτο χωρις να ξερουμε ποσα αλογα βγαζει.και μην πεις οτι ετσι δουλευη μαμα γιατι τοτε δεν υπαρχη νοημα να το ειχες ανοικτο....

παντελη ολα αυτα τα ειχες μεσα σου καιρο ?
αμα το ηξερα θα ανοιγα νοριτερα με τον πανο και θα τον αφηνα να μου ριξει τουλαχιστον 10 καροτσες για να ευχαριστηθεις.
πραγματικα λυπαμε
1 υστερογραφω
δεν μιλαω ειρωνικα αλλα ανθρωπινα
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Παλιά 10-01-11, 19:49
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Νικο λογικα αλλιως τα βγαζει τα αλογα στο δρομο ενας 3sgte και αλλιως ενα τουρμπισμενο vvti. Ακόμα και αν το ενα να ειναι 300 αλογα και το αλλο 260.
Παλιά 10-01-11, 22:11
Το avatar του χρήστη Pantelis
Pantelis Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: celica gt4 Starlet gt
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 307
Pantelis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
απο ρολλαριστες εως 200κμ αναβαση ημουν μπροστα και με μαζευε αρκετα καλα θα ελεγα... και ειπα παει τον ηπια. ειχαμε διανυσει 1000μετρα.
οπως αποδειχτηκε ειχε χασει πολυ στο ρολλαριστο ξεκινημα απο σπιναρισμα δευτερης και ειχα ηδη κανει διαφορα.

για να καταλαβω καλα... ανοιξες με το λισσα με την ιδια πιεση που ανοιξες με μενα του λισσα ειναι στα ιδια κιλα με σενα και αυτος 300 αλογα και σενα 260 και δεν σε περασε θα τρελαθω (ποσο ηταν πισω πανω απο 2 καροτσες)η του λισσα ειναι ψοφιο(που δεν ειναι) η εσενα στο 0,6 δεν ειναι 260.
μια ερωρηση οταν εκανες την δυναμομετριση μαμα ειχες κληστο το apexi σωστα? και εβγαλες 260 σωστα?
με μενα και το λισσα το ειχες ανοικτο χωρις να ξερουμε ποσα αλογα βγαζει.και μην πεις οτι ετσι δουλευη μαμα γιατι τοτε δεν υπαρχη νοημα να το ειχες ανοικτο....

αμα το ηξερα θα ανοιγα νοριτερα με τον πανο και θα τον αφηνα να μου ριξει τουλαχιστον 10 καροτσες για να ευχαριστηθεις.
πραγματικα λυπαμε
1 υστερογραφω
νικο απλα ειμαι ο μονος που ποσταρα αυτο που ειχα να πω..οσο για τον εαν το ειχα μεσα μου σε ολα τα ποστ χωνομαι σαν τσουτσα να ερθω οτνα θα βρεθεισ με πανο να γνωριστουμε κιολας ρε συ..ξερω βεβαια οτι ειστε οικογενειαρχες και δεν εχετε πολυ χρονο αλλα μια κυριακη πρωι για καμια ωρα υπαρχει..τεσπα ταμαξι σου ειναι καλο με βαση τα λεφτα που εχεις ριξει απλα το νευρο το γιαπωνεζικο ρε φιλε ωπως και αν το κανουμε δν το εχετε..τελος..οσο για την ειρωνια στο σπιτι του κρεμασμενου δν μιλανε για σχοινι
Παλιά 10-01-11, 23:35
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS Εμφάνιση μηνυμάτων
Όντως έτσι έγινε. Με μια μικρή ένσταση: Ρε απατεώνα!!! Χαχαχαχαχαχα!!!! Αφού μου είπες ότι δούλευες στο 1,1 bar!! Λωποδύτη!!! Ουου ρε!! Σου ετοιμάζω ρεβάνς (με πiο σκληρή wastegate)... χαχαχαχαχα!!!
οχι ρε...
τι με περασες ρε...
το πρωτο ανοιγμα προς σκαραμαγκα ειχα off δλδ 0.6bar. αφου με μαζευες τρελα ρε. και στα επομενα σου ειπα θα ανεβασω 1.1bar να δουμε αν εχει διαφορα και ειπες ναι εχει διαφορα... (λογικο αφου δε με μαζευες)

απλα πυροβολας νικο...

τελικα πιστευω οτι πραγματικα δεν αξιζει να ριξω ουτε ενα ευρω...
ενω ευκολα και με οχι πολλα χρηματα γινεται τελειως απιαστο...

και αν στο μελλον χασω μια καροτσα θα την χασω μετα τα 4000μετρα...

