Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
10-12-10, 17:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nvrkp streetracing
αφου και τα μανισια exel g ειναι (η οικονομικη σειρα της kayaba δηλαδη)
ας μας πει ο τσερκεζος που τα ξερει καλητερα...
|
Αν δεν κανω λαθος απο το εργοστασιο μονο η TS φοραει excel-G που ειναι αερα-λαδιου.Τα 3ΖΖ και τα 4ΖΖ φορανε αμορτισερ πιο απλα,μονο αερα.
|
|
Aπαντηση |
|
16-12-10, 14:56
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Aπαντηση
Απαισια ειναι τα excell g...Τρελη μαπα...Τα χειροτερα, των χειροτερων, ωωωωω χειροτερε...Τα χειριστα...Τα agx ειναι ψιλοκαλα λογω επιλογης ρυθμισης τιποτα παραπανω...Σε απλο ιμιτασιον αμορτισερ εγω θα προτιμουσα κατι μεταξυ apex, koni και monroe...Τα kayaba ειναι αστα να πανε να πουμε...
|
16-12-10, 19:52
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
καλα ειναι, αλλα κοπανανε χαρακτηριστικα απο ενα σημειο και μετα(και φοραω παντα μαμα διαστασεις σε ζαντα και ελαστικα-με μαγουλο να φανταστεις), την υπερστροφη την ξεχασα και την υποστροφη σπανια την βρισκω.
στις στροφες ποτε δεν ειχα παραπονο.
διανυθεντα χλμ >25000
16-12-10, 20:57
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
δεν υπάρχουν imitation αμορτισερ, απλά ειναι άλλες μάρκες. Αυτα τα αμορτισερ στην ΕΕ111 τουλάχιστον τα είχε η Toyota 280 ευρώ και έσκασα 600 για AGX αλλά άξιζαν! δεν είναι όμως μόνο οι ρυθμισεις η διαφορά! γενικά είναι καλύτερης αντοχής και είναι ποιο σκληρα για να αντέχουν σκληρότερη χρήση. Αυτά τα excel-g είναι πολύ μαπα όντως όμως! θεωρω καλές λύσεις καλύτερα αμορτισερ πχ koni κίτρινα και AGX με μαμα ομως ελατήρια (αν δεν θέλουμε χαμήλωμα) και έχουμε και καλά σχετικά κρατήματα, δεν σπάνε δεν χαλάνε και εχουμε την υγεια μας και την ρύθμιση σκληρότητας! δοκιμασμένα σε 2 αμάξια από εμενα και οι 2 μάρκες και ημουν και είμαι 100% ευχαριστημένος! 1000 φορές καλύτερα να δόσεις τα παραπάνω χρήματα να πας σε άλλα ειδικά αυτά που είπα με ρύθμιση σκληρότητας και όχι σε excel-g! τα είχα και εγώ 2 φορές και είναι εντελώς μαπε!
|
16-12-10, 21:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Απο οτι βλεπω οσοι εχετε Ε11 τα βγαζετε τελειως μαπα τα Excel-G ενω εμεις οι Ε12 τα θεωρουμε μια καλη φτηνη λυση.Αν εξαιρεσεις το κοπανημα που ωρες ωρες δεν αντεχετε(αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι το κοπανημα που εχω ειναι 100% απο τα αμορτισερ αφου φοραω 40αρι προφιλ ελαστικο).Απο κρατηματα παντως δεν εχω κανενα ιδιαιτερο παραπονο...
|
16-12-10, 21:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Κοιτα εγώ που τα λέω μαπα το λέω επειδή χαλάνε πολύ εύκολα, αν το αμάξι εχει άλλο μοτερ πχ με 4E-FTE είναι αντε γεια δεν κρατανε καθολου καλά σε σχεση με AGX με μαμα ελατηρια και όχι τέρμα τις ρυθμίσεις σκληρότητας δλδ τα έχω 3-3-2-2 με 4 το μέγιστο (στην ΕΕ111), όπως λες και εσύ κοπανάνε όντως και στις 2 περιπτώσεις μετά απο χαμήλωμα (3,5cm με ελατήρια eibach) δεν άντεξαν πολύ καιρό ακόμα και πήγαν στα σκουπίδια. Και φυσικά δεν ειναι για χαμηλωμα σε καμια περίπτωση, άλλο αν τα χαμηλώνουν μερικοί! δεν αντεχουν για καιρό και χαλάνε γρήγορα, 2 φορές μου έχει τύχει σε διαφορετικά αμάξια!
|
17-12-10, 16:25
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
εγω ρε πεδια γιατι ειμαι ευχαριστημενος με τα excel g? για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλα! και κρατιματα σε στροφες εχουν, και τακσιδακι πας ανετα με φορτομενο αυτοκινητο.
πιστευο οτι τα AGX δεν ακσιζει να τα βαλεις σε ενα καθημερινο αυτοκινητο!
εχουμε χαλια δρομους στην ελλαδα. αν εχεις ενα μικρο για την πολη, και ενα αλο για τακσιδακια, τοτε ακσιζουν τα AGX να τα βαλεις σαυτο για τακσιδια. εγω δυστυχος δεν ειχα τοσα λεφτα να βαλω τα AGX που ηθελα
στο κορολα! στον μελον βλεπουμε! χεχε
|
18-12-10, 11:40
|
|
|
|
|
Λοιπόν μάγκες τα έβαλα εδώ κ δύο μέρες, αλλά έχω κάνει μόνο 30χλμ. Σε λίγο θα αρχίσω να γράφω εντυπώσεις. Δυστυχώς όταν δεν παίζουν φράγκα πας στο πιο φθηνό κ ελπίζεις να μη σε απογοητεύσει οικτρά!
Μέχρι κ την καύλα μας με το αμάξι θα μας κόψουν! Σε λίγο θα πάμε βόλτα 1 φορά στις 15 ημέρες λόγω βενζίνης! χαχα
|
24-12-10, 16:02
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καρδιτσα
|
|
τα excel-g εβαλες φιλε, σωστα? ποσο σου κοστισε η αγορα και ποσο
η τοποθετηση? καλα χιλιομετρα να εχεις!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15472102 seconds (81,27% PHP - 18,73% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|