εδω τρομαξαμε να κρατησουμε τα αυτοκινητα μεσα στο δρομο με 3 λωριδες ρε. μου θες και ρεβανς...
Παλιά 10-01-11, 23:50
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:

πραγματικα λυπαμε
1 υστερογραφω
νικο για να καταλαβεις...
στο πρωτο ανοιγμα με 0.6 εγω εφυγα γιατι ο νικος δεν μπορεσε ουτε καν να πατησει κατω...
μην ξεχνας οτι εχει θεοκοντο 6αρι και ειναι πολυ διαφορετικη η κλιμακωση σε σχεση με μενα....
στο πρωτο ανοιγμα αυτος τσακωνοταν με το σασμαν του και εγω μετρουσα μετρα να φυγω μπροστα.
μην ξεχνας οτι εχει 14αρια μαμα.
σε αυτο το πρωτο ανοιγμα αφησε 2-3 φορες απο οτι ειπε. μετα τα 160 με πλησιαζε απιστευτα καλα....
επρεπε να κοψουμε ομως γιατι ερχοταν στροφη και ειχαμε 200+μεσα και ηδη ειχαμε διανυσει 1200μετρα...
αν ειναι ετσι ας παμε λαμια ρε συ. 400 μετρα ειναι το θεμα τι κανουμε...
βαση λογικης χαρη του εκανα του νικου που πηγαμε 2000μετρα...
απλα θελαμε να δουμε τι γινεται και στα πολλα κμ(και κοντευαμε να βγουμε απο το δρομο)
ανεβαιναμε με 230. τα χαμε πιασει στα 1700περιπου μετρα.... εσυ για να δεις 230 σε ανηφορα θα πρεπει να φτασεις στην καλαμαρια...
ειναι λογικο εκτος του οτι εισαι βαρυς εχεις και ογκο....
λες πλακα να σου κανα ρε οταν με πηγες βολτα που σε ρωτησα , μα καλα ρε με αυτο θες να με πας?

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ. τι κολημα ειναι αυτο με τα νουμερα. υπολογισε λιγο τα κιλα ανα ιππο ρε συ. 100 φορες στο πε ο giannis-gt.
ιδια βγαζεις τα αλογα κατω εσυ? ιδια τα βγαζω εγω? ιδια τα βγαζει ο νικος?
ξεκολα...
αν ειχατε μπλοκε θα εισασταν πολυ πιο κοντα μου και οι 2...
μηπως να το βγαλω και το μπλοκε και να βαλω ελευθερο διαφορικο?

την 101 μεχρι 1.4bar που μπορω να την σηκωσω οδο δινει το τουρμπο δλδ δεν προκειται να την δειτε ποτε πισω σας.
θελετε επιπλεον χρηματα για να το καταφερετε αυτο... οποτε θα πρεπει να καταλαβουμε οπως ειπες οτι καποιος παντα θα ειναι πιο γρηγορος απο μας...

σου υπενθυμιζω οτι μεταξυ μας αν ειχαμε κ αλλο αποσταση η διαφορα θα μεγαλωνε δραματικα...
δε θες να το καταλαβεις... (μαλλον θα πρεπει να στο εξηγησει ο giannhs-gt) τι σημαινει ελαφρυ γρηγορο αμαξι με τιναγμα και μπλοκε
ευτυχως που ειχε κινηση νικο....
γιατι θα μετρουσες κολωνες...

με εσενα δουλευα 0.6bar. αμα θες το πιστευεις αμα δε θες χεστηκα...

και την επομενη φορα και με 1000ακι να παω θα δουλευω τερμα πιεση απο την αρχη. δε θα δινω αναφορα και σημασια σε κανεναν!!!
αυτο ειναι και σ οποιον αρεσει...
δε το καταλαβαινω αυτο ντε και καλα με την πιεση μου.
το προβλημα σου θα ηταν να με περασεις οταν εγω ειμαι στα μπουνια μου. που ο ιδιος εχεις παραδεχτει οτι δεν γινεται με τπτ...
τωρα γιατι θες να κανεις τον κοκορα οτι περνας caldina μαμα δε το καταλαβαινω...

εσυ σηκωνεις 1.4!!!!!

τι αλλο ηθελες δλδ? μηπως να βγαζα το τουρμπο και να βαζα καμια ct9 απο σταρλετ? μηπως την επομενη να κατεβασω 0.4 να πηγαινουμε κοπιες? τι αλλο θες δλδ ρε νικο? γιατι δλδ να μην μπορω να ρυθμισω τ αμαξι μου να μη σπινιαρει στις εκκινησεις και να πρεπει να δωσω αναφορα? ε οχι δε το καταλαβαινω αυτο.
και η πλακα ειναι οτι με σενα ημουν 0.6bar. γμτ επρεπε να σηκωνα να μη μ εβλεπες καθολου...

αυτο ειναι τ αμαξι μου γρηγορο πιστολι και ελαφρυ...
πριονι....
το σασμαν του mr2 εχει τελεια κλιμακωση. σε συνδυασμο με το μπλοκε ειναι τελειο.

θα πουλησω το apexi και θα την αφησω μονιμα στο 1.1bar να υσηχασω...

αυτος ο ηρακλης που ειναι να βαλει τα πραγματα στη θεση τους?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 11-01-11 στις 00:17.
Παλιά 10-01-11, 23:52
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 316
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Thumbs up

γιατι εχω την εντυπωση οτι το πρωτο ηταν 0,8 και στα επομενα 1,1.δεν θελω να πω οτι λες ψεματα πανο αλλα εμενα μου φενετε λογικο να ανοιγω πρωτα με κληστω apexi μαμα δλδ μετα 0,8 και μετα 1,1.το οτι εχω αμφιβολιες ειναι δικαιωμα που μου δινει η λογικη
λισσα και πανο αμα ξανασυναντιθητε να πιειτε καφε θελω να ερθω και γω αλλα να καθομε διπλα στον πανο...
πανο αυτο που εχει σημασια ειναι να βγαζουμε τα σωστα συμπερασματα και αυτο για να γινει πρεπει να εχουμε τα σωστα δεδομενα αλλιως κανουμε μλκιες.εγω δηλωνω 1,4 με 1,3 στον κοφτη με 308 αλογα.και δεν με νοιαζει αν χασω οσο και αν φενετε απιστευτο αλλα με νοιαζει απο τι οσο και αν φενετε απιστευτο

οσο για το αμα ειχαμε κιαλλο δρομο και οι αδαοις ξερουν οτι οσο ανεβενουν τα χλμ δεν παιζει τοσο το βαρος αλλα η δυναμη του αυτ/του τι να πει ο γιαννης το ξερει και αυτος και ολοι γιαυτο αλλωστε αμα ανοιξη καποιος με ενα ραλλι μπορει να πεταχτη μπροστα αλλα μετα τα 150-160 τα περνας σαν σταματιμενα. η δεν το ξερει κανενας αυτο?
και να μην ξεχασω το ανοιγμα με την GTA στα πρωτα 120 χλμ με την καρινα και 160 αλογα τις εριξα μισω αυτ/το και ειχε 100 αλογα παραπανω και μολις εβαλε 3την τον αρπαξα.
αλλωστε γιαυτο τα ως 120

παντελη θα κανονισουμε καποια κυριακη το υποσχομε.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 2579 : 11-01-11 στις 00:18.
Παλιά 10-01-11, 23:59
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 588
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ελεος δηλαδη. ή ανοιγεις ή δεν ανοιγεις. τι θεμα ειναι αυτο με τις πιεσεις?
αν ειναι Νικο? να ανοιξουμε οι 2 μας αλλα βγαλε την τουρμπινα σου.. δεν με παει αλλιως! ακριβως το ιδιο κανεις...
Παλιά 11-01-11, 00:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ο Lissas με τι πιεση δουλευει?
Παλιά 11-01-11, 00:04
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 588
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
με αυτα που ακουμε 20 η μεγαλη 14 η μικρη!! χαχααχχαχααχχα!
Παλιά 11-01-11, 00:09
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
γιατι εχω την εντυπωση οτι το πρωτο ηταν 0,8 και στα επομενα 1,1.δεν θελω να πω οτι λες ψεματα πανο αλλα εμενα μου φενετε λογικο να ανοιγω πρωτα με κληστω apexi μαμα δλδ μετα 0,8 και μετα 1,1.
λισσα και πανο αμα ξανασυναντιθητε να πιειτε καφε θελω να ερθω και γω αλλα να καθομε διπλα στον πανο...
οχι νικο. κανεις λαθος...

και γενικα δεν ειμαι τετοιος τυπος να το κανα σε σενα αυτο. ειδικα οταν δεν υπαρχει τιμημα...

μαλλον θα πρεπει να σου εξηγησει ο λυσσας ποσο σπιναριζε στο πρωτο πρωτο ανοιγμα...

τα επομενα τα καναμε με πιο πολλα κμ ρολαριστα....

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,21485901 seconds (76,01% PHP - 23,99% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com